Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mozno je to jednoduchsie ale lepsie? Ano aj fps-ky sa daju hrat len na klavsnici a je to velmi jednoduche ale zaroven strasne neohrabane.Ja proste neverim tomu ze sa da vystrelit firebol na jeden velmi konkretny ciel a hned potom teleportovat na ine konkretne miesto rovnako rychlo a dobre ako na mysi jak je vobec mozne taku zhovadilost propagovat?
  • Marquis
    Hrál jsem na konzolích několik Diablo-like her a jejich ovládání mi přišlo přirozenější, intuitivnější a jednodušší (v dobrém), než fast-clicking na myši.
    Jsou hry, kterým převedení na gamepad ublížilo (většina FPS), ale jsou hry, kterým naopak prospělo a akční Diablo-style RPG imho patří mezi ně...
    • No ale když jsem třeba urychleně potřeboval umístit portál, bylo to tak tak. Jako namířit kam že ho chci jen s pomocí šipek. Na druhou stranu to dodalo takový správný adrenalin. Zvlášť při coopu (to mě na PS bavilo nejvíc)
      • Marquis
        Dneska už máš analog stick...:)
        • To jsem měl i předtim, ale míří se mi s tím špatně z nějakého prapodivného důvodu. Hm, musím si koupit nějaký Dualshock a naučit se to pořádně.
  • nenavidim konzole a vsechno kolem tech kramu
  • OMG jak gamepad?! Diablo je hlavně klikačka u které jsem jednou vyklikal myš. Používat gamepad je barbarství stejně jako kdyby Rytíř Jedi používal střelné zbraně místo světelného meče.
  • Srač..a v nextdegen podobě . Horší to být vážně nemůže .
    • Ethy
      Šup šup, vrať se ke svýmu gamepadu a mazej hrát Black Ops, tady neotravuj
      • Už jdu pořád ... právě jsem zase rozehrál Daggerfall
        • skaven123
          daggerfall neviem rozbehat, na dosboxe, ako sa ti to podarilo?
  • Diablo 3 pro me prave skoncilo, at zije neporazeny kral
    • Hmm... tak to ti stačilo hodně málo... stejně se jen stažíš trollit, ale pokud to myslíš vážně, tak jsi teda hov*o hráč.
  • ja mam adblock pro mozillu a nevidim zadne reklamy *7*
  • Ataker
    Super gamepad mám a dokonce dva, takže ještě líp. Těším se *4*
  • kostejnesmrtelny
    K reklamě: já teď chvíli proklikával a nic takovýho jsem nezaznamenal *8*
    Mám čistou Operu, bez addonů...
    • S Operou si to moc nerozumí, viz tady
      • kostejnesmrtelny
        Miluju Operu *14* *14* *1*
        • Já taky, ale tohle je jen náhoda. Proč se vůbec probírá reklama na webu pod článkem k Diablu?
          • Protože Diablo už ničím nepřekvapí, zato reklama v řádku ano *3*
            • @Teo
              To není sranda, něco v tom smyslu opravdu čekám *1* . Slyšel jsem, že to bude podle vybavení, nebo co. Jenže ze začátku vybavení tolik nebude, takže když budu chtít dostat ten a ten skill, budu nucen jít na aukci a něco si koupit. A pak ten skill stejně nedostanu, protože mí na kostce padly dvě šestky, a to je uber cool vypadající buff, který mi posvítí na cestu.
            • Skilly se budou rozdělovat náhodně. Při každém postupu na vyšší úroveň vhodíš (zaplatíš) dolar, zatáhneš pákou a s napětím budeš čekat, jaký skill (ne)vyhraješ. *1*
            • O vlákno níž píši, jak mě zas překvapuje *3* . A to ještě ani pořádně nevím jak že to bude s rozdělováním skillů, pokud vůbec nějaké bude.
            • kostejnesmrtelny
              *1*
    • V tom případě ses právě postaral o to, že se reklama brzy začne objevovat i v Opeře *1*
  • Hraju na PS Dragon Age 2, samozrejme s gamepadem a lepsi herni pozitek jsem z RPG snad nemnel a Diablo podle mne bude mit podobry system ovladani a to ze nekdo nechape jak da firebal a pak hnedka teleport tak doporucuju si nejdriv s gamepadem zahrat nejaky to RPG treba pak pochopite ze je po lepsi rychlejsi a prehlednejsi nez klavesnice kde je 40 tlacitek na nic protoze na ne nemate funkci .....
    • Tak přiznejme si, že DA2 je spíš hack'n'slash s trochou keců a gay sexu.
      Ale diablo je taky hack'n'slash....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit