Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale představ si, jak těžký je tohle dobře udělat. Udělat to tak aby při action modu nebyly hluchy mista a pri story modu to nebyly jen kecy o nicem. To proste vyzaduje dalsi spoustu casu na vyvoj a jak se ukazalo u ME3, tak ho Bioware při vývoji nemělo zrovna na rozdávání.
  • Trol.diskuzni
    To víš, ne každý musí mít nutkání utlačovat jakýkoliv názor, který je odlišný od toho jeho...
  • jo, stačí, že sou jich plny tatry
  • Pekne povedané..
  • Mě by strašně zajímalo, jak velkou krabici od bot si předal místním redaktorům, že tě tady na fóru vůbec ještě trpí *7*
  • Cahir
    A není to tím, že už existuje ME a ME2? Tedy , že jde v podstatě o "narušení" (adekvátně spíš navýšení, protože RPG mód ME3 implementací akčního modu nijak neutrpěl) konceptu již existující série? Představ si novou sérii, v níž by s tím byl od začátku obeznámen. Navíc to, že můžeš tu redukci vypnout v podstatě vyvrací veškerá potenciální negativa.
  • Ne, nevadí.
  • Trol.diskuzni
    Grafika je hnusná, protože je to typická omalovánkovaná jako ve WoWku... (a nejde jen o barvy, celkově to vypadá s nadsázkou jako rozpohybovaný komix)
  • Hairy_Ass
    Jako marketingový tah to beru. Ostatně, kdo by nechtěl, aby se jeho hra líbila všem typům hráčů, ale osobně tohle hatla matla se mi nelíbí. Když si budu chtít zahrát střílečku bez hluchých míst, tak si pořídím třeba nového Max Payne. Koupit si ME3 a chtít ho hrát jako střílečku bez dialogů je pro mě stejně logické, abychom se vrátili k tématu, jako kdybych si pořídil Diablo 3, ale nelíbilo se mi násilí v něm zobrazované a jen bych si chtěl s těmi postavami pokecat - tedy přesný opak. *4*
  • kostejnesmrtelny
    Jo, outro je v prdeli. Ono abych pravdu řekl, celkově ten příběh za moc nestojí a ne jen v Diablu. Což mě mimořádně mrdá, protože tohle je další věc, co Blizzard vždycky skvěle uměl - Starcraft, Warcraft III... Vyloženě se děsím protossáckýho datáče ke Starcraftu II - těch pár protossích misí v plný hře bylo plnejch přesně toho, co nechci, aby tam bylo... O tom, do jakejch sraček dokopali lore ve WoW: Cataclysm radši ani nemluvě. Měli by vyrazit, nebo aspoň pořádně usměrnit Chrise Metzena. Vím, že se to nestane, but man can dream, right?
  • Co takhle si uvedomit ze od doby puvodnich D. jiz ubehlo vice jak 10 let, v te dobe byly totalne jine naroky.... totalne odlisna hracska scena, totalne odlisne zamery vydavatelu. Nikdo tehda neuvazoval jen nad tim jak vydelat miliardu dolaru... Vubec nechapu co kdo cekal za zazraky. Nechapu ani naivni predstavy nekterych tady. Ja v D3 vidim spoustu prace a splnuje presne moje "neocekavani niceho dalsiho" pro chvilky odreagovani. Samozrejme bych si taky pral pochmurnejsi atmosferu 18+, vice krve a nechutností. Ale byl bych hodne velka naivka myslet si ze to dostanu .)
  • Ja souhlasim s Karlem slovaci jsou trapni ja nevim co to sem vubec leze *11*
  • Odulin
    No jéje...ale naštvanej tak 5 minut, nebudu nad tím lamentovat celej večír.;) V týhle fázi to nebylo až takový neštěstí...ale to je jedno, to je subjektivní.
  • Malleth
    Dohrál sem jen normal, ale viděl sem kromě předmětů a skillů ostatních postav v podstatě veškerej obsah. A je to podle mě dost na to abych hru zhodnotil.
    Krom toho mě narozdíl od D2 další obtížnost moc neláká. To ale nebude tím že by trojka byla nějakým způsobem nudnější. Spíš už mě tenhle typ her tolik neláká jako dřív.

