-
ja som si pozrel len video, tj 1 minutka, a mal som dost, tak neviem
-
Rád si přečtu. počkám si tu na to :) Tahle recenze prvými dojmy ze hry jest...
-
"The Sun is trying to kill me"
-
Rozumí mu někdo??! Jak se to luští tahle hatlanina ? to je ale bordel *11*
-
Běžte radši ven :D
-
A to je jako moc rychle? Jako nevim...prolejzam fakt všechno. A nebo to bude tim damagem, co mam:D a hlavně používam jedině evasive fire + ta runa, co ti to rozdělí na tři rány...
-
Co to je v dnešní době za recenze, nebaví mě to číst. Vytratil se obsah a vtip. Zlatá éra časáků je pryč. Naštěstí zůstaly dobré hry a DIABLO III je po čertech dobrá hra.
-
Všechno bude lepší než tohle preview, které tu kdosi sesmolil *3*
-
Zkousel jsm na notebooku co by mel stacit, a je to nehrtelne.
Core2duo 2,3 ghz
4 gb ram
Ati hd 4680
Win 7 64bit
Nechapu proc mi to i na minimalni detsily a hd rozliseni jede strasne -
Nechci se vnucovat, ale když jsem tady hanil kvalitu recenze myslím, že Veskoslav mi říkal ať se seberu a napíšu svojí recenzi. Už jsem jí sesmolil a poslal ke schválení, jsem zvědavej jak dlouho to bude trvat, ale pokud někdo bude mít zájem mohu mu jí zaslat na mail. Ani těch 10 000 znaků mi na ní nestačilo, takže je to solidní wall of text:)
-
http://www.ucebnice.com/barevna-cestina-pro-prvnacky
-
Ji si byl koupit diablo 3 v czc v den vidani a stalo me 1250
-
hele skoušel to nekdo na compu kterej je dost pod minimalni konfugiruci? *7*
-
co to plácáš? :-D vždyt si jen dělají legraci z jeho příspěvku a to hodně mírnou formou?! kde vidíš tu agresivitu?
-
To že som bol vždy proti Diablu sa dá nájsť aj tam, a tunaky viacmenej inde neprispievam len k DIII, je tu pár típkov, čo nevidia chyby Blizzu a aj sa pri tom človek pobaví. *1*
-
Troll je len kvapka v mori,tych prispevkov je bohuzial daleko viac a ano grafika je subjektivna ale tiez rozdiel napisat ''hnusna wowkova grafika'' alebo to napisat nejak normalne,ze sa to da citat pripade reagovat na to,ale skor som tym myslel,ze tie reci tych dlhorocnych hracov diabla,trollov a kadekoho kto to pise,ako je ta hra zjednodusena,na prvy pohlad je zjednodusena zakrici fanboy diabla 2 ''omg zrusili talent trees,je to zjednodusene'',pri tom kazdy kto hral diablo 2 vie,ze tie uzasne talent tress boli o tom,ze clovek !!!!!20x!!!! daval body do jedneho spellu a furt pouzival to iste a cely ten build v 99% pripadov este okopiroval z netu lebo to nechcel pokazit,NESKUTOCNA variabilita a PRESNE to iste co sa tyka atributov,bud to okopirujes z netu alebo to dojebes a ja tomu proste nerozumiem,nech mi niekto normalne napise preco boli talent trees lepsie ako je to teraz lebo som sa to zatial nedozvedel,za to napriklad uzivatel Shania v prispevkoch na ktore som odkazoval jasne napisal preco lepsie neboli.
-
Přeně tak, dovolil jsi promluvit proti všemocnému Diablovi!
Ať shoří!
Jo, někteří lidi to s kritikou možná přehání, ale vy zastánci jste stejně švihlí a navíc agresivní. *3*
Takže remíza a jdem dál? -
Ne. Je v hajzlu.
-
Ty mas problemy?
-
Hm, kde je ta 3ka za problémy ?
V hajzlu co *3*