-
Pokud vim, tak tam wizard nemohl mit tezkou zbroj. S tema lootama bossu je to naprd i s tim buffem, to jako kdyz nebudu hrat 12 hodin v kuse, tak me budou padat srance? A co kdyz me odpoji server? :-D a ty legendary jsou fajn, ze padaji malo casto, ale vetsinou jsou stejne k nicemu, protoze uz mas lepsi...
-
Ano taky nechápu proč to nedali dřív. Ale Trny nademnou si stěžoval na znovuhratelnost.
-
Problem Nephalem Valor buff je ale ten, ze je az od sedesatky, na nightmare tedy nepada z bossu (nejen) naprosto nic. Jako sorry, ale hrat hru nekolikrat, abych si ji mohl poradne uzit? no kde to jsme? blizzard vymejslel, vymejslel, az vymyslel uplnout hovadinu (muj nazor).
-
@LordBlackadder: Tim si dokazal, ze nejsi upne ztraceny pripad a pokud opravdu chces, dokazes si na na internetu najit nejaky clanek, ktery tvym narokum vyhovuje (i kdyz vlastne ve skutecnosti tak polovinu tvych pozadavku zcela ignoruje). Tvoje ucast ve zdejsi diskuzi tak nema za cil nalezt odpovedi na tve otazky, ale jen a pouze provokovat a zanaset diskuzi naprostymi blbostmi, ktere vlastne nikoho nezajimaji... Porad si o sobe myslis, ze nejsi Troll?
-
Kdy už se přes to všichni přenesete?
-
Co se týče lootu z bossů. Někde jsem četl že Blizzard nechtěl aby se chodily akorát boss runy jako ve dvojice. Takže na 60 lvl přidali takovou fičurku. Čím víc zabiješ elitek nebo modrých tím lepší loot máš z bossů. Buff se zruší po leavnutí hry nebo pokud si předěláš skilly. A taky má myslím omezený počet stacků. Ještě nevím jak buff přesně funguje 60 lvl jsem dal až dnes večer.
K tvému komentu o legendary věcech. Mám nahráno asi 60 hodin a ještě mi nepadla ani jedna legendary nebo setová věc. A jsem rád kdyby to padalo z každé elitky tak by teprve ve hře nebylo za chvíly co dělat.
A když říkáš že každý může nosit téměř vše. Vzpomínáš si jak to bylo ve dvojice ? Já bych řekl že dost podobně taky jsi za kouzelnici mohl nosit plát meč a štít. -
Upřímně, ze začátku jsem z Diabla 3 seděl na zadku pomalu s otevřenou pusou a hltal každou vteřinu ingame. Bylo to super, prošel jsem normal, pak za trochu dýl nightmare a teď jsem na začátku Hellu. Po počátečním úžasu (když pominu problémy s připojením) ale musím říct, že má hra dost nedomyšlených věcí. Např. legendary itemy jsou uplně k ničemu, za celou dobu mi padl JEDEN legendary item a to ještě na normal někdy ke startu, takže jsem ho za pár hodin stejně prodal, protože jsem našel lepší modrej. Vypadávat jich víc a s o dost lepšíma statama by to řešilo. Pak mě celkem štve loot z bossů. Žlutý věci vypadnou na normal a potom už jen tři useless modrý srance? Proč ne žlutý věci po poražení bosse na každou obtížnost? Nějak mi uniká pointa opětovných bitek s bossama, když loot k ničemu. Nehledě o to, že potom z nějakejch elite potvor padá MNOHEM lepší loot. Uniká mi i pointa aukční síně, která podle mě hru zkazila nejvíc, protože teď tam běhá každej OP jako prase díky itemům, co by správně mít ještě neměl. Co je ale asi nejvíc na hlavu tak rozdělení a zakázání zbraní pro určitý classy. Třeba wizardovi stačí koupit dobrej štít a meč a je obrovsky OP dmg dealer... wizard s mečem? Stejně tak wizard s těžkou zbrojí? Witch doctor s obouruční sekerou? WTF? Myslím si, že je to teď možná nejhranější hra, ale chci vidět, kolik lidí to bude hrát za tři měsíce, až budou mít všichni 60 a nebude tam žádná motivace hrát dál, protože každej bude mít full equip z aukce nakoupenej buď za real!!!! (což je asi největší prasečina) prachy a nebo za goldy. Podle mě by s tím měl Blizz něco dělat, sice to teď může hrát každej Casual hráč, ale po dosažení lvl 60 má hra správně teprve začít a ne končit. Kdo to dočetl, má u mě malý bezvýznamný plus :D
-
,,Diablo 3 je hra designovana pro masy a vydelavani penez. V tomto smeru je dokonala, bude ji hrat hodne hracu a bude vydelavat." .... ,,Je to typicky predstavitel komercniho konzumniho dila."
Je to výňatek z jednoho příspěvku v diskuzi. Zajímá mě, názor těch, co tento koment negují (vyjmul jsem jen tu část, která je podle mě pravdivá, ať se to někomu líbí nebo ne). Díky za odpovědi -
Stopro souhlas, na druhou stranu se asi sám ani nedivíš, proč se už podobné recenze, s ohledem na dnešní dobu, nepíšou... Jednou tu zbude jen ten text distributora, jeden distributor, jedno máslo....
Jinak 8 je přesně tak akorát -
*1*
-
Tak například bodík dolů za grafickou stránku hry, nemyslí nadesignování, ale prostě to není ten strop co by mohl být... mně osobně o grafiku vůbec nejde, ale v hodnocení hry je to opodstatněné. Osmička je podle mě hodně dobré skóre a i když jsem bohužel zatím hru přímo nehrál můj osobní tip na mé vlastní hodnocení. Jinak jsem čekal, že recenze na games.cz dostane těch 9. Každopádně abych se vrátil, vyjímečná hra by měla přinést opravdu hodně nového, což je dneska už velmi těžké. Ostatně hodnocení her a vůbec všechno kolem toho je dneska hodně složité, př.: Angry birds - casual hříčka, která měla štěstí (nejspíš vykrádačka crash the castle nebo jak se to jmenuje), ale prosadila se na trhu a protlačila do podobných her například zpracování uživ. rozhraní - tabulka po dokončení lvl se špikou (znovu), řádky - dlaždice kol a menu (ani nevím jestlo to bylo v AB první). No i když doslova ptákovinka, tak ta hra se do té historie zapíše. Tím jsem chtěl naznačit, že to dneska nemusí být dvakrát o kvalitě, originalitě (byť by mělo). Nakonec má stejně D3 jak svojí návykovostí, tak jménem našlápnuto na dalších několik let kralování v žánru H&S akcí... a položme si otázku, může ho vůbec s ohledem na (nejen herní stránku) něco překonat? Já myslím, že těžko, byť by i vyšla lepší hra (bude to klon, stejně tak jako klony AB...) pozn.: příklady uvedené v tomto příspěvku jsou ilustrativního charakteru.
-
Hraní kreativních her se přeci s Diablem nijak nevylučuje - dá se to v pohodě střídat. A hlavně hra typu Diablo vlastně není o zábavě. Je to perfektně odladěnej virtuální "Skinner Box" (kdo chce, nechť zagooglí) - čistá psychologie jak správným dávkováním (což je docela věda) odměn (od reálných pamlsků pro zvířata, ale po žlutý loot pro hráče) přimět subjet aby do zblbnutí opakovat nějakou akci (Skinner nechal zvířátka mačkat plošinku, Dibalo nechá hráče klikat na panáčky zobrazující démony). Pokud to dávkování odměn odladíš fakt dobře, tak požadovaná činnost nemusí být vůbec zábavná aby ji subjekt opakovat do zblbnutí. (tím samozřejmě nepomlouvám Diablo - taky ho teď pařím do zblbnutí s výjimkou když nejedou servery. Jen jsem realista a nedělám si iluze že by za tím bylo něco víc)
-
je mi teda jasný, že snad nikdo neodolá a když bude potřeboval lepší předmět, nebude farmit, ale skočí do aukce, zas na druhou stranu do diabla 2 lidi equip taky kupovali.
každopádně doufám, že ty skilly monstrům trochu poupraví, některý kombinace sou fakt až šílený -
nelze než souhlasit + sry za chyby a duplu slov...
-
Jenže je to dáno tím, že se do akce alá Diablo nehodí skill tree a nikoliv, že by muselo jít nutně o zastaralý systém. Chápejte, že v RPG hrubšího zrna vycházíte z tvorby postavy jakožto avatara v herním světě. To vlastně opisuje reálný život, kde prostě špatná volba, byť odhalená po nějaké době zamrzí, ale hráč s ní musí hrát a pokud je hra dobře udělána (ryzí RPGéčka), lze to dohrát i s touto rádoby nevýhodou, naopak jiná vlastnost vám otevře novou cestu/možnost řešení. Proto nelze než nesouhlasit, že nový systém se hodí více o porovnání variability by se dalo polemizovat - opět tím myslím, že nový systém je velmi variabilní v množství možných možností je i více, ale to je dáno tím, že můžeme ,,mít všechno". Neřekl bych, že postavy nebudou stejné, pokud budeme hledat něco nejvýhodnějšího dobereme se k tomu také a hráč si spíš zvolí to co ho baví (tím pádem každý jiný, alespoň z pohledu těch kteří nehledají tu nejlepší/nejuniverzálnější variantu) a to je také plus. Celé to nakonec ale stojí právě na výbavě, které silně ovlivňuje celou hru nehledě na nějaké buildy, protože ta hra byla vyvíjena za tímto účelem. Takže abych to shrnul nový systém je skutečně lepší do H&S akcí, neznamená vyšší nutně vyšší variabilitu, skills tree není přežitý prvek a ve výsledku stejně jde o to, jak se u hry budeme bavit :) nakonec všechny ústupky byly právě s ohledem na zvýšení akce a té pověstné návykovosti, včetně aukce, kde si přijde i Blizz na své
-
jj vi nekdo proc ??
-
Ano inferno neni tezky od slova obtiznost, pozadavky na hrace, nutnost mit skill atd. Inferno je absolutne prestreleny ve dvou vecech
1.) rng - grupa champu co ma napr. molten arcaenchanted a vortex te "na haluz" proste v moment kdy si usmysli vortexne mezi sebe a kdyz se tam toci arcany tak jsi instantne mrtvej
2.) gearcheck - vsechno dava neskutecne silenej dmg a "porazis" to jedine tim ze naberes (ahoj aukce) gear s resistama a hromadou hp
Jinak uhybat tocicim se arcanum, stunovat moby, hazet si je na hromadu atd. je v pohode. Nejde to kdyz arcane dava 4000 za sekundu + do toho te bije champ po 4 tisicich a pod tebou hori ohen a champove te do toho vortexujou.
A to mam 45k hp 80% armor a 500 vsechny resisty (melo by byt cca 50% redukce)
Druha vec je balance mezi classama, ale o tom jindy, treba to trochu spravi. -
Teď už shodili servry úplně..
-
inferno není těžký? te´d sem v prvním aktu na hell a ne že bych to nedával ale zrovna jednoduchý bych tomu neříkal, tak co potom inferno. už si ho hrál??
-
Sakra teď se nemůžu dostat do aukce, rychle tomu uberte dva body z hodnocení... (jenom vtip)