-
Diablo 3 rozhodně nejde ve stopách prvního a druhého dílu... Je to zjednodušená ptákovina pro WoWkaře a přílišné nostalgiky. Vždyť už to ani neudělal Blizzard North.
-
Já myslel že to je další z neřestí Halo.
-
Tak ale bez těch programů nikdy nedokážeš porazit někoho s myí a klávesnicí:)Nikdy ten nelepší s gamepadem nedokáže porazit toho nejlepšího s myší. Reakční doba je totiž mnohem menší. Jako TPS, o ještě zvládám na Xboxu, Halo sérii taktéž (s vypnutím blbůstek), ale tím to asi končí. Ostatní hry jdou na "vrub" pc.
-
Diablo 3 jde presne ve stopach 1ky a 2ky. Blizzard neumi udelat spatnou hru a D3 je toho dukazem. Banda ubrecenych trapaku s s falesnyma vzpominkama na to, jaxe tenkrat, kdyz jim bylo 12, u dvojky poprve udelali, na tom nic nezmeni. Pro vsechny hardcore i softcore fanousky Diabla, je D3 naprosta povinnost a nejzabavnejsi hra tohoto roku. PC herni scena noveho milenia = Blizzard, zbytek necht chcipne v pekle spolecne s diskuznima teplakama.
-
no konzole jako takova ne ale zakaznici kteri je kupiji k hrani se proste dostali uplne jini typy lidi nez "technicti nadsenci" a je jasne ze takova skupina si nebude libovat ve slozitych hrach chce se bavit a nepremyslet u toho. Co je ale problem ze ta skupina je mnohem vetsi a tim padem "diktuje" herni scene(marketingu) jak maji hry vypadat...
-
V součtu je to ale daleko víc, než kolik stihnou ostatní firmy s kratší dobou vývoje *7*
-
Normální člověk stihne odskočit na toaletu... *3*
-
Možná je Diablo III stejný jako Volvo, i když Volvo je nejspíš bezpečnější, to ale neznamená, že nejsou jiný hry, který drží PC nad vodou. Strategie, adventury, Zaklínač...
-
5 let? Myslíš ten jeden článek za měsíc? No to je masáž:)
-
Veskoslav: Nesmysl...nejsou nehratelné. Chce to jen zvyk a cvik, nic víc. Samozřejmě asistenty a podobný věci vždycky vypínám. Kámoš z baráku taky u mě vždycky říkal, že na gamepadu si FPSku nikdy nědá, že je to strašný apod...pak koupil Xko a po tejdnu už to slušně mrskal i na gamepadu. Hodnotit co je na co lepší apod. to je něco jinýho, ale ať mi prosím nikdo netvrdí, že FPS jsou na gamepadu nehratelné, tak to není. *3*
-
Slovo LOL povětšinou používají lidé bez "fantazie", slovní zásoby či malé děcka. Nebo jsi myslel League of Legends? To se pak omlouvám. Doufám, že se díváš doma na obrázky jídla a nejíš je. Je to v podstatě to samé.
-
Pravda no. Ale tam se to dalo ještě snést. Tam mi na nejtěžší nepomohlo se schovat za krabici jako v posledních dílech.
-
Skyrim?
http://games.tiscali.cz/recenze/the-elder-scrolls-v-skyrim-recenze-57615
http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711 -
No není to tvůj typ hraní, tak to neber ostatním.
-
Ale začal se v něm používat auto-heal.
-
Jo, konzole za to vůbec nemůžou. A teď tu o Karkulce.
-
Jenže mediální masáž Blizzardu trvala 5 let nebo kdy bylo poprvý oznámený Diablo III, takže...
-
Diablo 3 rovnaka detska chujovina ako diablo 2 *11*
Normalny clovek pozrie iba video a sa vybluje na LCD *1* -
LOL, čo je na hraní iné od toho videa? To že si klikneš?
*1* -
No potom sa ukľudnil, keď s impale zabil andariel ("kopí nenavštívila vnitrnosti víc než 5-6 krát"). *1*