Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Hardwarová náročnost hry je ale díky tomu vybalancována tak, že se jí nemusí bát ani ten, kdo na herní počítač nesáhnul pět (někdy snad i více) let" Recenzi jsme jen tak proletěl... Docela by mne ale zajímal tento výrok. Hra na to jak vypadá má solidní nároky, pokud to člověk chce hrát na plné pecky... Path of Exile vypadá 100x lépe a hýbe se naprosto skvěle i při velkých chaotických bitvách...

Dále je sranda, že na IGN dostala hra 9,5... Není to nic nového... Redaktor by dostal padáka, stejně jako onehdá jeden týpek na gamespotu...

Za mě je to tak 7/10 více ne.
  • Ringwraith
    Když si odpustím všechny opičky, tak ti ve vší vážnosti musím říct, že problémy Diabla 3 nejsou v grafice ani zjednodušení. Ty se dají velmi jednoduše omluvit tebou naznačenou paralelou se situací Dibalo 1 vs. Diablo 2.

Problémy Diabla 3 jsou nutnost být pořád online, nedostatečná ochrana ze strany Blizzardu a koncept hry, který je postaven kolem RMAH, což ovlivňuje všechny.

A to Diablo 2 nemělo.

Takže všichni rýpalové na grafiku a zjednodušování možná mají point, ale ten point je pěkně moot, jak dokazují lidi jako ty.

Protože pravej ďábel se skrývá jinde.
  • Open beta by měla začít někdy v červnu, ale jistý to není. Při přechodu do OB se vyresetujou levely a výbava postav (pravděpodobně naposledy), takže tu současnou postavu nemusíš nějak hrotit:).
  • dobře si pamatuju, jak bylo diablo 2 zatracovaný a na grafiku co se nadávalo a nakonec z toho byl větší "kult" než z předchůdce
  • a BG1 a BG2 :)
  • Boze lidi, proc to hrajete. Vsechno na co si tu stezujete se vedelo davno dopredu, zadne prekvapeni se nekonalo. Co vam teda branilo se na to vysrat, zrusit predobjednavku a hrat neco jineho?
  • Pro vsechny rypaly uryvek z jedne recenze:

,,....... Kdyby kolem Diabla nevzniklo tolik povyku už dlouho před jeho vydáním, zklamaných a rozčarovaných hráčů by možná nebylo tolik. Já osobně jsem od nového Diabla nic tak převratného neočekávala, a tak ho teď bez hořkosti můžu prohlásit za nadprůměrně dobrou hru, jež má ale tu smůlu, že se jí nepodařilo dohnat pověst, která ji předcházela. I přes to se však dá očekávat, že Diablo bude minimálně nejprodávanější hrou letošního léta.,,

vtipne je, ze tohle je zaver recenze z roku 2000 a recenzovane Diablo je druhy dil serie.
  • skus system shock 1 a 2
  • Pro vsechny rypaly uryvek z jedne recenze:

,,....... Kdyby kolem Diabla nevzniklo tolik povyku už dlouho před jeho vydáním, zklamaných a rozčarovaných hráčů by možná nebylo tolik. Já osobně jsem od nového Diabla nic tak převratného neočekávala, a tak ho teď bez hořkosti můžu prohlásit za nadprůměrně dobrou hru, jež má ale tu smůlu, že se jí nepodařilo dohnat pověst, která ji předcházela. I přes to se však dá očekávat, že Diablo bude minimálně nejprodávanější hrou letošního léta.,,

vtipne je, ze tohle je zaver recenze z roku 2000 a recenzovane Diablo je druhy dil serie.
  • Odulin
    NNNP? Spíš Druducha. *1*
  • Nezbývá než říct: Díky moc. *14*

Slyšel jsem, že velmi brzo bude open beta, ale ochutnávka předem neuškodí.
  • Ty si silny postizko.
  • Alex81
    Old Noe: máš to tam
  • Já bych taky měl zájem.

Můžeš mi ho poslat na oldmannoe@gmail.com, pokud by jsi byl tak hodný.
  • GlaDOS
    Napsal jsem s každou hrou. Ne s novou hrou.
  • GlaDOS
    Chceš vědět co mi v recenzi chybí? Těžko se to popisuje. Stačí si přečíst různé starší herní časáky. Jak jsem napsal, je to moc sterilní. V podstatě jsem se nedozvěděl, proč by hra neměla dostat třeba 9/10, když tu skoro žádný zápor nebyl vyjmnenován. S číselným hodnocením souhlasím ale text jsem čekal vzhledem k době psaní recenze o několik tříd lepší, než jen obecný výpis vlastností...
  • 6.5
    http://www.gamearena.com.au/pc/games/title/diablo-3/reviews.php/diablo-3
    Konečne súhlas
  • Alex81
    Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK)...
  • jo
  • Alex81
    a to ti ho mám vyblejt sem?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit