Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Njn. tak snad příště..;)
  • eh souhlasím, mohlo by tam být akce, jak mezi těma archandělama, tak mezi archandělem a Diablem
  • Odulin
    Jj 2x a už to asi neudělám. Autentifikátor nemám a ani neplánuju. Uvidímě jestli hacker vstoupí 2x do stejného účtu.;)
  • hahahahahaha
  • Trol.diskuzni
    Blizzard to PRÝ řeší v rámci desítek minut...
  • nemužu to ted otevrit ani se mi nechce koukat na video, ale není nahodou její otec ten wanderer z dvojky? to byl tuším nejakej slavnej bojovník ale pak ho posedl ten demon. takže tohle se jako stalo i leah?
  • Já bych moc neřekl že to bude v PC, spíš engine má nějaký problém s konfigurací daného PC. Já mám Intel core i5 2,4ghz, geforce mx540 2gb a 6gb ram a přítelkyně konfigurace je Intel core i5 2,4ghz, geforce 520mx 1gb a 4gb ram a jí běhá vše v naprosté pohodě, žádné kolísaní frameratu, žádný stuttering ani v těch největších bitvách a ve více lidech a mě se to zpomaluje že je to téměř nehratelné. Pročítal jsem už opravdu velké množství témat na offi foru a ještě mi zbývá pár nápadů ketré jsem nezkoušel. Třebas teorii, že to dělá když máte hru na disku se systémem (přítelkyně má 2 disky ... já pouze jeden), že kvůli tomu že se načítají systémové věci se načíta diablo z disku pomaleji. A druhá teorie je, že nějak špatně využívá CPU což by mělo jít vyřešit pomocí programu Throttlestop. Tyhle dvě varianty budu testovat dnes až přijdu z práce. Jinak jsem už skusil vše ... povypínat úplně všechny grafická nastavení co jsou, přidat do nvidia control panelu vyjímku pro diablo a ručně mu nastavit aby využívalo správné GPU (bralo integrovanou kartu na místo geforce), upravit přednačítání snímků v nvidia control panelu. Změnit výše zmiňovanou harware class v d3prefs, vypnout tam i trilinear filtering. Prostě kromě těchto 2 věcí jsem zkoušel již vše co se na forech probíralo. Tak doufám, že něco z toho zbývajícího pomůže, jinak budu muset počkat na fix od blizzu, čehož bychom se nemuseli dočkat, pokud je problém přímo v enginu.
  • Odulin
    Jj tak nějak. Jako co mám dělat, prdět se s nějakou podporou a řešit to bůhví jak dlouho a jakym stylem nebo nadávat jaký jsou v Blizz kkti? Raději na všem hledám to dobré a ono nakonec to opravdu byla dobrá a zajímavá zkušenost. Jestli dnes večer zažiju to samé, tak už ale tak odvázán nebudu.:)
  • Trol.diskuzni
    Je mi jasné, že v dnešní době už je i gameplay ve stylu D2 příliš hardcore... *7*
  • A hrál si přes public? Máš Blizzard Authenticator? Nebo se ti to stalo i když hraješ jen solo?
  • Trol.diskuzni
    Pravděpodobně jo: http://www.youtube.com/watch?v=N7tQq3bdlrA

Ale teda ruku na srdce, ty cinematics jsou všechny přímo tragicky nudné...
  • Moje dojmy su nasledovne.Tolko kritizovana grafika je podla mna daleko lepsia ako grafika D2 ktora sice mala striedmejsie menej saturovane farby no ich celkova kombinacia bola daleko divokejsia a tak grafika d3 k sebe daleko viac pasuje ale za graficky najpodarenejsi povazujem stale 1 diel serie.System skillov po provotych rozpakoch tomu prichadzam na chut a prirovnal by som to trosku k dote.Priamo v boji mate kdispozicii sice iba 6 skillov ale vsetky su pouzitelne a posoby to tak ze naucit a pouzivat jendotlive buildy bude ozaj otazka majstrovstva-myslim ze toto je velmi ale velmi casto prehliadane obrovke + ktory nov sstem priniesol.Osobne sa naozaj zacinam domnievat ze to stalo za to zrusit stary sposbo rozhadzaovania skillov-ono je v tom skutocne viac hlbky nez to na prvy pohlad posoby.Co sa tyka dlzky hry neviem ci mam inu verziu D3 ako mnohy prispievatelia ale mne uz len 1 act pride dlchsi nez prve dva acty z D2.
  • takze stylem: vykradli mi postavu... jsem za to rad!
  • Zayl
    Jo, žádný argument. Protože to nemá smysl, zachvilku to zmízí na další straně a proč se obtěžovat. Já si jen rýpnul, snad to přežiješ. Pokud nejsi čech, pak se omlouvám. Já tak nějak předpokládám že sem chodí jen našinci a slováci.
  • jedina šance pro tiscali, aby si zachovalo tvář je udelat kontrarecenzi od nekoho kdo to umí a pro koho tahle serie neco znamena. tohle se stejne u velkych her bezne dela
  • takže žádny argument? nebo to byla narazka na gramatiku, slovosled... nejsem čech a snažim se psát česky jen ze slušnosti
  • seš šikula, pochopils!....v D2 to bylo dobře do té doby než D3 ukázalo jak na to jít mnohem lépe... .)
  • :D
  • Odulin
    Sirlin = nejlepší karetní bojovka na světě= Yomi :))
  • ja to hrát prestal, protože me to nebavilo, znamená to že Z Leah se stane diablo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit