-
No, jak říkám spousta věcí je vylepšených, aby šla z dobou, ale základ je stejný. Za největší a nejhorší rozdíl momentálně považuji to že v inventáři zabírá vše stejně místa. :/
-
Raději ten Skyrim nevytahuj (není to super hra ani náhodou). *5*
-
Co to meleš? A diskuzní trol je asi co? Panenka na hraní? Nehrál vůbec Diablo III? večekéré své dojmy a pocity má z netu, vsadím se, že ani betu nehrál, tak te tu může vesele tapetovat?
-
Vypadá to pěkně, ale ty generovaný lokace jsou dost placatý, prázdný a postrádaj šmrnc a zajímavý momenty. Třeba Torchlight 2 je na tom v tomhle ohledu výrazně líp (ačkoli tam mi zase nesedí ten výtvarnej styl).
-
nevím proč autor přejmenoval skilly na komba :-), to že autor hrál evidentně jenom první obtížnost jsem u tak velkého magazínu taky nečekal(hlavně, že recenze vyšla po týdnu a dle autora je první obtížnost krátká). Těšil jsem se na barvité vyprávění zážitků z vyšších obtížností atd....a hodnocení??? *1* *1* podle toho už se ani nedá řídit, prostě pokud dostane hopsačka, kterou máte dohranou za 3 hodiny 9/10 pak je to trošku....skyrim ani vytahovat snad nebudu(super hra mimochodem).
PS: monk lvl 58 hell 3act tady už člověk spíš přemýšlí jak by přežil než aby dělal nějaký to dps(pokud hraje solo)
peace -
A nezapomeň dodat ctihodného, když už v tom jsi. *4*
-
PATH OF EXILE -> "looks like what diablo 3 should have looked like , not a cartoon wc 3 hero mode" *14*
-
Trol.diskuzni@tiscali.cz: No, tvůj rozhodně ne. *1*
-
LOL, zaBANovat vždy poctivého a k věci rozpravujícího Hairy_asse?! To by byla tragédie! *1*
-
Trol.diskuzni@tiscali.cz: Ale notáák, k čemu ty hanlivé výrazy? Diskuse byla o tom, jak Vávrovo studio pracuje na té jejich "husitské" hře. Že se diskuse trochu přesunula k tomu, na jaké období se to zaměří, je i v celku pochopitelné. Zvlášť, když se k tomu přesunula i diskuse v podcastu s Vávrou. *14*
-
ja navrhuju zabanovat trolla, veskoslava a hairy asse, tahle diskuze nikam nevede, je to jen tapetovani a spam
-
"looks like what diablo 3 should have looked like , not a cartoon wc 3 hero mode "
*1* *1* *1*
Mimochodem to vypadá skvěle! *14* *14* *14* -
Tak jestli je to fakt tak, jak říkáš (1:1 D2), zkusím to...
-
Hmm Targaryeni... Jestli se jimi neinspiroval Martin při vytváření Cersei a Jaimeho *1*
-
Pro tebe je Path of Exile:).
http://www.youtube.com/watch?v=6mjrpNrxOAQ
http://www.youtube.com/watch?v=qBNFmQYKzo4 -
Obavam se, ze to by se v dnesni dobe opravdu neujalo. Dnes je doba zjednodusovani vseho jak to jde a lidi to proste chteji. A popravde, kdyz se nad tim zamyslite, opravdu nekomu chybi town portal a identify svitky ci miliarda potionu?
-
"...kdo ví...", ale jinak by naše životy bez toho rozhodně nebyly úplné, že? *5*
-
@Trol.diskuzni@tiscali.cz: ta grafika se dá přežít, násilí a krev tam pořád jsou, jen se chtěli graficky odlišit od stylu Diabla, aby to nebylo stejné, nemohli vědět že D3 půjde v jejich stopách :-D
Jinak stále hraji "víkendovou" betu, která neustále běží..což mě nijak nevadí. A žádné omezení lahviček a svitků tam není. Fakt je to 1:1 vůči D2. I hudba místy má stejný základ na pozadí. Co se změnilo je svět, povolání a v určitých věcech je to modernější. Ale baví mě to neuvěřitelně.
Hrál jsem betu D3 i betu T2 ... a D3 jsem po dvou hodinách vypínal protože mě to nudilo. T2 hraju už 5 den v kuse. :) -
Teď se z toho Troll.diskusni asi zjeví, ale abych popravdě odpověděl, tak se jedná jen o dohady. Spíš šlo jen o pomluvy, ale kdo ví... *3*
-
Ano, grafiku považuju z videí a ze screenů...