Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • crysis 1 si pamatuju i ted po letech co tam vse bylo, ale crysis 2 to je fakt hra na jedno probehnuti a uninstal. Ac jsem to hral nedavno ani uz nevim co tam bylo, nijak to nezapusobilo je to jak kdyz omylem zkouknete "C" film a druhej den uz si na nej nevzpomenete jen vite ze jste to videli a je to nicmoc
  • Tys dohrál všechny obtížnosti? Pokud ne, tak jsi ještě D3 nedohrál.
  • Nedávno mi byl vrácen účet za dvě hodiny. Tak snad někdy příště :-*
  • ten gameplay který byl založený na tom dostat skill na 20 level podpřit ho synergiema a pak už jen čekat až padle věc která dále zvedne level toho skillu - well, byl to gameplay, a to vskutku skvělý, vydrželo mě to léta a obrovské plus byly mody kterých sem se něco nahrál (Eastern sun, Zy-El, Median...) - diablo 3 rozhodně není dokonalé, nejvíc mě tam vadí právě to, že nepodporuje mody a že je tam až moc nachystaného místa na další datadisky....................ALE to, že schopnosti nejsou založené na číslech levelů je podle mě, jako fakt old skool hráče kterej rozhodně nemá rád zjednodušování, skvělý tah - sem zatím na Hellu s doctorem na 60lvl a celkově mám nahráno 72 hodin (strašný číslo :( ) a je mě zcala jasné že možnosti jsou mnohem větší než v D2 kde to omezovaly právě ty skillpointy - i když se to tak z prvu vůůůbec nezdá!!!
  • Hlavně je to normal...
  • Ale zase zahral by sis Diablo v DX11 (sic v te dobe uz bude DX15) *1*
  • fuj, to je tvuj kamarad ?
  • LOL vedle diabla healing shrine, za celou bitku pouzil dve lahvicky. Tak to je luxus :-D

K čemu vlastně v nebi maj healing shrine? nejsou snad nesmrtelní andělé? :-D
  • sankuri
    Cech ktery nerozumi slovensky, to je kamarade ubozak:-)
  • taktak, myslim ze se jmenoval MacTukahan *1*
  • To už to bylo, zkus to znovu.
    Další!
  • Tohle je i na trolení dost ubohé. Arogantní, šovinistický, pitomý kec, který naprosto zbytečně zabírá místo v diskuzi.

Daleko raději si přečtu příspěvek od Slováka, který má hlavu a patu, než takovýhle... věc :) BTW než se začneš navážet do cizích jazyků, nauč se vlastní, tohle je dost ostudné...
  • +1
  • No ty seš ocas *6*
  • táhni nekam čoboláku slovenskej kdo má rozumět te tvé maďarské hatlanine *11* *12* nemáte snad vlastní stránky o hrách? asi ne, protože slováci jsou socky
  • skoro tak jak pises
  • Trol.diskuzni
    -> http://diablo.wikia.com/wiki/Leah

Ale jinak jo, její otec je Aidan (Dark Wanderer)...
  • Zayl
    Zkusil bych kariéru v církvi. S takovým přístupem můžeš aspirovat i na papeže. Někdo ti něco ukradl. Být trošku naštvaný je přirozená reakce, ne?
  • Stejne jako u crysis 2, ktera je pro me mnohem lepsi dil nez 1, kterou jsem jen probehl a nak to neresil, tim padem jsem neocekaval nic nez stríecku co zas probehnu, a to mi crysis 2 dalo mnohem lepsi nez 1. A to same u diabla, d1 ani d2 jsem nedohral, nebaviło me to, blo mi asi 8, ale ted je ti diablo 3 a ja si neumim predstavit nic lepsiho
  • *být víc akce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit