-
Fajn. Jestli povazujes sve pozadavky za zcela opodstatnene, mohl bys mi prosim napsat odkaz na recenzi Diabla 3, ktera je bez vyjimky splnuje? Ne ze by me neco z tech tvych pozadavku opravdu zajimalo, ale pro zajimavost bych se rad setkal s necim, co povazujes za "plnohodnotnou recenzi". Prectu si to rano, pac ted jdu fakt uz spat, ale predem dekuji za odpoved.
-
Jsem v hell, II act: normal obtížnost je spíše tutorial (mimo bossů a nějaké elite skupiny ani nepoužijete lahvičky na hojení). Nightmare obtížnost je asi ta normální hra, jak by měla být - už se zapotíte. Problém je spíše v tom, že vlastně "vitalita" je klíč k úspěchu - navšitvte akční dům, nakupte věci s +vitality na život a upižláte pak většinu i na hell obtížnost ... no a AH vlastně ničí princip Diabla - už žádné farmění, nakoupíte a hotovo. Rovněž bossové jsou jednodušší, než většina elite skupin a ten nej nej předmět Vám klidně vypadne z barelu a z bosse jen nějaké humus modré věci. Hell obtížnost první act zatím bez problémů ... prostě vitalita to jistí (čím víc života, tím víc čau je upižlat ... 0 mozek, jen tohle - bohužel)
-
Sounds epic => that counts!
-
Po bitvě je každej generál.
(No, to asi přesně nesedí, ale co už.) -
Amaroun => the biggest troll-hunter strikes again!
-
Jo to možná je, ale co jiného říct lidem, kteří se opakují jako gramofonová deska s naprosto iracionálními požadavky strukturovaných do distingovaných, uhlazených vět, jenž mají za cíl co nejvíce legitimizovat jejich požadavky? Finanční náklady vložené do projektu? Jako vážně? Nauč se používat internet a najdi si to...
-
>redditor
I love you, from my heart, I love you, forever with you.
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
nedá, bohužel, žádná customizace nejde
-
Dovoluji si označit Vaše vystupování za velmi kontroverzní. Za sebe mohu jen dodat, že iluze má mnoho podob.
-
Klicove je nechovat se jako pako... a jeste se tomu pak hrooooozne divit ze dava redakce bany. Ale to moc dobre vis ty i tady tvuj kolega pan Zmijak *5*
-
Doufám,že je tam Scavenger a má podobně komické zvuky animaci jako v Diablo 1.
http://www.youtube.com/watch?v=Fl5I5CUTqh4 1:32
-Jak zaklepe ve smrtelné křeči nožičkama to je dokonalé :D
Vůbec ty zvuky potvor byli srandovní a trefné,je to zde taky? -
Nedomnívám se, že mé požadavky jsou jakkoli absurdní, jsem věrný redditor a českou herní komunitu (nebo to, co z ní zbylo) mám v rámci možností rád.
-
"Ono vlastně používání cizích slov je bezvadné, pokud totiž v inkriminované větě nahradíme cizí slovíčka normálními, ze sofistikované věty se stane věta banální: člověk vždy dělá to, co dělá. Je to tautologie ve své čisté, bezobsažné podobě. Ale mýty se na tom staví skvěle."
Jinak- li řečeno nikoho tady tím nenadchneš burane *3* -
Bravo, pane Poláček(?), děkuji za Vaše odhodlání k reakci. Mohu Vás ujistit, že o trolling nešlo, argumentace byla myšlena zcela vážně, pokud jste shledal některé z implikací jako vágní, nemusí být chyba nutně na mé straně.
-
Nepises nahodou podobne absurdni pozadavky ke kazde recenzi (financovani projektu? jako vazne?), co se tu na games objevi? Mam dojem, ze jsem to uz nekde cetl... Podle me jses Troll a to prosim jeden z tech nejhorsich. Preji ti at dostanes jeste ten rekordni 13. BAN, at se dneska nenudis.. :-) Dobrou noc
-
Áhá... Takže klíčové je být pro redakci stále zábavným a neotřelým! *14*
-
Pastujes jeden a ten samy text do diskusi pod recenze. U Maxe Payna jsem nevedel, jestli je to mysleno vazne, nebo ne. Nechal jsem to byt, prestoze na dotaz se odpovedet nedalo, proste nedalo. Kdyz jsi s tim zacal tady a text byl uplne stejny, videl jsem, ze to je normalni trolling. Proto ty bany. Pokud jsi jen mimozemstan, tak se omlouvam.
-
dle vas si mam hru zwarezit a pak zkusit ? dema a bety jsou v dnesni dobe skoro unikat
nebo jsou nejake jine reseni, a typ: kup, zkus a pak vyhod penize je to nejhoris -
Tak nejak asi oboji. Trollove me obecne dost serou, to je ale asi duvod, proc to delate.. Tvoje prispevky jsou obcas aspon docela usmevne, i kdyz s tim Skyrimem by sis to mohl uz odpustit. Tvuj kolega ale jenom pise k recenzim porad ty same absurni pozadavky, coz je fakt zivacka... :-)
-
edit