Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    CoD rozhodně ne. Vem si třeba CoD II, to patří doteď mezi nejlepší FPS.
  • Zayl
    No myslím že pointa ani tak není to že si musíš pomáhat šidítkem, ale spíš to že je to ve finále funkční a tím pádem vhodné na konzole. Jako gamepad bez aimů bys podělal i s kuličkovou myší za 50 korun.
  • Veskoslav
    Proto Volvo pořád patří k technické špičce, v bezpečnosti získali všechny její auta 5/5?:)
  • Zeptám se,kdo vše máte momentálně problémy s kolísáním frameratu, micro stutteringem a lagama? Po posledním patchi mi začlo diablo blbnout, že se zakousává a zpomaluje při loadování nových zvuků, nových skupin příšer a tak podobně. V actu 3 to kvůli tomu bylo téměř nehratelné.Zdá se to být celkem globální problém o kterém Blizzard zatím mlčí ... nepřišel na forech s jedinym vyjádřením, krom jejich otřepaného "zkontrolujte si zda máte nejnovější ovladače". Někde tam mají problém, protože na to nemá vliv žádná úprava nastavení, snad jen změna harwareclass v d3prefs, ale to problémy stejně úplně neodstraní, jen se to trochu zlepší. Každopádně podle postů na offi forech má ten problém tisíce lidí.
  • Dm nie je nijaká kapitola sama o sebe, je to klasický dungeon crawler, akých v tej dobe bolo mnoho (napríklad beholdery).
  • FPS pokřivilo hlavně COD a né konzole, konzole s tím nemají nic společného. Aneb, jak udělat co nejvíc casual hru, aby jí hráli i matky na mateřské, abysme na tom co nejvíc vytřískaly ... nemůžou za to konzole, ale chtivost vydavatelských domů.
  • Veskoslav
    Taky bych netvrdil. Ubisoft, CoD, hry od EA, Blizzard. Ti všichni mají +- stejný prostor.
  • Automobilový příklad? Třeba takový Volvo už je dneska taky čínský... a co to bylo za poctivý vozy. Povzdechnutí je na místě...
  • Veskoslav
    No tyhle zabudované blbosti jsem myslel. Bez nich je FPS naprosto nehratelná s gamepadem:)
  • Odulin
    Jj přesně a recenze měla myslím 8-10 stran.
  • Zayl
    Jaké pomocné prográmky? Auto-aim a aim smoothing je zabudovaný a nic externího nepotřebuješ.
  • Veskoslav
    Ne ty jsi z DCNAT (debill, co neumí ani trolit)
  • Pamätáš si zle alebo si jednoducho vymýšľaš.
  • Veskoslav
    Tak vypni si všechny pomocné prográmky, co jsou zabudované v FPS hrách a pak si povíme, co je to obstojné hraní:)
  • Tak možná má Blizzard vetší mediální masírku...
  • Ja ťa presvedčovať ani nechcem. Ale faktom ostáva, že d3 je rovnako dlhé alebo dlhšie ako dvojka, ako v kompletnom prechádzaní, tak aj čo sa týka speedrunu. Nejaké subjektívne pocity na tom nič nezmenia.

A očakávať nejakú výzvu na normal, ak pred tým človek hral neviem ako dlho d2 - to je na smiech.
  • BoB.2
    To je fakt s trochou praxe se ta i FPS hrát Gamepadem obstojně. *4*
  • Vele, vele ti si *urák:
    http://www.youtube.com/watch?v=wgRJeD2IkNs
    a betu som nesťahoval ja som z NNNP
  • Prej jasnej úpadek PC hraní *15* Jako bys řekl "jasnej úpadek automobilovýho průmyslu" po tom, co Čína vydala své další auto. Prostě s mrkni po jiných hrách/autech, který to tvrzení vyvrací.
  • Tak já tu hru hodnotil také podle bety, hrál jsem ji asi 30 minut (ani jsem ji nedohrál) a hned jsem si řekl, že to určitě koupím *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit