-
jo tohle asi nevychytali, end game diabla tvori vlastne jenom farmeni a pokud si ty itemy mužete koupit na aukci, tak to postrada smysl a vlastne tam žadny end game není. Možna to mohli udelat podobne jako ve wow, že nektery (ty nejlepší) predmety jsou vazany jen na jednu postavu
-
Myslím, že ty jsi tady trolled nejvíc, když si myslíš, že se něco z toho dá vyvrátit.
Názor na grafiku tady Troll píše jako jeho vlastní názor. Názor, který může mít každý jiný. A Trollův názor je, že je grafika WoWkoidně vyblitá. Hmm, tím názorem nikoho konkrétního neuráží, ani nenadává, prostě komentuje, co vidí.
Ale lidem jako jsi ty z toho rupne cévka a musí mu to "vyvracet".
V tomto ohledu je Troll velmi úspěšný, když je jeho osobnost vybudovaná tak, že pouhé jeho osobní názory stačí, aby se z vás staly nadávající opice a povýšenci jako ten Bob nademnou. -
Otázkou je, proč to vlastně dělat? Povýší mě pak v práci? Budu mít více kamarádů? Holky budou padat na kolena protože jsem dohrál D3 Inferno na HC? Budu žít o 10 let déle?
Někdo má rád výzvu a bude ho to bavit, fajn, takových lidí je z těch 3M+ lidí co to koupili 0,5-1,%. -
Pojde si na chvili podat ruce a mit se radi! Udelame ohynek, zazpivame si tu nasi (This was a triumph i'm making a note here huge success...) chytneme se za ruce, dame si nejakou lehkou drogu a budeme zit v harmonii s vesmirem.
-
No jooo to se nedá srovnávat, protože Diablo 3 se modovat nedá....
-
Vulgární je tu pedofillie, svinně, porrno a další. Ale kurvadrát, vymrdat, šukna, rozmrdat. Ty jdou....
-
Crying and slowly dying... *9*
-
a prave to z myho pohledu zabiji tu vaznost.. skoda ale i tak jsem spokojenej..
Celkově už dnes nečekám žádnej zázrak. -
Myslim si, ze spousta lidi si plete grafiku, (ve smyslu, jake graficke ficurky enegine zvladne) a stylizaci. Napr. Far Cry, ve sve dobe nej grafika, nejmodernejsi technologie a dneska? Malo koho myslim ohromi kvuli grafice. Na druhou stranu Bioshock, jeho stylizace funguje a bude fungovat porad. D3 se bude hrat jeste dlouho a porad bude pusobit stejne; nezestarne jako Far Cry.
-
A teď si představ toho člověka co sedí na druhý straně a ťuká každých 30 sekund na aktualizaci této stránky. Všimnout si tejhle patologickej závislosti na reakce druhých je docela easy. Jak si ho představuješ? *1* To je asi jedno. Je asi všem jasné, že je to nemocný člověk.
-
jo, to je celý.
-
Máš samozřejmě pravdu, a pámbu chraň, že já bych chtěl někomu bránit ve vyjádření jeho názoru (i když s ním třeba nesouhlasím), ale projdi si tu diskuzi a fakt mi pak napiš, jestli to co tady ten pazneht předvádí je normální. To není diskuze, to je massturbace nad tím, že si ho někdo všímá(proč je to slovo vedený jako vulgarita?).
EDIT: Sjeď si jenom tuhle jednu stránku odshora až dolů. Růžový je tu pomalu víc než černý a tmavý šedý... -
pocitam, ze s HC postavou inferno obtiznost jen tak nedas
-
Tobě by měli vydat ten Gayrim a byl by si spokojený. Na 4 % menšinu se pravda příliš ve hrách nemyslí a na tobě je vyloženě vidět, že tě to velmi mrzí. *3*
-
Díky bohu za to, že tu ta trapná cenzura není. Když si představím, jaká je cenzura např. na iDnes...
Já si rád přečtu i negativní příspěvky. Někdy jsou dost mimo, jindy se u nich i zasměju, někdy kroutím hlavou a jindy zase začnu přemýšlet, proč ten dotyčný to či ono napsal.
Ne všechny negativní příspěvky jsou totiž úplně mimo a snad i úplný hlupák pozná jasného trolla a takové příspěvky prostě přeskočí. -
D3 dohraju za cca 20 hodin... Jen párkrát zvýším obtížnost a přidám mulťák a mám z toho 10 let. Logika jak blázen.
-
Na normálních webech se o takový attention whores jako Troll.Diskuzni staraj cenzoři a dopřávaj jim přesně ten jedinej druh pozornosti, kterej si zaslouží. Tady holt nikdo, no. Je to škoda myslím pro obě strany (čtenáře i redakci), nemoderovaný diskuze jsou víceméně jedinej důvod proč jsem utnul "předplatný".
-
Ano Stalker dohraji za 20-25 hodin, s mody tam stravím klidně i dva roky......Fakt logika.
-
Já se o ní zas tak moc nezajímal... V podstatě jsem dosud napsal příspěvek do jedné, do dvou diskuzí z možná desítek článků, které na D3 vyšly. Ale tahle recenze mě v podstatě donutila si projít nějaká videa a texty, abych se utvrdil ve svém původním názoru na hru.
-
To víš, internetová pravda... ta je pravdivá!