-
tak ono malo kdo cpe nekam high ress videa nebo screeny
-
To rozhodně ne - Já včera rozjel D2 znova se screen resolution patchem a říkám si, že přesně takhle mělo vypadat D3, akorát mělo mít lepší grafiku (což nemá).
-
Nemá, páč prodeje jejich her mluví jasně - hlubší příběh nemá smysl dělat, když jsou hráči zjevně spokojeni i bez něho. *4*
-
Takže jsi to ani nehrál a bereš to podle screenu? No prostě trolí šašek.
-
Pravda, ale narozdíl od vás alespoň k věci - to jsem ti však již jednou říkal, že? *3*
-
No ano a pak by zrovna takoví jako ty prebtali, že je to naprosto stejné, jenom v HD.
-
Trol.diskuzni@tiscali.cz: No, určitě by to byla jen jehla v kupce sena tvých komentářů na téma, jak je D3 horší než D2. *14*
-
Jj FNV má parádní "dvouúrovňový" koncept a jsem tomu rád... Jediný co vybočuje je Hardcore Dead money (ale tomu jsem moc taky rád. U mne je to jeden z nejsilnějších příběhů co jsem hrál)...
Uvidíme jak se tím poperou v DA3... Pokud dokážou nastavit ty dvě úrovně dobře a přijdou s neotřelím příběhem, tak taky budu rád...*1*
Největší napětí je ale kolem Falloutu 4. Bohužel Bethesda asi nemá potenciál vytvořit hlubší intelektuálnější příběh. *13* -
Hlavně se zas začněte dohadovat o tom, co kterej blbeček z kterého století udělal nebo neudělal... *7*
-
Dobře, ale dále bych diskusi o ME3 do tohohle tématu nezatahoval, ta už měla svůj prostor jinde. *3*
-
A hlavně musím dodat, že mě to baví a v podstatě jediná věc, která mě opravdu štve, je to tragické generování ještě tragičtějšího lootu.
-
Ještě jsem neviděl hezký screen nebo video z D3... Rád se nechám zasvětit. *3*
-
Souhlas, ačkoliv mě hry od Blizzardu pořád hodně baví a hraju je i roky po vydání, co se týče příběhu a atmosféry šel Blizzard opravdu hodně dolu.
-
No jasně, že jde celou dobu o to, že před tím byly ME1 a 2. *4*
-
To není pravda a sám bys to měl vědět, jestli jsi ME3 hrál pečlivě. Konec se možná nezařadí mezi nejrozvětvenější v rámci RPG žánru, ale oba víme, že v rámci jednotlivých misí bylo těch proměnných spousta. Jen se podívej, jak diametrálně odlišně může probíhat/skončit Tuchanka, Rannoch, vztahy atd. Akční mód by udělal pouze jednu věc: vybral by jednu cestu, která by se stala kánonem a ostatní by uzamkl. Nejsem žádný vývojář, ale tohle prostě nemůže být nijak zvlášť náročné.
-
No vidíš to - a stačilo vzít D2, udělat to 1:1 v HD grafice a vznikla by z toho opět vynikající hra (za dva roky vývoje max)...
Jenže to by náctiletí amíci v dnešní době nepřekousli, neb by to pro ně bylo too much hardcore! -
nesmysl, grrafika ma lepsi a horsi mista, ale treba leorikovo sidlo je graficky nadherne, zvlast kdyz je venku bourka a blesky skrz okna prosvetluji mistnosti
-
tak jiste kdyz je crysis uz 5 let starej
-
Musel jsem si rejpnout. Tvá znalost angličtiny je již dnes legedární! Postaral ses o to ovšem sám*15*
-
Přesně, ted jsem začal hrát Monka na Hell a změnil jsem skoro všechny skilly místo těch co jsem měl na Nightmare.