-
Ja jsem doopravdy rad, ze tohle nedostalo vic nez Grimrock. Shodou okolnosti jsem obe hry nainstaloval ve stejnou dobu a zatimco od Grimrocku se nemuzu odtrhnout ( jsem v 5 a bojim se, ze levelu nebude dost:)) Diablo je fajn, ale me to pripada jako 2ka v kreslenejsi grafice... uplne to same a neprekvapive, navic me na rozdil od dvojky otravuji lagy, nutnost registrace na battle.net (zadavani hesla, cekani na server).
Animace ma diablo velkolepe a mnozstvi odvedene prace se asi s temi par texturami Grimrocku vubec neda srovnavat... presto u me Grimrock zatim vitezi, i ta survival atmosfera a jednoduchy pribeh - hozeni do podzemi a starej se - je mi blizsi nez valka s dablem. Ja bych D3 zatim (po prvnim projdeni) dal tak kolem 6ky (za tu stagnaci, lagy...), ale 8ka me nestve, chapu, ze vypnout mozek je porad atraktivnejsi zabava pro vetsinu lidi nez resit (relativne tezke) hadanky:).
Ttaky ta obtiznost je opravdu opravdu nizka, zvlast pokud nemam ve zvyku prochazet jednu hru 2x dokola (a kdyz uz tak spis s jinou classou ), bych uvital moznost jet to rovnou na nejakou vyssi, nebo hc obtiznost... vD2 mi pruchod na normal pripadal jako vetsi vyzva... -
nezlepší, toto je ten vylepšený RPG systém
-
Jako by u nás existovala slušná herní žurnalistika že... Ono se za pár měsíců někde mimo řekne že to není zase taková pecka a pojede se dál. Hlavně si nikoho nenasrat. Distributory, čtenáře, metacritics.
-
mám takovej dotaz:
hraju za kouzelnici (na normal) a pořád mi ještě není úplně jasný, jak se tam počítá damage... chápu to dobře tak, že ta položka % přidávanejch inteligencí (v details) je jen informační, hlavní je číslo "damage" vedle inventáře a to pak upravujou % uvedený u jednotlivejch kouzel?
pak mě taky trochu prudí fakt, že mě vlastně u předmětů zajímají jen dva atributy: +damage a intelligence, všechny ostatní můžu ignorovat (protože se tu hraje prostě jen na DPS). takže žádný rezistence, síla je mi k ničemu... chci se teda zeptat, jestli se to třeba na nightmare nějak zlepší.
díky moc! -
6-7/10
-
Jo, nový standart. Jestli se teď ten systém automatického skill tree rozšíří dál, tak se máme ještě na co těšit. *4* Další změny přinesl ME3 s těmi jeho mody na automatické dialogy, takže až to nějaký šikula dá dohromady, tak vytvoří RPG nového typu = akční hru. Aleluja! *15*
-
Je to smutná pravda no. Hezké je, jak doteď všichni zatracovali diablovky s nějakou inovací ve srovnání s D2 že jsou to špatné kopie a špatné hry. I kdyby vyšla hra uplne stejna jako D3 tak by dopadla stejne ne-li hur. Ale kdyz to vyda Blizzard, i kdyz se to D2 temer nepodoba, tak stanovil novy standart a tecka. :-)
-
Jsem se opravil, ale v D3 máš na výběr jestli do HC modu jít, v Shogunovi 2 nemáš. *3* A jo, je to argument ad absurdum, jen si z toho dělám srandu. *1*
-
Pre toto mám tiscali games rád... Prečítam si nadpis a rovno sa idem zasmiať na komentoch *1*
-
Vydat tu hru jakakoliv jina firma s jinym nazvem, pochybuju, ze by se dostala nad 7. Navic po tolika letech vyvoje opravdu nehodlam cekam na patche a datadisky aby to k necemu vypadalo. Tohle je typickej priklad toho, jak autor znamena vic nez vyslednej produkt.
-
Hairy_Ass: Však je. Při zakládání postavy se dá zvolit HC mód, který dost lidí hraje. Začínáš normálně od 1. levelu a leveluješ, procházíš Normal, Nightmare, Hell a Inferno. Zatím nikdo není v Infernu, což je známka toho, že mají strach a farmí se gear.
-
uff: Vím, ale máš na výběr, ale v Shogunovi tohle je vždy. *1* Teď si vem, kdyby instantní smrt byla v D3 už na normální obtížnost bezodkladně... to by bylo maso! *3*
-
Čí?
-
Yay. :-D Jdu se raději věnovat práci, ta Tvá úvaha je tak pravdivá až děsivá.
-
Hairy_Ass: V D3 se dá hrát HC postava, která při smrti již neobživne.
-
V podstatě i CoD je takový RPG. Však tam jsou levelovací body!
-
Taky vám nejde UTF8 kódování? Máte místo květen kvìten?
-
Hlavně tam je klasický skill tree, který nejde resetovat, postava se po zabití neobjeví na checkpointu, ale umře trvale, hraje se na tahy... - takže Shogun 2 je víc hardcore než D3. *1* Sakra, do jaké doby jsme se to dostali. *1* *1*
-
Jo, povinná registrace by možná někoho odradila, ale tady jsou nejaktivnější trollové stejně mezi registrovanými uživateli, takže by to problém neřešilo. *4*
-
Čím více komentářů tím více zobraz...aktivity adblocku.