-
Path of Exile versus Diablo III
http://pathofexile.4fan.cz/articles.php?article_id=1 -
a co jako? nejsi ty nahodou solxiger z oblivion fora? pamatuju si te mel si celkem rozumne prispevky kdysi, pak jsi se asi musel nekdy uderit do hlavy nic ve zlym, protože ted pises jen zcesty
-
Also, as far as graphics are concerned, a complete copy of Diablo 2.
State-of-the-art gameplay elements that comprise of every game you have ever played. Nothing added!
Thousand-year-old approach. We do not want to ruin your thousand-year-old game experience!
And for free! -
Hra PC Diablo III
1 594 Kč
http://www.eberry.cz -
No DIABLO in its name.
Interest lost, get lost. -
scesty prispevek jako vždy
-
Milý Pepa,
z tvojho príspevku vidím, že si človek vzdelaný a majúci veľký rozhľad. Povedal som si preto, že presne na takéhoto Čecha som dlhé roky čakal. Čech, s ktorým som ochotný rozviesť diskusiu na tému: "Slováci na českých herných stránkach." A pretože aj z tvojej krátkej účasti v diskusii predpokladám, že si človek znalý mnohých svetových jazykov viem, že slovenčina ti nebude robiť problém. Ak by bol ale opak pravdou, určite môžeme prejsť do spoločnej reči. Budem preferovať angličtinu, ale ak sa pri svojom neskutočnom rozhľade rozhodneš pre napr. Esperanto, som pripravený sa ho kvôli tebe naučiť.
Dávno dávno, keď som bol ešte malý harant a CD s demo verziou dobrej hry bolo pokladané za modlu sa o PC hrách čítalo z časopisov. Ako určite uznáš časy to boli krásne. Kúpil som si v stánku LEVEL, Score ale Gamestar s novou hernou peckou, nainštaloval, prešiel a hlavne prečítal časopis. Krásne na tom bolo, že nikto mi nedýchal na krk a nehovoril mi, aký som trápny. Musíš sám uznať, že takí ľudia ťa rozptyľujú. Práve vďaka čítaniu týchto časopisov mi čeština nikdy nerobila problém. Tiež si čítaním zahraničných médií získal svoj oslňujúci svetonázor?
Pred tým, než budeme pokračovať, musím sa opýtať jednu otázku. Aké médiá používaš pre komunikáciu s priateľmi. Pretože ja som nútený používať stránky ako Facebook alebo Gmail alebo Twitter. Je pravda, že sú kvalitné ale na druhú stranu sú zahraničné. Človek ako ty určite pozná mnohé kvalitné české alebo slovenské komunikačné kanály. Predpokladám, že pre vyhľadávanie nepoužívaš Google ale Seznam? Tiež si myslím, že nevadí, že nenájdeš čo potrebuješ. Hlavne, že je to vaše.
S pozdravom, Honza, Janko, Whatever -
Samozřejmě, že nemám... D2 mám sice hodně rád, na nostalgii se však uhrát nenechám.
-
Completely free to download and play
A persistent online world capable of supporting hundreds of thousands of players
A dark and gritty game world rendered from a fixed 3D perspective
Battle dozens of foes across a variety of unique areas
Randomly generated levels and items for extreme replayability
Online ranking and ladders for every game mode
Visceral combat with dozens of combinable skills
Battle in PVP tournaments for worldwide recognition
http://www.pathofexile.com/ -
Ty D3 nedohraješ za 20 hodin, protože ho nemáš.
-
Sis ukák, ne? *1* To by tu pak byla nuda. *2*
-
(+) *15*
-
Tahle grafika už zestárlá je. Styl "barevná baculatost", který tu je od Warcraftu 3, se mi sem moc nehodí, i když ta barevná paleta (většinou) není tak šílená jako ve zmiňovaném Warcraftu nebo Torchlightu.
Rozmazanost textur mi nějak extra nevadí, ale jejich jednoduchost už celkem jo. Většina věcí, co jsem tam viděl, je taková ble, že občas ani není vidět, kde to má předek a kde hmm...druhou stranu.
A efekty u wizarda? Pamatuji si, ve mě ten fialový létající flek vyvolával pocit naprostého zhnusení. Létající textura, pff. *1*
Tak tedy, ošklivá to grafika není, ale velmi dobrá, nebo dokonce jedna z nejhezčích vůbec? Těžko. -
ty si Uxylak? Diablo vobec neni ako wow.Ma to sice komixovy look, ale mne sa to paci.Ty chod pozerat filmy pre pamatnikov onanisto.
-
Ale to by pak nešly dát na aukci, tzn. nešel by používat ten hlavní produkt.
-
v diablu jsou mnohem mnohem mensi pravdepodobnosti na drop vzacnych itemu, kdyby byly SB tak samotny clovek temer nema sanci neco takoveho ziskat
-
Herni system Diabla 2 ano, ovsem ne Diabla 3. Ten je zalozeny na itemech a na aukcich.
-
Jestli holky budou padat na kolena netusim, vic kamaradu diky tomu teoreticky mit muzes a v praci te spis propusti nez povysi (ikdyz pokud budes hrat d3 se svym sefem jako jeden muj znamy, tak i to povyseni muze nastat) kazdopadne tyhle otazky si muzes klast skoro u kazde cinnosti a herni system diabla je uz notoricky znamy, a lide se muzou rozhodnout jestli jim vyhovuje nebo ne
-
To máš jistě pravdu, já bez přihlášení, ale když se nad tím zamyslíme, tak je nám snad jasné, že lidi zase štve to, jak to Troll silně prosazuje.
A tím pádem jim skutečně "rupne cévka", jak už jsme řekli, a pak ani nepřemýšlí nad tím, co píše. Pouze se jim zatínají pěstičky z toho, že má odvahu tím diskuzi tapetovat. -
Pokud jde o word filter, tak ten bych tu neřešil.
Ten si dělá, co chce. Párkrát mi něco pustí a pak někdy zase to samé ne.