Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se prý hraje lépe s gamepadem, videoukázka aukce
22.9.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Tako jo, ale hlavně nezapomeň: Dont press "Enter", dont pres "Enter"!
-
hele já to tady asi balim, tohle je trošku silná káva už - tohle je první stránka, kdy jsem vůbec něco takovýho viděl.. Ať jim dělá přístupy někdo jinej.
-
Za chvíli se ti bude reklama automaticky vkládat do každýho příspěvku do diskuze. Ale samozřejmě tak, aby to nenarušovalo pohodlí tvé a pohodlí čtenářů, neboj *12*
-
S tou reklamou v řádku si fakt děláte prdel, ne?
-
ups vedle, sry :)
-
Jo ta reklama je docela ubohá, ještě že se dá odfiltrovat jako všechny ostatní :)
-
Už jdu pořád ... právě jsem zase rozehrál Daggerfall
-
Šup šup, vrať se ke svýmu gamepadu a mazej hrát Black Ops, tady neotravuj
-
Srač..a v nextdegen podobě . Horší to být vážně nemůže .
-
A s analogem nemůžeš být přesnej... ale jsi nikdy nehrál žádnou akční hru jako DMC, GoW, Space Marine atd.
-
Tak je to jasný, to si D3 tedy nezahrajete, protože bez battlenetu to x360 nepůjde :D
-
loool looooooool looooooooooooooooooooooooooooool *12*
-
Přesně, pravej hráč kašle na čem to je... jde mu jen o tom, aby to byla dobrá hra. A je jedno jestli na PC, PS3 nebo Wii.
A pokud někdo tvrdí, že jen na PC jsou dobré hry, tak je to zaslepenej blázen mimo realitu a nemá cenu se s ním vůbec bavit. -
Už se těším, až vyjde D3 na konzole. Zejména kvůli tomu, že nebudu muset být připojený "imrvére" k síti :) Microsoft na svůj Live žádný Battlenet nepustí :) Peace!
-
Trochu mi přijde, že se pan autor po spoustě kiksů snaží trochu zalíbit širšímu veřejnému mínění :P
-
No jo, protože PS1 ovladač původně neměl analogy a tak když vyšel Dualshock s analogy, tak je stejně hry nemohly vyžadovat. Dnes se pohyb točí kolem analogů a šipky a tlačítka jsou jen pro rychlé výběry bez nutnosti menu. Tím pádem pro útoky atd. zbývají triggery.
-
Sakra redakce kašlete na to... začínám si myslet, že tydle bomby hážete mezi fanatický český PCčkáře schválně a pak sklízíte jejich slzy v diskuzích.
-
No u diabla 1 na PSX bylo uplně jiné ovládaní jak na PC.Na PC se klikalo myší kam jsi chtěl jít nebo napadnout nepřítele.Kdežto na PSX jsi ovládal postavu pomocí padu a napadal myslím křížkem. Jinak rychlé menu bylo pomosí kombinace L1 a zase pohybového křížku:-D pak bylo menu kde se pozastavila hra . ale nejsem si jist přece jenom jsem to hrál v roce 1996?:-D
-
Když může Games.cz nacpat reklamu i do řádku s www adresou, proč by se Diablo III nemohlo ovládat lépe gampeadem?! Divná doba *5*
-
To vím, ale neměl jsem tu příležitost to na konzolích hrát, tak se proto ptám, jak to funguje?