Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Dobrá, s tou manou u čarodějky jsem to ustřelil. Nikdy jsem za ni moc nehrál. Ale jinak u postav za které hraji vždy k rozdělování bodů používám stejnou šablonu. Systém je překopaný hodně, vysvětlovat mi to nemusíš. D2 jsem znovu rozehrál asi před dvěma týdny. Chtěj jsem jen říct, že... No, to je fuk. Jsi hardcore fanoušek a já tě chápu. Dost by mě naštvalo, kdyby výrazně překopali moji nejvíce oblíbenou hru. Ale ono je to hlavně o zvyku. Když nějakou hru hraji dlouho, zvyknu si na ni a příště bych chtěl nejlépe to samé. Kdyby se další díl razatně změnil, nemohl bych ale říct, že je to špatně bez toho, abych tomu aspoň nějakou dobu zkoušel přijít na chuť.
  • MrSanta
    Protože je to "jen" dobré řemeslo. A 8 bodíků je pěkné hodnocení.
  • Nechci vyvolávat nějakou slovní rozepři která ve finále nikam nepovede.. hlavně jdu už spát :) ale v rychlosti - jde vidět že jsi D2 hrál jiným způsobem než já a než ostatní hc hráči, proto chápu tvůj názor.Ale - tvůj úvod je uplně zcestnej je vidět že jsi sprominutim lama co se dia týká, jinka by jsi nemohl napsat takovou kravinu že u čarodějnice cpeš vše do many.... to je právě první pravidlo že do many se nedává vůbec nic u žádný postavy jelikož se doháněla posléze věcma, takže ani nevim jestli ztrácet čas abych ti tu vysvětloval další věci jako je uplný překopání celýho systému hry... když se dělá pokračování, člověk očekává že ten titul v sobě bude mít taky nějaké prvky diky kterym se ta hra stala legenou a diky kterym se hraje dodnes... bohužel tady nebyl krom názvu zachovanej kámen na kameni... dál to nebudu řešit.Lidi který hrajou dia 2 dodnes ví a lidi jako ty co projedou na normal singl to trápit nemusí... tak gn a buď rád že tě hra baví... ta "pravá" komunita to štěstí bohužel nemá *13* dobrou
  • Trol.diskuzni
    Souhlas... Oproti D2 je to tragédie.
  • GlaDOS
    To bylo vážně šíleně složité si ve D2 rozdělovat body. Stejně se u barbara většinou házely do síly, občas něco do zdraví, čarodějka všechno do many, stejně tak jak necromancer. Vždycky to bylo podle stejné šablony a nemám problém s tím, že mě hra této rutiny zbaví. Talentové stromy byly fajn ale zase si stačilo nesprávně zvolit a vrátit to nešlo. D3 jde s dobou a nesnaží se být za každou cenu oldschool. To ale můžeš říct skoro o každé hře. Znovuhratelnost tu odsuzuješ ale kromě rozdělování bodíku tu žádný rozdíl nevidím. Nevím, proč hodnotíš hru podle tajného levelu ale budiž. Taky nevím proč si myslíš, že Blizz na hře dělal 12 let. Pauza mezi díly nerovná se doba vývoje. Online ochranu Blizzard oznámil už dávno, to si asi trochu zaspal. Klamání zákazníka to není a na žalobu už vůbec ne. Máš vědět, co kupuješ. Nutnost být online je napsané na webech prodejců, je to napsané na krabici, píše se to v EULE. Evidentně jsi chtěl D3 jako kopii D2 1:1 s lepší grafikou. Je docela zajímavé, že když to udělá IW nebo Treyarch s CoD, lidi se stěžují. Když to neudělá Blizzard lidi si taky stěžují. Tak co sakryš chcete?
  • jj, stoprocentni souhlas, podobny utvar by se dal s trochou nadsazky i z bety, informacni hodnota temer nulova.
  • Recenze je cela ladena ve vicemne pozitivnim duchu - ptam se proto proc osmicka? Na zacatku jsou sice nejake vytky, ze to neni diablo 2 a ze je si potreba zvyknout, ale to nejsou zapory. Proc je tedy hodnoceni o dva stupne nizsi?
  • Potvrzuji, 3d za to opravdu stojií, a právě nerovnostní vertikálnost je v tom 3d hodně tzv. na očích+pěkné efekty v přiblížení jako sypající se písek ze stropu anebo casticove efekty v podobe jisker nebo snehu, to vse v 60 snímcích konstantních (gtx 590).
  • Tak Trolle tebe vazne nemyslim . Ale ten tvuj kamos nad tebou to je . Na czc je to mistni provokater ,demagog a magor . Prosazuje tam AMD a spini Intel . O HW nic nevi ,ale styl psani to jeho Vykani a radoby intelektualni odpovedi vse sedi .
  • Asi myslí Addera.
  • Trol.diskuzni
    Creat - to jako já? *8*
  • ach jo tak Creat se dostal uz i sem . A nezapomente Pane Creat napsat jak je AMD uzasne a ze jen na nem bezi Diablo UZASNE . Pro neinformovane to je mistni blbec z CZC . I kdyz tam uz taky dostal Banana .
  • je to jako v případě WoW:Cataclysm, Blizzard se snaží hru přiblížit masám a tudíž začíná "odpadat" přemýšlení a taktizování kam s postavou. Taky je to asi tím, že na Diablo 3 nepracuje studio co pracovalo na předchozích dílech,
    Blizzard North ti ted dělají na Torchlight II.
  • Súhlasím. Možnosť odlíšiť si postavu jedine equipom je fakt úbohá.
  • Předně napíšu že jsem Diablo 2 hrál opravdu hodně (asi 5let), nejen singl ale hlavně na battle netu online v režimu hardcore.Třetí díl... krom toho že se už nemusím bát "tp pk" - kdo hrál ví :) jelikož portál se otvíra delší dobu a ne hned po kliku, tak jsem moc kladů nenašel... absence "talent trees" kde si člověk vytvoří postavu dle svého gusta mě přinejmenším šokovala, odpadá tak přemýšlení jakým stylem postavu směřovat.

