Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Fajn. Jestli povazujes sve pozadavky za zcela opodstatnene, mohl bys mi prosim napsat odkaz na recenzi Diabla 3, ktera je bez vyjimky splnuje? Ne ze by me neco z tech tvych pozadavku opravdu zajimalo, ale pro zajimavost bych se rad setkal s necim, co povazujes za "plnohodnotnou recenzi". Prectu si to rano, pac ted jdu fakt uz spat, ale predem dekuji za odpoved.
  • Jsem v hell, II act: normal obtížnost je spíše tutorial (mimo bossů a nějaké elite skupiny ani nepoužijete lahvičky na hojení). Nightmare obtížnost je asi ta normální hra, jak by měla být - už se zapotíte. Problém je spíše v tom, že vlastně "vitalita" je klíč k úspěchu - navšitvte akční dům, nakupte věci s +vitality na život a upižláte pak většinu i na hell obtížnost ... no a AH vlastně ničí princip Diabla - už žádné farmění, nakoupíte a hotovo. Rovněž bossové jsou jednodušší, než většina elite skupin a ten nej nej předmět Vám klidně vypadne z barelu a z bosse jen nějaké humus modré věci. Hell obtížnost první act zatím bez problémů ... prostě vitalita to jistí (čím víc života, tím víc čau je upižlat ... 0 mozek, jen tohle - bohužel)
  • Trol.diskuzni
    Sounds epic => that counts!
  • Ringwraith
    Po bitvě je každej generál.

(No, to asi přesně nesedí, ale co už.)
  • Trol.diskuzni
    Amaroun => the biggest troll-hunter strikes again!
  • Jo to možná je, ale co jiného říct lidem, kteří se opakují jako gramofonová deska s naprosto iracionálními požadavky strukturovaných do distingovaných, uhlazených vět, jenž mají za cíl co nejvíce legitimizovat jejich požadavky? Finanční náklady vložené do projektu? Jako vážně? Nauč se používat internet a najdi si to...
  • Ringwraith
    >redditor

I love you, from my heart, I love you, forever with you.

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • nedá, bohužel, žádná customizace nejde
  • LordBlackadder
    Dovoluji si označit Vaše vystupování za velmi kontroverzní. Za sebe mohu jen dodat, že iluze má mnoho podob.
  • Klicove je nechovat se jako pako... a jeste se tomu pak hrooooozne divit ze dava redakce bany. Ale to moc dobre vis ty i tady tvuj kolega pan Zmijak *5*
  • Keyz
    Doufám,že je tam Scavenger a má podobně komické zvuky animaci jako v Diablo 1.

http://www.youtube.com/watch?v=Fl5I5CUTqh4 1:32
    -Jak zaklepe ve smrtelné křeči nožičkama to je dokonalé :D

Vůbec ty zvuky potvor byli srandovní a trefné,je to zde taky?
  • LordBlackadder
    Nedomnívám se, že mé požadavky jsou jakkoli absurdní, jsem věrný redditor a českou herní komunitu (nebo to, co z ní zbylo) mám v rámci možností rád.
  • "Ono vlastně používání cizích slov je bezvadné, pokud totiž v inkriminované větě nahradíme cizí slovíčka normálními, ze sofistikované věty se stane věta banální: člověk vždy dělá to, co dělá. Je to tautologie ve své čisté, bezobsažné podobě. Ale mýty se na tom staví skvěle."

Jinak- li řečeno nikoho tady tím nenadchneš burane *3*
  • LordBlackadder
    Bravo, pane Poláček(?), děkuji za Vaše odhodlání k reakci. Mohu Vás ujistit, že o trolling nešlo, argumentace byla myšlena zcela vážně, pokud jste shledal některé z implikací jako vágní, nemusí být chyba nutně na mé straně.
  • firebug
    Nepises nahodou podobne absurdni pozadavky ke kazde recenzi (financovani projektu? jako vazne?), co se tu na games objevi? Mam dojem, ze jsem to uz nekde cetl... Podle me jses Troll a to prosim jeden z tech nejhorsich. Preji ti at dostanes jeste ten rekordni 13. BAN, at se dneska nenudis.. :-) Dobrou noc
  • Trol.diskuzni
    Áhá... Takže klíčové je být pro redakci stále zábavným a neotřelým! *14*
  • sleepless
    Pastujes jeden a ten samy text do diskusi pod recenze. U Maxe Payna jsem nevedel, jestli je to mysleno vazne, nebo ne. Nechal jsem to byt, prestoze na dotaz se odpovedet nedalo, proste nedalo. Kdyz jsi s tim zacal tady a text byl uplne stejny, videl jsem, ze to je normalni trolling. Proto ty bany. Pokud jsi jen mimozemstan, tak se omlouvam.
  • Kr.Pa
    dle vas si mam hru zwarezit a pak zkusit ? dema a bety jsou v dnesni dobe skoro unikat
    nebo jsou nejake jine reseni, a typ: kup, zkus a pak vyhod penize je to nejhoris
  • firebug
    Tak nejak asi oboji. Trollove me obecne dost serou, to je ale asi duvod, proc to delate.. Tvoje prispevky jsou obcas aspon docela usmevne, i kdyz s tim Skyrimem by sis to mohl uz odpustit. Tvuj kolega ale jenom pise k recenzim porad ty same absurni pozadavky, coz je fakt zivacka... :-)
  • LordBlackadder
    edit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit