-
A proc se o ni tolik zajimas? Ty mas fakt dost.
-
Ale je to hraní. Ano dojedeš ho +- Jako Diablo, a pak si ho oMODuješ a hraješ vesele dál.
Záleží jak hraješ že. Zaklínač 2 se na dva průchody dá hrát klidně 3 týdny....STO sem hrál dlouho než sem se dostal na nejvyšší rank... -
To já jen nerad.
-
Tak Veskoslav je vyhlášený tím, že když s někým nesouhlasí, tak přiostří... *3*
-
Jo aha, sry, já jsem ztratil niť a neuvědomil sem si že je řeč o Skyrimu :(
-
Ty provokujes uz jen svoji existenci.
-
No myslím, že tímto končím, číst neustále sr*čky o D3 či Skyrimu, to už je pomalu lepší ten Jejdáskův blog.....
-
Mne sa na vas skurvenych trolloch najviac paci to,ze tu furt pisete tie iste hov*a ale ked vam niekto napise komentare,ktore tie vase hov*a vyvracaju ako o par postov dole napisal Shania o grafike,talent tree a skill bodoch,tak mu na to nikto nekomentuje pretoze mu na to nemate co napisat,lebo ma pravdu,ludia mu daju +1 a to je vsetko a zas si len pisete tie vase hov*a a neda sa ta diskusia citat.
-
Ježíšku na křížku, Troll ostatní obviňuje z provokací! Nová doba! *15*
-
No jo, ale to Diablo 3... Skyrim opět 10. *9*
-
Bože. Minecraft je snad úplně jiný styl hraní. Skyrim dojedeš +- stejně jako Diablo.
-
Skyrim leda s black screenem... *2*
-
@troll: http://www.gamearena.com.au/pc/games/title/diablo-3/reviews.php
-
Mimochodem 200 z nich vzniklo po tvých reakcích a provokacích... *3*
-
Minecraft .... Skyrim? :-D
-
No ale vyjadřovat se k tomu 300 příspěvky musíš.
-
Smajl znamená, že to vypadá skvěle, což vypadá... Grafika se mi velmi líbí. *4*
-
Já si udělal názor z gameplay videí na youtube a oficiálních recenzí (mimochodem i z té na zdejším webu). Těch nedostatků je v té hře tolik (a další stále objevuju), že bych byl sebevrah, kdybych se jen snažil o to si to dobrovolně zahrát...
-
A smail se srdíčky značí co? Že s tím souhlasíš. Tudíž jsi šašek, co opět usoudil z videa, že je to skvělé.
-
?