-
Obavám se že za 15 let už na to budu starej. *11*
-
Je to pravda tet sem byl ve špitále a bral jsem v 7 a v 22 *7*
-
zakladni zasada trollingu je nepoužívat jeden nick, protože pak lidi odhalí že si protirečís a když i napíšeš neco vazne, nebudou vedet že to mysliš vazne. takže tohle beru taky jako trolling a myslím že se ti diablo 3 hodne líbí a jsi nadšenej
-
Myslim, ze Tukan barbara mel. To Tomik Zvelebil schytal Amazonku - pokud me pamet neklame *1*
-
Fronta tady již je...
-
Vyměňovali jsme okna a bourali příčky:)A sestra vždycky řvala: "Prášky!" Podle toho se daly řídit hodinky:-D
-
Jako osetrovatel nebo jako pacient?:-)
-
Ale hlavně - budeme mít Company of Heroes 2!!! *14*
-
Nedá se, budeš muset počkat na 4ku.
-
O tom žádná. Dokud není na konzole série Total War včetně modů, tak je nevnímám jako zařízení, na kterých lze rozumně hrát *1*
-
>normální člověk
>maďar -
Já s tímto systémem také problémy nemám, asi je to zjednodušení oproti předchozím dílům a v podstatě se nedá nic pokazit, ale pro mě je to ok.
-
Tečky mezi větama. Používej je.
-
Ty se berou v 7, 11, 14, 17, 19, 21 nebo 22:) (Měl jsem praxi v nemocnici jako stavař:-D)
-
Od tejto hry som čakal zásadne viac.
-
Souhlasim s recenzi temer bez vyhrad... osmicka je podle me ok. Po bete jsme byl totalne znechucen a hra se mi vubec nelibila, ale cim dele to hraju tim vic si na to zvykam a neni to vubec spatna hra... Souhlasim i s poznamkou, ze treti akt je fakt bajecny tam na planich pred pevnosti na me uplne dychl duch Lord of Destruktion...
Mam k te hre samozrejme spoustu vyhrad, jakozto letity hc hrac... ale hrat se to da a neni to spatne... -
>maďaři
-
Neměl sis v 10 vzít prášky?
-
Zdá se, že mnoho lidí nepochopilo ten systém skillu v Diablu 3. V čem je rozdíl oproti pridelování bodu? V ničem, akorát v tom úkonu, že pridelíte bod. A vtom, že kdybyste chteli zmenit skilly, tak ve vetšine ostatních her musíte navštívit nejake npc a zaplatit treba nejakou sumu, tady to mužete udelat prímo na bojišti. Teda principialne žádny rozdil. Vašim buildem je to, co mate na skill baru.
Navíc Blizzard chce aby se hráči drželi jednoho buildu, k čemu ma sloužit nephalem valor buff pro max. lvl -
Jo, proti tomu samozřejmě nemůžu nic mít, ale to už mluvíš o něčem jiném..Srovnání gamepad vs k+m. Mě jen trochu popudilo to předchozí obecné tvrzení, že FPS+gamepad=nehratelné. Nic v pohodě, jdeme dál.;)