Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždyť je to přece úplně jedno jestli máš skill tree nebo to co je v D3.Stejně si nakonec vybereš to co ti vyhovuje a na zbytek nesáhnes.To že jsi měl v D2 nebo jiných hrách více kouzel atp. je taky jedno, protože si najdeš pár těch co ti vyhovuje a zbytek nepoužiješ.
  • hmm, to je škoda, zdá se, že časy s unikátníma předmětama přidávajícíma +3 ke všem skillům, +20% regenerace many, +10 rezistence na všechno atp. jsou už dávno pryč...

a jinak já se právě aukci chci vyhnout, pokusit se to dohrát sólo i na inferno úplně bez aukce nebo koopu.
  • ja myslel, skoda grafiky v T2
  • Upozorňujem vopred, že sa jedná o môj subjektívny názor, komu sa nepáči, jeho problém. Diablo 3 ma vcelku sklamalo. V prvom rade je veľmi krátke, dá sa prejsť za pár hodín, D2 bolo podľa môjho názoru o dosť dlhšie a aj o poznanie ťažšie, špeciálne v posledných dvoch aktoch. Za ďalšie, totálne zabili vývoj postavy - každý dostáva všetky kúzla a schopnosti, je to iba o tom, kto čo používa. Nehovoriac o bodoch do sily, inteligencie atď - u môjho barbara ma napr. musí zaujímať v podstate iba to, aký predmet mu dám, aby mal +silu a pokiaľ možno aj +vitalitu. A vzhľadom k tomu, že som takých predmetov našiel habadej modrých aj žltých, ale viac užitočných je modrých (!), tak som normal obtiažnosť dokončil úplne ľavou zadnou (hrávam tak max. 2 hodiny denne, takže zatiaľ dokončený iba normal) a všetko lietalo ako špinavé handry, teraz na vyššej obtiažnosti tiež nemám problém zatiaľ so žiadnym protivníkom. Taktiež som mal pocit, neviem či objektívny, že akty sa skôr mali tendenciu skracovať ako predlžovať s postupom v hre, chýbali doplnkové lokácie ako rôzne jaskyne, labyrinty a pod., bočné questy. Artisani sú fajn, ale skutočne užitočný je jedine klenotník, ktorý vie nielen spojiť kamene, ale aj vytiahnuť kamene z predmetu bez poškodenia oboch vecí, artisan cez zbrane je skoro nepoužiteľný, jeho veci sú slabé až na pár výnimiek. Obchodníci sú dobrí akurát tak na opravu vecí a predaj predmetov, pričom nemá absolútne zmysel zbierať šedé a biele veci, ale iba modré a aj za tie hráč dostane iba pár šupov. Variabilita a rozmanitosť príšeriek je tiež dosť o ničom a aj z šampiónov alebo bosov padajú zväčša iba modré veci.
    Na druhej strane, systém artisanov sa mi páči, páči sa mi aj zlúčený inventár pre všetky postavy, grafika je na počudovanie celkom obstojná, i keď WoW a W3 štýl sa nezaprie, možnosť vidieť priateľa a kedykoľvek sa pripojiť je tiež fajn. Vo všeobecnosti sa dá povedať, že by to bola super hra, no je skôr rozporuplná. Na blizzard fórach sa ľudia najviac rozčuľujú na dropy predmetov, že sú o ničom, čo je fakt, ale dá sa nazbierať to čo hráč potrebuje, takže to zas také tragické nie je, hoci aby boli legendary predmety zväčša slabšie ako žlté alebo modré a pritom padnú raz za "100 rokov", tak to je tragické.
    Dúfam, že vyjde aspoň jeden alebo dva datadisky, keďže soulstone ak som si dobre všimol padol v posledom akte späť na zem, takže je možné, že je na čo nadviazať. Každopádne, Blizzard má čo robiť, aby vylepšil stabilitu pripojenia (lagovanie ešte aj v singli!!), obsah hry a pod., pretože v tomto stave to nie je hra, ktorá by bola hodná viac než desaťročnej prestávky a vývoja.
