Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to rovnaká akčná mlátička ako bol dungeon master, len s lepším príbehom a vývojom postavy.
  • tiež som to prechádzal viackrát sám aj v parte, ale zasa nie až tak veľa, po dokončení normal som mal level 32. A mám načaté viaceré postavy, tie mám každú zhruba na 10-20 leveli. Po prejdení mi skutočne ale pripadá D3 krátke, veľmi krátke. Pravdupovediac, najviac by ma momentálne potešili, keby urobili patch na Diablo 2 pre rozlíšenie 1920x1080, lebo na mojom 27" full HD monitore to už naozaj vyzerá dosť škaredo ;)
  • diablo nikdy rpg nebylo, vzdy to byla akcni mlaticka
  • z RPG zbyla arkada, vlastne nezbyla - vzdycky to arkada byla, ted je jen arkadovitejsi... *1*
  • MrSanta
    Díky chlapci. Počkám až vyjde datadisk, kde bude hratelný templář, cena bude dohromady kolem 400 Kč a pak koupím.
  • Hanzales
    Mohli jste tam alespoň trošku rozvést třeba Artisany, nebo ty vyšší obtížnosti. Mně to třeba na normal a nightmare přišlo jako dvě rozdílné hry. Zatímco na normal jsem za celou hru umřel tak 3x a to ještě kvůli lagu a v podstatě bylo jedno, co do postavičky napráskám a jakým stylem hraju, na Nightmare umírám i 5x na jedné skupince elitek a nutí mně to hrát úplně jinak, promýšlet vše od skilů, rozdělení kamenů, až po způsob boje atd.
  • Veci čo dávajú + ku všetkým skillom môžu byť hodnotné asi pre všetky chary - okrem wizarda (nechcem ti spoilerovať, ale keď si preštuduješ niektoré skilly, prídeš na to aj sám).

Absolútne neverím, že by niekto bol schopný v nejakom normálnom časovom intervale prejsť solo inferno bez auction housu alebo twinkingu. Keď si myslíš, že to budeš schopný prjsť dajme tomu za týždeň, tak tú obtiažnosť veľmi podceňuješ (a to je wizard podľa mňa na to jeden z najlepších charov).
  • pamatuju si, myslím že to byl Tukan, jak se tam štval, že mu někdo sebral barbara a on musí hrát za amazonku. Jo, to byly časy. *1*
  • tak mně například nepřijde, že by hra byla krátká... ale to bude tím, že některý lokace, který se mi líběj, procházím několikrát, klidně i třikrát, vždycky se odloguju a zase naloguju a dám si je znovu, protože mě to tam baví (proto mám ještě před koncem prvního aktu na normal level 20 :o)
  • Neboj, na infernu si vylámeš zuby :) (Normal - Hell jsou jen expící oblasti)
  • Musím říct, že z mého pohledu je Diablo III horší, než jsem čekal. A to jsem nečekal moc. Věděl jsem o přepáleně akční grafice. Ale že v recenzi zmiňované "vizuálně zajímavé schopnosti a komba" jsou de facto jediným rozdílem mezi postavami, to je tragédie.

Žádné rozdělování skillů, žádné lahvičky na doplňování many, wizzard dává největší damage se sekerou v ruce??? Možná jsem zapšklý starý páprda, ale tohle je podle mě příklad, kdy šlo zjednodušení moc na úkor zážitku. Z RPG tu zbylo... co? *9*
  • Kr.Pa
    ty si ten clovek, ktery by 10 dal kazde druhe hre ...
  • sankuri
    Koupil jsem D3, protoze jsem se neco nahral D2. Tam ta obtiznost byla.
  • kupodivu jsem zjistil, ze na hell je to single jednodussi nez ve skupine
  • Zayl
    To sis koupil Diablo kvůli obtížnosti? Teda nevím jestli si nezabloudil do špatného žánru. A pokud tě baví gameplay tak to nejsou vyhozené peníze ne?
  • sankuri
    s buffem momentalne neco pres 7600 damage a kolem 13k HP, lvl mam 52
  • protoze je recenze cela divna
  • Souhlasim. Několik dní jsem očekával recenzi na D3 a tohle je pramálo :( Nezapomenu na recenzi D2 od score :-) Každý redaktor se vzal 1 postavu a psali za sebe :) když člověk tu recenzi dočet tal byl po krk plnej atmosférou a ikdyž tu hru ještě nehrál tak si říkal "já budu čarodějka" :-D Tady byl článek "první dojmy"... *13*
  • To "číslo" je to dôležité výsledné, z ktorého sa počíta damage skillu, ktorý používaš. Takže ak máš 1000dps a používaš electrocute s 80% weapon damage, tak s nim priemerne dáš 800 damage za sekundu (každému nepriateľovi čo zasiahneš).

To % pri inteligencii je len informačné, aby si vedel, koľko dps pochádza z inteligencie a koľko z iných zdrojov (+ damage na veciach, attack sped apod.).

Na normal ťa ani nemusí nič iné zaujímať, ale už nightmare je o inom. A inferno - neverím, žeby si to dokázal prejsť bez hlbšieho pochopenia (alebo naozaj podrobného preštudovania "návodu" pre build) ako funguje armor, rezistancie, hp, dps, critical, regen a vyhľadania týchto atribútov na veciach.

A ako reakcia na "cechi", to by som chcel vidieť ako budeš prechádzať nightmare a hell bez pridávania vitality/armoru/rezistov a inferno bez vykupovania auction housu kvôli + critical veciam.
  • Kolik na ní máš dps a HPčka? Já hraju s kamarádem a na hell nás občas nějaká ta skupina elitek dokázala docela potrápit a mých 40k HP šlo někdy hodně rychle dolů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit