-
Aha zajimave, takze treba Starcraft 2 vlastne nemuze existovat, protoze singl je offline a mp je pres bnet. Ale hlavne ze tomu rozumis "idiote". *15*
A jinak se mi docela libi tvuj styl fanboyizace teda argumentace. Ja mam pravdu, ja ja ty tomu nerozumis. *12*
Ono vlastne nejlepsi je nekomu nadavat a sam pouzivat bro. To je nejaka poza? Jsi nejaky wannabe cernoskej hoper? *15* -
"Psal jsi ze D3 by bylo zahackovany kdyby melo singl, coz je samozrejme blbost. Singl nema nic spolecnyho s tim co se deje na online serverech."
Nevíš, o čem mluvíš. Jakmile je hra offline singl (nebo client side), tak je k dispozici kompletní kód hry. Lze hackovat (na serverech i na LAN). Jakmile je hra server side (WoW a D3), tak to vylučuje uvolnění celého kódu hry, protože část běží ze serveru a ty jí nikdy mít nebudeš. Závěr? Udělám to za tebe, protože ty by si to asi nezvládl.
Server side systém vylučuje možnost offline singlu. Ledaže by Blizzard definitivně vypl servery a dal lidem celý kód k dispozici. Pak by mohl každý hrát offline. Mám pochopení pro idioty, ale ne pro trolly, takže bye. -
Diablo 2 mělo zcela regulérní single player, s onlinem jsem nemusel mít pranic společného čili to bylo koncipováno jako single player s dodatečným battlenet mulťákem...
Co se Diablo 3 týče - ano, je to nová hra... je to WC 3 Hero mode, ale rozhodně ne nástupce série Diablo. Po Diablu se tahle fraška jenom jmenuje. -
MMO maji save a pak respawn mobu? Ty tomu dneska davas.
Ale diky za to priznani, ze D3 neni to co bylo D2. Ostatne i blizzard to psal. Nic necekejte ale hlavne si to kupte. *15* -
"WoW je od začátku stavěné jako MMORPG, je to onlineovka... Diablo bylo odjakživa single player hrou, pro tvoji informaci."
Nemáš pravdu. Diablo i Diablo 2 bylo koncipované jako singleplayer & multiplayerová hra. V Diablu 2 už hra dokonce nešla klasicky ukládat. Jen save postavy a exit plus respawn mobů (tento systém mají prakticky všechny MMO). Dále tu bylo PvP (i když hra byl primárně zaměřená na PvM).
I kdyby si pravdu měl, tak je tady ještě ten detail, že co BYLO už není a Diablo 3 je nová hra. -
Gratuluju, nepochopil jsi co jsi sam napsal. Jinak "bro" je to co si rikaji 13 husti typci s rovnyma ksiltama?
Jinak kdyz to nechapes, tak ti to napisu znova a polopate. Psal jsi ze D3 by bylo zahackovany kdyby melo singl, coz je samozrejme blbost. Singl nema nic spolecnyho s tim co se deje na online serverech. Jinak to ze mp je online a nejde hacknout jsem tam psal, nemusis to opakovat "bro". -
Tak teď si to zabil bro. Diablo 3 funguje technicky na stejném principu (server side) jako WoW, proto potřebuje k fungování internet a proto nikdy nepůjde hacknout (jen emulovaný server jako u WoW). Věděl sem, že si troll, ale takle dobrý? Congratz. 10/10.
-
Ne vo.le tro.le fanoboi rekl ze je to multiplayerovka a je to lepsi. *5*
-
WoW je od začátku stavěné jako MMORPG, je to onlineovka... Diablo bylo odjakživa single player hrou, pro tvoji informaci. A single player tam je, přestože je, bohužel, zprzněn do jakési online formy. Mno jo, MSORPG. *7*
I proto považuju D3 za velký fail... To není nástupce D2, ale nová platforma pro wowkaře. -
Aha, jenze kdybys o tom neco vedel, tak bys nerekl takovou piczovinu. D2 bylo pocheatovany ne proto, ze melo singl, ale proto, ze vetsina veci byla client side. U D3 by mohlo byt stejne jak ve wowku vsechno server side. A videls pocheatovany wowko? Tak priste se snaz trochu vic.
-
Kdyby hra měla singl, tak dopadne jako Diablo 2. Prohackovaná a procheatovaná až na kost. No, thx bro.
-
"No a v Diablu 3 je singleplayer."
Co? Diablo 3 má singleplayer? Já v Diablu 3 žádnou takovou volbu ve hře nevidím. Uh? No jo vlastně, já zapomněl. Můžeš hrát solo, takže to musí být singleplayer. Potom má tedy singleplayer i WoW, protože tam můžeš hrát taky solo a obě hry jsou technicky STEJNĚ řešené (client-server).
"aby Activision mohl rejžovat"
Stopped reading there... *7* -
Ne, fanboyove maji problem pochopit, ze kdyby hra mela singl jako singl tak nic nemuze lagovat.
-
Pokud potřebuješ na krabici u online hry upozornění, že hra může lagovat, tak máš serióznmí problém s porozuměním fungování internetu.
-
No a v Diablu 3 je singleplayer, kde musíš být neustále připojený k internetu, aby Activision mohl rejžovat na aukcích, hurá sláva! *5*
-
"nerovná se stoprocentně spolehlivé a komfortní jako tomu bylo za D2"
Aha. Ty se bavíš o Diablu 2, kde BYL singleplayer. Kdo by se ti proboha do singleplayeru hackoval. Nice one bro. 10/10. -
"Btw jde hrat jenom singl coop a public."
"single coop"
Tady si zapomněl čárku, nebo se jedná o nelogický blábol? -
Tohle je ale problém u každé online hry. Lagy ze strany serveru a údržba. Pláčeš na špatném hrobě.
LANka a offline singl je mrtvá záležitost. Na nahackované itemy a cheatery nikdo není zvědavý. I když ty možná ano, nevím. Pak mi klidně říkej fanboy, mám to víš kde. -
To je ale prece chyba hrace, ze si neprecetl na krabici ze server bude lag, oh wait vlastne jeho pripojeni bude lagovat.
-
To já jen, jak fanboyové básní o "bezproblémovém online singleplayeru, na který si přece nikdo nemůže ani za mák stěžovat, protože vše je krásné".
Mimochodem: Authenticator tě neochrání stoprocentně, už i takové případy tady jsou... A mimochodem to je za příplatek (jak tady někteří hovoří o tom, že Diablo 3 je v podstatě za lidovku oproti D2) = D3 + mobilní stálé připojení k internetu + authenticator nerovná se stoprocentně spolehlivé a komfortní jako tomu bylo za D2.