Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se prý hraje lépe s gamepadem, videoukázka aukce
22.9.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Nějak vydělávat musí a je to pořád lepší, než "wait 20 seconds to skip this ad" jako to je třeba na IGN. Navíc bych si toho vůbec nevšiml, kdyby záložky nezačaly blikat jak stroboskop.
-
Čím víc proužků, tím víc Adidas. Čím víc reklamy, tím víc games.cz. Welcome! *1*
-
ty krávo! no tak to je pěkná sviňárna. Hoši, takhle ne!
-
Je to malé, ale je to tam. Dostaneš se na stránku games.cz a do pole s interentovou adresou se ti automaticky doplní toto: http://imageshack.us/photo/my-images/153/aaakc.jpg/
-
já žádnou reklamu nevidím, screen pls
-
ja mam adblock pro mozillu a nevidim zadne reklamy *7*
-
daggerfall neviem rozbehat, na dosboxe, ako sa ti to podarilo?
-
Adblock. Prakticky žádné reklamy nevidím.. *6*
-
Ale tohle je diablo :D
-
Hmm...to je veškeré možné vybavení? Zbraně a brnění? Nebo je veškerý ostatní bordel zahrnut do offhand? V každém případě mě ta hra nepřestává překvapovat.
-
Někdo musí jít příkladem.
-
Tebe to nějak vzalo...
-
V klidu, dneska už zpoldit dítě znamená reklamu na život! *1* *1* *1*
-
Holt žijeme v moderní době, která je vrcholem lidské civilizace. Říct tohle Řekům v dobách jejich největší slávy, tak myslím, že to zabalí o pár tisíc let dřív a na všechno se vy*erou *1*
-
Poprosim některého zástupce komerce.cz o zrušení účtu. Díky, mějte se a ať vám prachy cinkaj.
-
Pomalu ale jistě se řítíme se do Tunelu pod světem (povídka od F. Pohla - vřele doporučuji i když to zní také jako reklama, což je paradoxní).
-
Předpokládám, že tady je tvá registrace ve vězení, odkud není možnost úniku:o)
-
Hlavně mi to zblblo chudáka "načíst tuto stránku znovu" u Chrome. Aby se mu z toho blikání neudělalo špatně! *1*
-
Jo, je to hnus velebnosti (hlavně ta reklama *15*).
-
jak se tu ruší registrace?