-
Ty jsi v ale v DCNAT.
-
já
-
Tak sa priznám, nikdy som diablo nehral, raz som instalnul 2, ale po BG ma to neoslovilo, to však neznačí, že si o D3 nič nemyslím, my čo sme v NNNP /nehraj, nekupuj, nesťahuj pi*oviny/ vám musíme otvárať oči! *1*
A čobolákov si nechajte, keď vás kníže premenuje na juhovýchodné Nemecko, budeme sa smiať my z čobolova. PS Zdravím agenta CIA Vondru. -
tak nekupuj, nehraj.
-
vypada to fakt hodne dobre, jdu do toho :)
-
No, s tím chlapečkem pod tebou jo, ale s Dajeblem fakt ne, protože srajdy nehraju.
-
me se hodne líbila recenze od aleše smutneho na max payna, to bylo skvele čtení, nebo treba vavrove recenze, nebo i smejkiho. doufam že vydají i nejakou další recenzi
-
no nadávky.. ale musim konstatovat, že on pindík doopravdy je
-
Měl bych mít jeden plonkovej key do Path of Exile beta. Někdo zájem?
-
ne všechny recenze jsou takové, napr. od vávry nebo smejkiho jsou dobre a vtipne, taky ta na max payna byla vytečna.
-
:D
-
Jazzi, ty seš takový K0K0T, že to snad ani není možný *1*
-
hra je o tom jak se hraje, mne se hraje dobre a co je hlavni, bavi mne ji hrat. Dokonce se mi stalo, ze jsem schuti zacal hru znovu na vyssi obtiznost. nepamatuju u ktere jine kampanove hry se mi tohle v posledni dobe stalo. no a kooperace tu zabavnost jeste nasobi. Pravda je, ze hra je, na to jak dlouhym vyvojem prosla, po obsahove strance kratka, obvzlast ACT 4 pusobi znacne uspechanym a nedodelanym dojmem. coz je hodne zvlastni. Co se mi naopak libi je, ze se vzrustajici obtiznosti nepratelum pribyvaji utoky a ne ze by se jen zvedly zivoty a dps.
-
Odulin: Moje LEVELy začínají na 97. Vím o čem mluvíš.
-
Bude, ale bude to naprosto jednostranné. Taky můžu takhle udělat článek, kde budou všechny věci co mne srali když jsem tak před rokem chtěl Diablo 2 začít hrát znova a většina z nich v Diablu 3 neni.
-
Bude a nebude... v tom je prave kouzlo demagogie...
-
Nevim, možná mu chybí ten styl, kterým se kdysi psávaly recenze do časáků jako Score, Level apod. Tak schválně za 45 minut až přijdu domů, tak zkusím proštrachat archiv a jestli to číslo 77 najdu, tak to někam nafotím, abys věděl o čem možná mluví. *3*
-
To byla 100% čistá provokace :-D
Kdyby ses chtěl zeptat co mu v recenzi chybí tak to tak napíšeš, nebudeš hned útočit. A taky je skvělý rozdělit hned všechny lidi na 2 tábory. To, že někoho hra baví ještě neznamená, že neuzná některé její chyby a že u ní nutně musel zažívat několik druhů extáze :-P -
Já mám Core2duho 2,1 Ghz
4 GB RAM
Ati HD 5600 512
WIN XP SP3
A jede to na plný kotel. -
A nebude to pravdivé?