-
LCD? To už k vám na východ také dorazily?
-
Je to velmi obratně napsané, bohužel však taky velmi jednostranné... V podstatě by se to dalo shrnout do jedné věty: "Nyní je to správně, v Diablo 2 to bylo špatně a tak to je, bez diskuze."
-
No na to se staci ozenit:-D
-
cool story
-
Promiň, nejsem tady abych suploval práci učitele základní školy.
Každopádně si z toho nic nedělej, je tady nějakých 600 komentářů a ani jeden nic hodnotného nepřinesl, prostě zabíjíme čas. Tak si užívej s námi. -
Mam podobny problem.
-
Diablo 3 je pecka.
-
Včera sem to dohrál za Barbara. Osmička je podle mě adekvátní. Gameplay je super, ale postavy a příběh jsou pro mě velkým zklamáním. Od Blizzardu bych čekal víc. Outro je vyloženě marný.
-
co na tom nedává smysl prosím tě? je pravda, nejsem moc inteligentní ale podle me to co jsem napsal ma smysl a taky nevím čím jsem nazančil že jsem iq moc nepobral. schvalne by me to zajímalo, abych se poučil a do budoucna sem nepsal kraviny. diky
-
Výborně, už jsem se těšil jak doplním svou ipsační defekt a jeho potenciál využiji jako většina "místňáků" u této hry. Po shlédnutí všech příběhových videí se totiž zcela naplní můj odvěký sen, kdy se sexy žena na obrazovce s perfektně vyholeným klínem promění na rohatou zrůdu s tak vysokým stupněm basů v hlase, že z mého třetího domu zůstane pouze rozvalina.
-
Mimochodem včera večír jsem přišel k D3, že s tím zas pohnu a koukám, já nemám ani floka, monka (29) skoro nahatýho, v truhle ani vindru...no nepotěšilo mě to. Ze začátku jsem myslel, že to budu nějak řešit, ale nakonec jsem byl po ani ne 2 hoďkách zpět na svých číslech (HP, DPS,Armor). Chvílema jsem si přišel, jako kdybych přešel na novou obtížnost.:) Začal jsem hrát jiným stylem, využívat jiné skilly a hrát prostě efektivněji. Takže sumasumárm dobrá zkušenost....jenom bych ji nerad zažíval pravidelně. *4*
-
Mno pokud ono "zaškolení" někomu pomůže ke štěstí, tak ať školí... *4*
-
A k tomu ještě Bashiok říkal před vydaním, že od D3 nemáte čekat zázraky. Takže přilíšne očekávání od lidi, co od toho čekali přiliš.:) Jsou jen a jen jejich problém.
-
http://www.sirlin.net/blog/2012/5/3/diablo-3s-ability-system.html
mluví mě z duše.... -
On tě zaškoluje příkladem, jelikož jeho vlastní příspěvěk je jeden velký bait. Nedává pořádně smysl, je napsaný jak kdyby ho psal někdo s rozdvojenou osobností a ke konci sám naznačuje že IQ moc nepobral.
Já bych mu zatleskal, 6/10. -
Tak se zase vsichni pohadame, ze 8 je malo, ze 8 je moc a zaklad unika. TOHLE JE JENOM RECENZE! Ja se na diablo tesil jako maly kluk, ted se od nej nemuzu odrthnout, opravdu se skvele bavim a jsem nadseny, takze pro me by to byla desitka. Ale jestli tomu nekdo v recenzi da 5 nebo 10 me uprimne zanechava v klidu. Pokud se recenze dokaze obhajit a nevyklada nesmysly. Myslim, ze tato recenze je tak akorat pro cloveka, ktery je vuci diablu neutralni, tudiz dobra prace.
-
taky mam obcas tento problem :) neco podobne me delaji i 25 man raidy ve wowku, kde i vypnute zvuky, nizke rozliseni a low detaily moc nepomahaji a zatim sem neprisel co je u me v pc spatne
-
A to je právě ten problém, měli jste od hry přehnaný očekávání. Čekali jste, že to budete hrát roky jako diablo 2, jenže to se hrálo takovou dobu z jiných důvodů než jen proto, že to byla dobrá hra. Dneska je jiná doba, hry nebudou už tak HC jako dřív. Cím dřív si to uvědomíte, tím líp pro vás. Já od hry nečekal nic zvláštního a baví mě skvěle :) Až přestane prostě jí smažu jako každou jinou hru.
-
Zásadní zásadou by pro tebe mělo být aspoň někdy vnímat mé příspěvky, když už je teda chceš komentovat - psal jsem již mnohokrát, že mi nezáleží na tom, co o mně zdejší přispěvatelé myslí. *4*
-
Já na Jipce v 7,8, 10,11,13,14 a pak ve 4 ráno:-D