Možná si to dám až s někým v co-opu :)
  • Juhovýchodný Nemci, ste nejaký oprsklý, šak počkajte, Kníže prevedie anšlus Česka *1*
  • Radioaktivni_surikata
    Ale prosim tě. Vždyť je to až na několik slov prakticky to samý, sem tam jiná samohláska, sem tam koncovka. Jako že by se ti blbě četlo něco po Polákovi nebo bys nerozumněl polštině, to bych chápal. Ale slovenština... Udělej si laskavost - nejezdi k Ostravě :D
  • Suhlas.Dobry design je lepsi ako vseliakymi filtrami a cackami prepxana slatanina.
    Vid napr.Borderlands
  • Jó LEDky. Myslíš ty blbce, co si je dávají na auta jako náhražku za denní svícení? A jsou schopni s tím jezdit i v mlze nebo k večeru za šera? *1*
  • Cahir
    Hairy:V ME3 to vnímám jako velice dobrý nápad a další důkaz toho, že v Bioware jsou lidé kreativní, nikoliv fosílie. Je to úžasný nápad. Představ si koncept, který má potenciál z jedné a té samé hry učinit dva odlišné žánry. Chceš-li hrát RPG, necháš to v RPG modu a jedeš klasiku. Chceš-li hrát akci, změnou modu se ti ME3 v podstatě přetaví ve střílečku s výborným příběhem. Dost jsem na tím přemýšlel a ideálně bych si to představoval takto: Uděláš plnohodnotné RPG (které však předpokládá střílečkoidní soubojový systém) Vezmeš ho, nastavíš v něm defaultní příběh, odstraníš rozhodování, odstraníš části, kde hrdina běhá po městě, případně jiné lokaci, kde sbírá úkoly a máš tu plnohodnotnou střílečku s výborným příběhem, která v podstatě nemá "hluchá" místa. Vzhledem k tomu, že jde jen a pouze o redukci, nepředpokládám, že by to bylo obzvlášť náročné na vývoj.

Podle mě je to geniální myšlenka, která hru v podstatě rozděluje na dvě, cílí na odlišné typy hráčů a v podstatě s sebou nenese žádná omezení. BW to nedotáhlo úplně do konce, ale ta idea tam je.

EDIT: Sorry, double post.

EDIT: Je to v podstatě to samé jako "dvouúrovňový" typ hry, s kterým uvnitř žánru přišel Sawyer. Ten zachoval návykový, střílečkoidní, primitivní a tupý gameplay z Falloutu 3 (jedna z nejpočetnějších skupin v množině casual hráčů je ta, kterou baví běhat po otevřeném světě, sbírat itemy a vraždit potvory - onen "gamble", o němž mluvil Vávra - na ostatní aspekty hry tento typ hráčů příliš náročný není) a jakožto "druhou úroveň" se svým týmem vytvořil nadprůměrný příběh, zápletky, postavy, prostě všechen ten filosofický, psychologický a podobný přesah, v kterém se my yntelechtuálové tak rádi brodíme. A tím nakrmil všechny; gambleří mají svůj obrovský prostor k tomu, aby se mohli vyřádit, náročnější hráči mají prostor k nějaké reflexi. Všichni se nažrali, nikdo neutrpěl a hra vydělala 6 míčů.

Takovýto koncept her by měli začít razit v BW i Obsidianů a určitě začnou vydělávat velký prachy. Myslím, že Muzyka už na něco podobného přišel, a proto začal kvákat o inspiraci Skyrimem pro DA3...
  • Grafika je nahodou pekna, len pretoze nepotrebuje DX20 nemusi byt hnusna.
    To ste vsetci taky rozmaznany s Crysis?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit