-
No ty budeš inteligent.
-
Ten "objev ameriky" mi připadá velmi trefný, své místo zde určitě má...
-
jak tě tak čtu.. tak tobě uniklo teda spousta věcí *3*
-
Nemůžu úplně tak souhlasit.. to co popisujete jako "naprosto podstatné informace" jsou pro mě pouze bulvární plky nepatřící do seriózní novinařiny, které nemají ani vliv na koncovou kvalitu produktu (ať je jakákoliv) což je přímou podstatou recenze. Zjistěte si více např. o nedělní EU odstávce, mrknětě na práci komunitního manažera, technického... Běžte si přečíst nějaké inteligentní časopisy typu Blesk nebo Super.. tam možná nějaký bombastický článek typu Blizzard zkrachuje, všichni chtějí vrátit peníze za D3 určitě najdete. Jsem rád, že tyhle kraviny tu číst nemusím.. i když občas nějaká kachna tady taky zakváká *3*
-
kolikrát sem tenhle objev ameriky ještě někdo postne? *7*
-
to je trapně postavený.. v podstatě princip "mě se nelíbí, že je modrá barva modrá" *3*
-
mozno ak bude nejaka velka nespokojnost vyjde patch, a bude aj level 80 :D
-
Kde píšu o nějaké radě? Proč do toho pletete technickou podporu? Vůbec Vám nerozumím... Já jsem jasně napsal, že by mohla být zmínka o tom, že hra měla tyto problémy při startu. Např.: Další novinkou oproti minulému dílu je nutnost stálého internetového připojení, jelikož herní obsah je ukládán na serveru, protože.... s tímto se samozřejmě vystává otázka latence, která by mohla být nepříjemným překvapením pro hráče hrající dobře známý HC mód. Jisté je, že Blizzard však nenechá nic náhodě a porodní bolesti, které se objevily (a o kterých jsme informovali zde - link) budou během pár příštích dní vyřešeny pro spokojenost všech hráčů (zákazníků).
-
Chlapečku, s tebou se potkat vážně nechci.
-
learn2read&thinkbeforepostingplz
-
To co bysme měli očekávat od produktu který sme zaplatili je věc diskuze. Stále to nic nemění na tom že autor článku tenhle fakt naprosto opomenul. Já osobně sem si hru nainstalil několik dní po releasu a i tak sem se setkal s disconnectem, ztrtátou progresu a lootu či dokonce nemožností se vůbec do hry dostat. U hry jako je BF3 se dá pochopit že když je server maintnance či podobně že si člověk nezahraje. U D3 už to tolik smysl nedává, vše stojí a padá na rozhodnutí blizzu "mergnout" SP a MP prvek dohromady. Podle mě to uživatele poškozuje. Ať si kdo myslí co chce autor článku o tom nenapsal ani popel ani to je chyba.
-
Když je to tak primitivní hra, kterou ty zřejmě pohrdáš, pro vůbec do této diskuze mezi nás primitivy chodíš?
-
Přišli už někomu výhry z Diablo III soutěže? Nebo nevíte kdy výhry odesílají?
-
U firmy jako je Blizz ci jakekoliv jine firmy provozujici online hry je naprosto normalni stav, ze server obcas nejede. Zejmena v prvnich par tydnech po vydani se toto vyskytuje casteji. Kdo hral kdykoliv cokoliv online, tak je s timto davno ztotoznen. Ano v nedeli odpoledne to nasere, ale to je asi tak vse, co s tim lze delat. Jak rikam, kdo hral jakoukoliv online hru od Blizzardu vcetne, tak s tim musi pocitat a nevymysli takove nesmysle veci jako jit pro hru o pulnoci do obchodu.
-
jsou velké faily a malé faily, a opomíjet největší faily vydání hry je sám o sobě velký fail :) a "zaměstnávání" lidí, kteří toto dělají, je poněkud....no je to taky fail :)
a ano pokud mi to chceš naznačit...napsal bych o tom a zvládl bych to :) -
Kdyby jenom o pulnoci, co například několikahodinový downtime v neděli odpoledne pro celou Evropu? A to není osamocený incident, nejenom že podobná záležitost u firmy jako je Blizz mi příde směšná, (Mají jak finanční tak technický prostředky jak to řešit) ale pro mě to je prostě nepřijatelné. BTW sem ten normální člověk co má real life a chodí do práce, tak si představ jak to nasere když v neděli nejde hrát. Nehledě když se jedná o SP!!! Ale to co provádí Blizz je na dýl, můj post byl spíš o tom jak mizerný ten celý článek je, nejenom vzhledem k praktikám Blizz ale i co se týče celkové informační hodnoty ;-)
-
recenze není žádnej Technical suport a forum, aby ti radil jestli zrovna tobě hra pojede
-
pay to win a pay to be the best... to je v podstatě to stejný, když se to tak vezme, prostě si díky real penězům můžeš honit ego a velikost svýho e-penisu. Ale s tím nic neuděláme, dneska chce každej jen vydělat a šel by přes mrtvoly. Stejně ale by mě zajímalo, jak po Diablu 3 budou lidi nadávat na pirátství na PC, když se prodalo tolik milionů kusů :)
-
Pokud se mění přístup k vydávání her, a je to prostě obchod, tak by i recenze (herní novinařina) mohla mít odstaveček týkající se těchto záležitostí. Koupil jsi a hru a k jejímu hraní (i single) je vyžadováno připojení -> nastane problém -> nezahraješ si -> nemůžeš usuzovat na její kvality. Jenom se zmínit bokem, nebo odkazem na samostatnou bleskovku. Plně souhlasím s tím co jsi napsal, ale nevidím jediný důvod toho, proč by se tohle zmínit také nemohlo/nemělo?
-
Mozes kurovat hlavu autistovy GALBAVEMU *12*