Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se prý hraje lépe s gamepadem, videoukázka aukce
22.9.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Co je to zase za blbost? To je jako kdyby hokejovému fanouškovi řekli, že zjistili, že hokej se nejlépe hraje síťkou na motýly. Gamepad patří na konzole(s vyjímkou aut).
-
relativismus je zlo. on totiž stejně tak useklý malíček je furt lepší než useklá noha, obojí ale stojí za pytel
a adminské líbí jsem u tohodle fakt nečekal. I has sad -
Tak v takomto prípade už očakávam port na Wii
-
Popravdě, měsíční předplatné u games.cz by mi nevadilo. Mám pocit, že i čtenářský základně by zavedení předplatnýho hodně prospělo.
-
O vlákno níž píši, jak mě zas překvapuje *3* . A to ještě ani pořádně nevím jak že to bude s rozdělováním skillů, pokud vůbec nějaké bude.
-
Taky jsem se hrozil ovládani na joyPadu u Dungeon Siege 3 a odmital jsem ho, ale pak jsem to testnul a hraje se to nádherně ,mnohem lépe než na klavesnici s myši. Joypad u Diabla 3 tedy jen uvitam *4*
-
No ale když jsem třeba urychleně potřeboval umístit portál, bylo to tak tak. Jako namířit kam že ho chci jen s pomocí šipek. Na druhou stranu to dodalo takový správný adrenalin. Zvlášť při coopu (to mě na PS bavilo nejvíc)
-
*1*
-
Protože Diablo už ničím nepřekvapí, zato reklama v řádku ano *3*
-
Já taky, ale tohle je jen náhoda. Proč se vůbec probírá reklama na webu pod článkem k Diablu?
-
Hrál jsem na konzolích několik Diablo-like her a jejich ovládání mi přišlo přirozenější, intuitivnější a jednodušší (v dobrém), než fast-clicking na myši.
Jsou hry, kterým převedení na gamepad ublížilo (většina FPS), ale jsou hry, kterým naopak prospělo a akční Diablo-style RPG imho patří mezi ně... -
Nebo možná protože všichni ostatní myslí jen na svoje pohodlné čtení a serfování, které je zdarma. Nebo by bylo lepší mít měsíční předplatné?
-
Miluju Operu *14* *14* *1*
-
Tak když je to od izraelský agentury, tak to je jiná, vy ostatní se styďte, do teď jsem váš opačný názor respektoval, ale teď už je to dost antisemitské, paní Tydlidátovou na vás!
-
S Operou si to moc nerozumí, viz tady
-
V tom případě ses právě postaral o to, že se reklama brzy začne objevovat i v Opeře *1*
-
Hvězdička jako že se to redakci libí. To jsem fááákt nečekal aneb když kozel dělá zahradničinu *1* *1* *1*
-
K reklamě: já teď chvíli proklikával a nic takovýho jsem nezaznamenal *8*
Mám čistou Operu, bez addonů... -
Je to featurka celeho tiscali, takze nejspis tak nejak nemaji na vyber ;) http://www.tiscalimedia.cz/novinky/tiscali-url
-
Já se klidne přidám :) kdyz si vzpomenu jaky mam login :-D Škoda že už nevím co jiného číst, protože jsem u všech konkurencí skončil s podobným problémem. Reklama nad obsah.