Nejde si tu rozdelit ani body do života nebo síly a many atd... vše má každá postava automaticky, tak kde to jsme?Tohle blizzard vytvářel 12let?Hru kterou zlehčil na maximum a ve finále je z ní už jen pouze klikačka která nanebízí skoro žádné prvky RPG?Znovuhratelnost stejného typu postavy nulová, jelikož variabilita a možnost úpravy zde chybí.Ne děkuju... chápu že náctiletí nebudou vůbec vědět o čem tu píšu jelikož D1 a D2 nehráli takže ti asi v šoku nebudou a pojedou si svoji hru...moje znechucenost je podtržená tajným levelem... ano, není tu cow level, ale barevná pohádka kde zabíjíme poníky a medvídky a kytičky.Co se na to dá napsat... jedním slovem "LUXUS" ... jo a taková tečka... trochu mi uniklo že by blizzard představoval Diablo 2 čistě jako online hru, což ona je, jelikož singl si nezahrajete bez připojení k internetu :D To je normálně klamání zákazníka... na žalobu, platit za něco co nespustím bez internetu :D ne děkuju, tohle je zklamání desetiletí *11* *11* horší to už snad ani být nemohlo... a ta recenze připomíná spíš placenou reklamu.Jde vidět jak jde vše časem do "kopru" kvalita recenzí i samotný hry...
  • RockStar
    Už jsem to psal asi milionkrát, ale musím to napsat znovu. Recenze už nejsou co bývaly, a pokud někdo tohle pokládá za recenzi, tak vůbec nic neví o slohových útvarech. Kde jsou ty doby, kdy jsem si v papírových časopisech četl skvosty od Tukana nebo Rybky??

Tenhle "výtvor" spíš vypadá jak "text distributora" (můžete ho znát z ČSFD). Prostě nic neříkající plky, které už stejně každý zná!! Kdo se o tu hru zajímal byť jen minimálně, před samotným launchem. Nebo můžete mi snad někdo z Vás říct, co jste se dozvěděli nového??? Nějaký zážitek z hraní?? Cokoliv prostě cokoliv. Nějaký pocit, né jen nějaké prázdné fráze.

Šéfredaktore zamysli se nad sebou a donuť kluky odvádět pořádnou práci.

Teď pár slov k hodnocení:

Každopádně 10/10 si hra určitě nezaslouží, takové hodnocení mají dostávat skvosty, které jsou ojedinělé, zázračné, úžasné (Shadow of the Colosus například). 9/10? Možná pokud si fanoušek a překousneš novinky, ale na druhou stranu jako fanoušek se ti nemusí líbit. Fanoušci jsou většinou konzervativní. Na těch 8/10 bych to asi taky viděl, kvalitní zábava na dlouhé hodiny. Co mi asi nejvíc vadilo je NEgenerace venkovního prostředí nebo je spíš taková minimální, když to porovnáme s předchozím dílem. Dungeon lokace jsou vždy nové, ale venkovní lokace jsou si velice podobné. To je moje asi největší výtka. Nejsem tu od toho abych psal recenzi, od toho by to měli být jiní...........
  • smejki
    ty vole, multiaccount troll. i'm outta here.
  • LordBlackadder
    @firebug Zde je odkaz na recenzi vytvořenou člověkem, který oplýval alespoň základním citem pro objektivní metodiku posuzování vytvořeného obsahu, služeb, zvoleného obchodního modelu a herních mechanik: gamefaqs.com/pc/930659-diablo-iii/reviews/review-150599
  • LordBlackadder
    Vaše vystupování na tomto serveru považuji bezvýhrandě za nejrozumnější.
  • LordBlackadder
    @Amaroun
    Máte-li problém s rekognizací filologických možností Vaši rodné řeči, doporučuji Vám navštívit ústav pro jazyk Český. Vaši reakci by nemohl považovat za validní ani pražský pantáta ze Smíchova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit