-
recenze je tedy dost slabá. jako jediný argument na všechny výtky spatřuji ono klasické "Ale u D2 nešly měnit body ve skill tree". Nelíbí se ti Wow grafika? "Ale u D2 nešly měnit body ve skill tree". Nelíbí se ti DRM, zjednodušení, podivné dropy? "Ale u D2 nešly měnit body ve skill tree". Nelíbí se ti nulový vývoj postavy, krátkost hry, problém se servery? "Ale u D2 nešly měnit body ve skill tree".
takto bude pokračovat celá diskuze. Hlavně, že se za 60€ odstranil problém, kdy "u D2 nešly měnit body ve skill tree". To bylo určitě jádro všech problémů. Casual hráč teď nemusí ani vědět, c oto je RPG, protože nic nepokazí.
druhá věc - myšlení "Bliz něco změnil, byl jsem šokován a nelíbilo se mi to, ale časem jsem si zvykl" mi připomíná nejvíc Stockholmský syndrom. *7* -
A to Ti nepřijde nic špatného na tom že za 45hodin máš hru dohrátou skoro na nightmare?
-
Někde na začátku diskuse jsem napsal, že doufám, že se to tady nezvrhne, když recenzent udělil v celku neutrální 8/10, ale dnes ráno tu je skoro o 300 komentářů víc a trollové mají žně. *1*
-
hoši, jste normální? proč by to mělo mít 10/10? probuďte se. hodnocení u recenze se nedělá tak, že se odečítají body z maxima. za 8 může být D3 ještě rádo
-
No dá se to řešit tak že těm statům dáš i druhotné funkce, aby je využili všechny classy, tak jak je to řešené v Torchlight 2. Když budu hrát bojovníka a budu mít dual zbraně stále budu potřebovat Focus (zvyšuje magické zranění a manu), abych si zvýšil šanci na execute -> utok oběma zbraněma najednou. Apod.
A pro ty co chcou kopii Diabla 2 1:1 v hratelnosti, s trochu jinou grafikou, odpověd, Torchlight 2. :) -
ale od tehle hry každy čekal že to bude jasna bomba a 10/10, tak by se slušelo zduvodnit, proč tomu tak není
-
Co mají lidé co Ti vykradli účet společného s těma co hrají neoriginální hru? Naopak to nedává smysl. Aby Ti někdo vykradl účet tak musí být na BN tudíž musí mít originálku.
-
pripajim se k nazorum pode mnou že recenze na takhle dlouho vyvíjenou a očekávanou hru mohla jít víc do hloubky, kbyby to psal smejki nebo vavra vypadalo by to asi jinak. Podle me recenze kritizuje tam kde nemusí, naopak bych čekal kritiku veci, ktere v recenzi nejsou zminene (treba pribeh). taky jsem si nevšiml zduvodnení hodnocení.
-
Hra vyborna :) skoda ze uz dokazou i pirati prolomit ochranu jakou ma diablo 3 s tim ze udelali emulator a hrajou to taky :// Tem parchantum bych to vubec nepral zato jak me ukradli goldy.
-
No řekl bych že Blizzard. Vzhledem k těm dvanácti rokům čekání a Diablo ani není nejprodávanější hrou týdne. ( ovšem na pc je to celkem slušnej výsledek)
-
Ani ty poletující čísílka a popisky různých efektů jako "snared" apod?
-
Ale pýýýýču :D
-
David: V D2 taky oproti D1 nezustal kamen na kameni a jaka je to modla.
-
Souhlas s předchozími, styl recenze, zvlášť na takhle profláklou hru, prostě vůbec nesedí... Chtělo by to jít trochu do hloubky...
-
no prestrelils to i s tim barbarem...str tak na veci a konec...obecne se v d2 rvalo hlavne do vitality...
-
Těžko říct, možná prostě celý koncept hry na vyšší hodnocení nemá už z principu. Když se na to podívám z mého pohledu single hráče, tak je to hodnocení ještě celkem schovívavé. Problém dojmu z recenze a nepasujícího výsledného čísla je celkem častý - teda aspoň u mě. Já to prostě neřeším, text je pro mě rozhodující. I když v této recenzi mi trochu chybí bližší popis jednotlivých povolání nebo kumpánů. Celkově se mi zdá psaná spíš pro Diabla znalé hráče než pro nováčky Diabla neznalé. Jestli teda někdo takový vůbec existuje *1*. To numero tam beru jenom jako takový "nedůležitý" dodatek. Jediné na co se to pro mě hodí jsou recenze her, které mě nezajímají. Ale když vidím, že hra má hodnocení třeba 3, tak si recenzi rád přečtu. Recenze na mizernou hru jsou často hodně zábavné.
-
Tak jsem zariskoval a hru koupil na normal jsem to prosel strasne rychle a to sem se nesnazil:/ dobre beru to jako takovej tutorial. podle me kdo mel rad dvojku tak ho trojka nadchne je to neco noveho a zaroven povedomeho:) grafika mi bezi i na starem Ntoasu ktery nesplnuje min konfiguraci za to jim tleskam:D jedine velke zklamani je 4 akt cekal jsem peklo a poradnej nasup. i kdyz peklo sme si prosel ve tretim aktu. druha vec co me zklamala na normal byl diablo hoodne lehkej. na bossech 2.3 aktu sem si zdechl v prumeru desetrkat diablo padl napoprve:) nejsem zadnej HC paran uzival sem si prostredi, snih a celkove temne pojeti. pokud nekdo vaha doporucuji alespon zkusit demo. jinak k te recenzi docela me zklamala ani ne tak hodnoceni jako obsah. v podstate sem se v ni nedozvedel nic noveho nic aktualniho zadny popis a tak.. priste se snazte vic zaujmout nez odpapouskovat zname fakta. gl a hf pozn. hateri si vzdycky najdou neco spatneho pokud nejsi hater a jde ti o hratelnost klidne kupuj tento titul stoji za to *16*
-
"system, ktory dava vsetku moc ludu je spatny, lebo lud <>kokot" ?
-
chapu, co tim chces rict a osmicku taky povazuju za peknou znamku, ale co odlisuje remeslo od vyjimecne hry? co tedy diablu 3 chybi, aby se stalo hernim skvostem? jako je jasny, ze blizzard vsadil na jistotu, ale to neni duvod snizovat hodnoceni, ne? (jinymi slovy, text recenze neodpovida znamce na konci)
-
Jo s tím souhlasim... jen nás s kámošema trochu mrzelo že to v blizzu změnili celý... ale co, život je změna a jak řikáš, třeba tomu člověk na chuť přijde.Uvidíme... koneckonců nikdo nás to hrát nenutí *15* nic, mejte se... jo a ten tajnej level mě fakt naprudil :D čus .)