-
hezky napsano, škoda že neco podobneho se nedočteme v recenzi, kdy to odbyli povrchnim tvrzeni "stara grafika"
-
Rozhodně je to aktuálnější téma než nějaký hypotetický blbeček z XY. st (jehož činy jsou v podstatě jen nedoloženou spekulací)... *3*
-
Aha, takže nejdříve je to subjektivní, a pak najednou jsem zralý na lékaře? *3*
-
Vzhledem k tomu, že to jsou věci, které si člověk může sám ověřit na gameplay videích na youtube a vzhledem k tomu, že to ještě nikdo nevyvrátil (a objevuje se to i v ofiko recenzích), tak bez problému...
-
ja skor cakam, ako dopadne Wastelands, keby ze mal velke predaje, mam aj ja sancu konecne nieco poriadne hrat, nielen dookola 10 rocne pecky :)
-
No jestli T II je pro 10ti leté děti, D3 je podle Tebe omalovánka, tak doporučuji navštívit lékaře a pak očního.
-
Trol.diskuzni@tiscali.cz: Ty seš dobrej vtipálek. Tvoje cca půl roční tažení s cílem do každé druhé diskuse tady na Games.cz napsat něco negativního o Skyrimu považuješ za psaní k tématu? *1* *1* *1*
-
Hmm asi se podívám po nějakých srovnání co se týče prodejnosti Fallout 3 a FNV... Osobně mně ten koncept u Elder Scrolls a Skyrimu nevadí, ale Fallout to je jiná
Btw jen takový malý off-topic. Hraji Brotherhood a chtěl jsem se tě zeptat jestli je historicky potvrzené že Lucrezia Borgia a Cesare měli nějaký románek.. -
Grafika... Navíc jsem tady četl, že lahvičky či teleporty budou stejně zjednodušené (ale samozřejmě to nedokážu potvrdit, nehrál jsem).
-
Počkej. tudíž ty jsi tu hru ani nezkoušel a čerpáš ze zkušeností lidí, kteří můžou na netu napsat naprosto cokoliv? Tak to potěš.
-
Že by na to mohla mít ukazuje Morrowind. Ale teď netuším, jestli při vývoji na klíčových pozicích seděli tehdy ti samé lidé jako teď.
A máš samozřejmě pravdu, kdysi jsem sledoval Sawyerův Twitter a tam mu někdo napsal, že mu velice děkuje za promakané postavy typu chief Hanlon, Joshua Graham atd. a pozadí kolem nich. A Sawyer trpce odpověděl, že sice děkuje, ale že většina hráčů na to stejně kašle. Vyznělo to celkem zoufale. Tehdy jsem se bál, aby ho to nějak nezlomilo. *1* -
to je paradox, myslim ze diablo 3 je 18+ a krve je tam az moc, stejne je takovy mix s libivou veselou disneyovkou, trochu schizofreidni koncept
-
2troll: Skill tree přes celou obrazovku je pro desetiletý děti? :-D
-
Tak tohle nás čeká s BG2... Uvidíme jak to dopadne. Jestli to nepodělaj tak mám rozhodně v létě co dělat :-D
-
T-Opel: "Ale představ si, jak těžký je tohle dobře udělat." - Tohle není pravda.
-
No já se na to díval... Ale vypadá to jak pro desetiletý děti.
-
Jen o grafice to přece není - já jsem tady psal příspěvky o věcech, které mi vadí... Existuje patch na to, aby se to všechno vrátilo do starých kolejí? Pak si to koupím.
-
Když přežiješ komiksovou grafiku tak si dej Torchlight 2, je to v zakladu Diablo 2 :) ... take od stejnych lidi.
-
Je to pouze subjektivní, jak to mělo být. Osobně se rád vracím k D2, ale všechno má své meze. A vydávat stejnou hru jenom v HD mi přijde docela divné. Existují filtry na D3, které ti smažou tu tvoji "omalovánku" a budeš to mít jako D3. Ale to by jsi veděl, kdyby jsi to vůbec hrál.
-
Co neni pravda, že neměli dost času na vývoj? To teda pravda je a řikala to spousta lidí co na ME3 pracovala. Spousta věcí se vynechala protože prostě nezbyl čas, třeba situace s Rachni měla mít daleko větší důsledky a ne jen že tam bude Hybrid/Queen. Zkusím najít na ten rozhovor link kdyžtak.
Pokud by akční mod fugnoval jen takhle, tak to samozřejmě složitý neni. Me jen prijde, že tohle musíš zahrnout i při designu, že to někdo bude hrát jen jako CoD, někdo se bude spíš dívat na film a někdo bude hrát akční RPG se všim všudy. :-)