  • Tohle snad ani není recenze, podobný obsah bych spíše očekával u preview.
  • myslíš, že blizzard ma dvě sady grafiků, jednu pro WOW a druhou pro D3? nemá...
  • sankuri
    Mno takze Hell za sorcku stale zadna vyzva, snad to Inferno bude tak hard jak lidi tvrdi, protoze jinak zacnu litovat vyhozenych penez.
  • Zayl
    Hodnocení na IGN je vždycky upřímné a odráží přesně kvality hry.

A každý item je unikátní v každé hře kde to plácá na modely atributy náhodně.
  • Jo taky doufam, ze se ten "automatic open skill tree" neujme. Taky me stve, ze si nemuzu skilly namapovat na libovolna tlacitka a ten cooldown pri zmene je taky otravnej.
  • inac, preco v recenzii nebolo rozobrate to nosenie zbrani, co som tu zachytil, tj. ze monk a carodejnik nosi zbrane, a pri boji im zmiznu
  • Naprosto souhlasím, Diablo III je opravdu výzva na inferno obtížnost. Není to hra, která by byla navržena tak, aby ji dohrál každý druhý (jakožto většina dnešních casual titulů od Skyrim až po ME3). Itemizace velice návyková, každý předmět je v podstatě original. Na IGN 9,5/10, osobně se s tímto hodnocením ztotožňuji.
  • navic lzivim. Viz delka hrani, delka vyvoje
  • A na Inferno te zacne zajimat i resist.. jinak na Hell to chce uz pomerne hodne Vitality, takze neco nasetri a vyraz pak na aukci.. vychytas tam hodne dpobry itemy za par goldu.. urcite bych se vyhnul craftingu z duvodu ogearovani.. das do toho mnohem vic goldu nez utratis za nakup od ostatnich hracu.. crafting bych resil az pozdeji..
  • Snažím se nějak si odůvodnit proč zvolili zrovna tenhle styl. A jediné co mě napadá je, že nechtěli, aby se to příliš podobalo, jinak by lidi říkali že je to kompletní kopie. I když je to od stejných vývojářů, to spousta hráčů neví. Takhle se to jeví jako jiná hra i když je to v jádru D2 téměř 1:1, jen hozené do modernějšího kabátku....a komiksové grafiky. :-) Ale krev tam pořád je když to mlátíš mega hasákem.
  • Jo to se da. A pokud vim tak okenko se seznamem ukolu muzes zabalit
  • No nevim do jaky miry je muj nazor ovlivnenej tim, ze jsem "Blizzlover".. kazdopadne moje pocity z hrani D3 s partou kamosu na Hell / Inferno jsou vice nez pozitivni.. proste me to bavi, libi se mi to a nelituju penez co jsem za to dal. WoW me odradil az po 7 letech, tak uvidime kdy se tak stane u D3.. zatim za mne muzu doporucit a jako vyhozene penize mi to rozhodne neprijde. Kazdopadne takhle hypovana hra.. s tak obrovskjou uzivatelskou zakladnou.. proste uplne chapu, ze se to kazdymu nelibi.. nikdy jsem nezazil, ze by se neco libilo vsem :)
  • Na nightmare te zacne zajimat u predmetu jeste jeden atribut +vitality ale jinak to bude stejneů.
  • ale ty grafiky je trikrat skoda... ze radsi misto pohadkovosti nevsadili na tu spinu diabla 2ky
  • No snad se to ukáže jako dead end a pojede se dál. :-) Naštěstí nové D2 vyjde v srpnu, akorád pod jiným jménem a v jiné grafice.
    Tímhle způsobem tu bude brzo jen jeden herní žánr, ..... a bude se mu říkat film. :-D
  • Prý není nejprodávanější. Až tam budou cifry i za digital, tak se můžeme bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit