-
to je věc autora, jestli ho něco takového naštvalo tolik, aby mu to kazilo pocit ze hry ...
což se mě teda nestalo DIABLO 3 jsem si užil i přes ten první den a nestabilitu servrů, které mimo jiné po pár týdnych už stabilní budou
a svůj tiscali.games.cz HATE si nechej pro sebe... nikdo tu na to není zvědavej -
Probuh a jaky vliv ma na kvalitu hry jeji nefunkcnost o pulnoci v den vydani? Bez urazky ale normalniho cloveka, co ma i real life a chodi do prace, se toto naprosto nedotkne a dovi se o tom akorat z fora. :)
-
možná spíš pay to be the best, takové to krmení ega :-/ Jinak je to logický krok ze strany Blizzu. Jenže za tohle nemůžeme nadávat ani na D3 ani na Blizz, to je otázkou řešení na zcela jiných místech, zvláště u sebe, aby se to konečně změnilo a svět začal být o něčem jiném, než je v současností... ano, taky mě to mrzí, že se to už promítá i do toho herního průmyslu :( ale patří mezi ty nejsilnější chleby (film, hudba, hry...)
-
Bošťo +1
-
jojo, jsem rád, že tam ta aukce je, občas se něco hodí. Ale nelíbí se mi pay to win... achjo, že to potká zrovna Diablo jsem nečekal :(
-
Nic to je pro ty, kteří nechtějí investovat, tak i ta možnost je a ocením ji... ale stejně si tam pak nenakoupíš tak dobře jako za ty reálné kačky. Takhle to funguje ve spoustě hrách založených na mikrotransakcích.
-
to Trny: Souhlasím s tebou, samozřejmě chápu, že je to zcela jiný zážitek (HC mod) třeba na ten mulťák, kdy musíš spoléhat na zkušenosti spoluhráče a není to už pak ani dvakrát lehké. O tom lagu jsem spekulovat také, ale dokud to ty lidi nepotká, tak jim to bude fuk. Kámoš s první HC postavou skapal na vybité baterce u myši... ale kvůli lagu by ho to určitě vytočilo. Spousta lidí to nehraje nejspíš jako ty nebo jako já, tedy v tom singlu a pomalé piplání postavy, oni vylítnou ty postavy co nejdřív a pak chodí jen do oblastí na farmu... viz příspěvek úplně dole, že hra začíná až se získaným lvl stropem. Spousta fanoušků stejně časem otočí, třeba pokud někoho bavil souboj v aréně, musí být vytočený, protože aukce (mikrotransakce) mění gameplay a to je většinou na... Jak jsem, ale naznačil ta hra má stejné jméno, žánr, návykovost, ale změnila se s ohledem na dobu - klasický konzumní produkt
-
True... ovšem aukce za reálný prachy ještě neběží, tak mě napadá, co má Blizz z goldů ve hře? *8*
-
Víš, někteří lidi chodí třeba do práce a mají i sociální život, takže 60 level jim trvá trochu dýl. Ovšem je to pod moji úroveň se tu hádat s někým, kdo napíše první komentář bez pádných argumentů a zakončí ho slovem čubička. Děti jsou dnes všude.
-
Bošťo - podle mě HC mod největší blbost, jako pokud si chceš zahrát jen z hecu, tak proč ne, ale pokud bych to bral vážně, jako že se budu snažit... Už několikrát se mi stalo, že mi uprostřed bitky přišel obrovskej lag, díky kterýmu jsem díky serveru umřel... Při představě, že hraju HC a umřu díky tomuto bych počítač asi vyhodil z okna a soudil se s Blizzem o ublížení na psychickým zdraví... Takže HC mod je sice super jako takovej adrenalinovej přídavek, ale některý ty Achievy jsou vážně směšný :D třeba kill Diablo on Inferno Difficulty on Hardcore mode :D impossibru!
-
No je fajn, že jsi napsal polovzdělanej komentář, protože jsi ještě nedal 60lvl, kde skutečně hra teprve začíná...Až se tam dostaneš, tak dej vědět a třeba přestaneš fňukat jako malá čubička :-DDD
-
Tady by ti HC fanoušek řekl, že máš hrát HC mode :) vlastně není ani důvod to rozjet se stejnym charem, protože nový systém umožňuje vyzkoušet všechno (a to se do H&S hodí více, ale tu znovuhratelnost to také nepatrně snižuje)
-
Ta hra je postavená na itemech a jejich nakupování, jde právě o to, aby bylo dostatek hráčů, kteří si budou předměty kupovat na aukci. Ano, nejsi sám kdo píše, že pokud si dokoupíte item v průběhu hry často si hru ulehčíte, ale tak to hrát nemusíš, když nechceš. Omezení padání věcí z bossů je dáno tím, aby byla těžší farma a tím i líp fungoval aukční systém, který pak některé itemy vyžene do velkých sum a Blizz se bude pakovat. Myslet si, že ta firma to dělá z jiných důvodů než zisk je lichá a navíc je na D3 vidět snaha o dlouhodobé vydělávání, protože dojná kráwa (mg to je omezený slovník) Wow slábne a tady se nabízí to zkusit jinak a možná ještě efektivněji.
-
http://9gag.com/gag/4255986 bohuzel pravdivy Diablo 3 5/10 fail
-
Souhlas, dobře napsáno a navíc konstruktivní kritika, se kterou přes další mnohé klady nelze než souhlasit!
-
celkem si nedovedu představit třeba takovou elitku s arcanama, immortal mobama, moltenem a high healthama :D
-
Tak sem po dlouhé bohužel zavítal na tříscali.cz. Musím říct že po přečtení tohoto "článku" sem se zhrozil. Jak je možné že autor naprosto ignoroval tak podstatné informace jako že Blizz naprosto nezvládl první den spuštění Diabla? Absence slibovaných featur jako je PVP a Auction house? Neustálý server maintance který ačkoliv uživatel má funkční přístup k internetu mu brání v hraní produktu za který zaplatil. To je novinařina jak prase! Když si člověk uvědomí jaký precedent tím Blizz ustavuje v kontextu herního průmyslu mi příde neuvěřitelné že se o tom autor nezmínil. Na druhou stranu se asi nemám čemu divit, protože kvalita celé recenze se tváří jako by to psal pisatel časopisu o pletení a hru ani jinou hack n slash pařbu nikdy nehrál. WAY TO GO TISCALI....ur are jokes...
-
brneni bylo odvisle od sily postavy
-
toho se ale právě bojím, že když se člověk dostane na 60 za takovou chvilku, tak pak bude málo věcí co dělat. Že to nebude hra na roky, ale na měsíce max. Protože na 60 itemy lootovat nemusíš, vše si koupíš... budeš mít full equip, tunu goldů, maximální level a Inferno projetý. A co budeš dělat pak? Zahraješ si za alta, uděláš to stejný... a za 3 měsíce nemáš co dělat vůbec, protože budeš mít hrdiny na 60kách a motivace dál nula. Mohli dát max. level 80 s tím, že od 60tky se ti už nedávají spelly, ale jen leveluješ a jde to strašně pomalu... pak bych to viděl aspoň nějak motivačně.
-
tak kdyz ti shodi server, tak budes hrat dalsich 12 hodin... diablo se prece hraje roky..ta vzdycky si muzes super predmet koupit v aukci..( a blizz bude jeste stastnejsi) .. kdyz se ti nechce hrat, tak si to zaplat.. to je fer