Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně navíc ten stupidní systém ovládání kde musíte hrdinu vodit klikáním 2 metry předněj stojí pod schodama kliknete na patro a on nei schopen najít cestu musíte mu jí uklikat *11*
  • Zayl
    No jsem rád že si zodpovědně přidal další.
  • No to je vlastně fakt, já nightmare ukončil na 52 levelu, level jsem pak udělal během farmení itemů, které jsou potřeba na výrobu hole, která je nutná pro vstup do tajného levelu s plyšovými medvídky, kopretinkami a poníky a včera jsem začal hell a jsem někde za půlkou 1. aktu na 54. A 13k HP je opravdu málo, že by překlep?
  • mission impossible
  • Keď mesiace, tak to áno. To potom bude pre teba skutočný achievement. Ale tam nejde o levelovanie, ale o získanie dobrých vecí, hlavne zbrane.
  • Diablo III je hrou, která v roce 1996 založila žánr akčních her na hrdiny (RPG).... jo fakt nebylo RPG *1* *1* *1*
  • Počet blbých keců v komentářích je přímo úměrný kvalitě hry. U žádné jiné hry se nedočtete tolika stran blbin, ale žádná jiná hra taky není slavná jako Diablo.
  • Diablo III selhává ve všem důležitém. Mise jsou stereotypní, AI slabá, grafické zpracování mizerné, design spoléhá na náhodu a mise na vyšší obtížnost jsou těžké tak, že by hra mohla posloužit jako šidítko pro sadisty. 3/10
  • tak to je masakr, zrovna před chvílí to tam přidali :D
  • Já na 54 barbarovi mám necelých 6k dps a již zmíněných 40k HP a některé elity byly schopné mi životy hodně rychle zredukovat. Ale je fakt, jak píše sk, že na solo to bylo opravdu o poznání lehčí než v duo.
  • nie, hovorím, že je to môj subjektívny pocit, no nepresvedčíš ma, že je D3 dlhšie. A obrovská výzva, no uvidíme, či to bude naozaj až taká strašná výzva, z doterajšieho hrania výzva žiadna nevyplynula, hoci by som očakával, že ku koncu hry bude obtiažnosť vyššia a bude sa aj umierať, čo sa nestalo.
  • takhle nemuzes argumentovat, diablo vyslo o 8 let pozdeji a zatim co DM byla jedna z prvnich takovych her a tvurci vubec zkouseli co muzou a jak to maji udelat, tak diablo vychazelo v dobe her jako byla baldurs gate
  • Aha a prešiel si hell na 52 leveli. *7*

To ti ale uverí len niekto, čo d3 nikdy nehral, lebo level 50 budeš po skončení nightmare a 52 tak po prvom akte hell. A 13k hp? Takže v podstate každý druhý unikátny enemy ťa dá na dve tri rany a takým ako mortar/desecrated/fire chains sa ani nemôžeš ukázať v line of sight. Ale chcípať pri každej skupinke nie je žiadna výzva, čo?

*15*
  • proto mě taky trochu mrzí, že blizzard má na oficiálních stránkách v sekci "manual" u všech těchhle důležitejch věcí poznámku "coming soon" a člověk to musí hledat po fórech nebo kde ještě možně... asi aby to lidi tak rychle nedohráli ;)
  • jo a na predmetoch mám na každom +4 až +60 sily, kde sa dalo aj vitalitu nejakú, poškodenie momentálne 469.92, po spustení Battle rage 629.92, critical idú od zhruba 800 aj cez 1200. Atribúty mám teraz strength 616, dexterity 139, intelligence 148, vitality 183, armor 1629, momentálne level 34.
  • Veskoslav
    Tak napiš svou, čtenářskou. Jistě oceníme její kvality:)A neber to jako urážku, rád čtu čtenářské recenze. Ale kafrat umí každý o špatné či obré recenzi:)
  • RockStar
    To myslíš vážně??? Ty chceš aby ti tahle "recenze" něco řekla?? To chceš moc:))) Najdi si můj večerní komentář, kde malinko nakousávám kvalitu, spíš nekvalitu, recenze...
  • To sú kecy... normal v diable 2 je kratší ako v diable 3. A trojka má naviac ďalšiu obtiažnosť (ktorá je obrovskou výzvou). Ale to si s postavou na 32 leveli asi nevyskúšal. *15*
  • Ty jsi fakt tr... Skilly si můžeš namapovat snad na každé tlačítku a ten cooldown je tam účelně.
  • já nespěchám, klidně si budu levelovat měsíce, abych to zvládnul... ale nakonec to zvládnu (snad :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit