-
Jde spíše o to, že tyto účelové obrázky nic nedokazují a můžeš to takřka udělat s jakoukoliv hrou, věcí, jídlem atd.
-
To samé jde udělat s iPhone a cihlou atd.....
-
To byl 100% legitimní dotaz.
Už nevím, kdo je v kterém táboře, tak mě zajímalo, co mu v recenzi chybí. -
and I need to stay at work :o)
-
obsah a vtip != bezvýhradné nadšení
Proč provokuješ a ještě k tomu takhle stupidně? To přece neni nutný. -
Já tam třeba minimálně s 6ti body absolutně nesouhlasím. Ve zbytku má pravdu, ale celkově to zase působí jen jako další idnividuální hate :o)
-
Málo výrazů naznačujících bezvýhradné nadšení?
Málo popisů extáze, kterou Diablo 3 recenzentovi přineslo? -
no to je smutna pravda ze nove hry nestoji za nic
-
Díky za komentáře jako je tento. Já se k tomu radši nevyjadřoval, neb bych to takto krásně nedovedl podat/vysvětlit. Navíc bych právě ještě vyzdvihl ten systém gemů, kdy vás to motivuje napříč všemi obtížnostmi získat dostatek co možná nejsilnějších kamenů a atributy si tak naboostovat podle svých potřeb a podle toho, jaké skily využíváte. O tom taky v recenzi nepadlo ani slovo a jestli ano, tak jen hodně okrajově :/
-
cely sem to procet a nic o Diablu tam nebilo *11*
-
Přesně. Tohle je dost sterilní recenze.
-
Tohle ti udělám s každou hrou ;)
-
Jj souhlas. To byly recenze s osobním příběhem, humorem apod...Rybka, Bulíř, Andrej atd....joo to se to četlo.:)
-
*11*
-
Já tu nic psát nebudu. Stejně by to byly perly sviním, takže nač plejtvat časem.
-
:D tak presne to je s diablem !
http://9gag.com/gag/4255986 -
Těším se na tvůj koment nahoře, kde to rozsekneš, Vrooku. *5*
-
Hungarian rage.
-
Maximálně dva dny:)Těším se na ni:)
-
No stejně ti doporučuji podívat se na video (odkaz nahoře), možná změníš názor. Textury samotné jsou hodně kvalitní, to že vypadají rozmazaně je efekt AA a taky účel, aby se oko zaměřilo na to co je na scéně to hlavní. Možná je to chyba, možná ne, každopádně to funguje dobře.Celé pozadí je schválně v kontrastu s postavou a npc, víc zjistíš v tom videu.