Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Super. A současné?
  • Trol.diskuzni
    Kdyby to mělo průměrné hodnocení 45 - 55 %, pak by to odpovídalo... Tu hordu desítek si pamatuju velmi dobře a přehlížení naprosto neoddiskutovatelných nedostatků taktéž.

To avp8 - Který????!!!! *8*
  • Nezapírej sám sebe.
  • Znám...ale stačí jmenovat jednu Diablo 2. :-D
  • JJ, souhlas, nejvtipnejsi byly od nej vypsany negativa Diabla 3... Takovy mam nejradsi, co si udelaji nazor z cizich reakci a diskuzi (zumpa) a samotna zkusenost zadna. Halt Diablo 3 neni k upirateni, tak se nemuze oprit o warez zkusenost jako se Skyrimem.
  • Trol.diskuzni
    Já jsem pouze zkopíroval komentář jiné osoby... A napsal jsem, že to vypadá skvěle. Je v tom snad nějaký problém? *4*
  • Veskoslav
    Tak jsem si projel a Skyrim má průměrné hodnocení 85-95% ve světě. Kde bereš ty svoje čísla? Zbožné přání? A jinak jsi to samé tvrdil i u ME3, jak může dostat takové hodnocení.
  • Všude ne, na metacritic je jeden magazin, ktery tou dal 65!!! Nemohl sem uverit. :-)
  • Veskoslav
    On myslel to, že se rozplýváš nad hrou, kterou jsi ty šašku opět viděl jenom na videích.
  • Veskoslav
    Týden na hru je slušný záhul. Znáš takových více?
  • Trol.diskuzni
    Nepamatuju si na hru, která by měla VŠUDE na světě absolutní hodnocení a přitom si zasloužila max 7/10...
  • Trol.diskuzni
    Proč bych měl hrát zjednodušenou krávovinu pro amíky od Activisionu?
  • A to Ti neprijde nic divneho na tom ze mas za tyden temer max. level? Co budes delat potom? Prochazet hru porad dokola a nakupovat itemy na aukci?
  • kostejnesmrtelny
    Prosimtě, tys tu hru ani nehrál, přitom toho tvýho píčování je plná diskuze. Drž už laskavě hubu, jsi otravnej jak svítiplyn...
  • Veskoslav
    Znám tolik her, co by měli či neměli dostat takové a onaké hodnocení. Ale abych to psal půl roku pořád dokola.....
  • Trol.diskuzni
    Ani ne - Diablo 3 dostalo podle mě docela střízlivé hodnocení... Skyrim ani náhodou.
  • jj, souhlas...vcera jsme se prodirali 3.aktem na hell a je to mazec
  • ten skyrim jsem tam uvedl jenom kvůli tobě *1* *1*
  • Veskoslav
    No když se musíš ptát, tak je opravdu zřejmé, že s trolem máš nejenom nick společný. Už Tě nabavil Skyrim, přešel si na D3 a další půl rok budeme muset u každého 2. článku číst ty tvoje moudra....
  • Trol.diskuzni
    Proč bych měl hrát hru, u které je mi zcela zřejmé, že by to při myšlenkách na předchozí Diablo velmi, velmi bolelo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit