Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se prý hraje lépe s gamepadem, videoukázka aukce
22.9.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Mozno je to jednoduchsie ale lepsie? Ano aj fps-ky sa daju hrat len na klavsnici a je to velmi jednoduche ale zaroven strasne neohrabane.Ja proste neverim tomu ze sa da vystrelit firebol na jeden velmi konkretny ciel a hned potom teleportovat na ine konkretne miesto rovnako rychlo a dobre ako na mysi jak je vobec mozne taku zhovadilost propagovat?
-
Hrál jsem na konzolích několik Diablo-like her a jejich ovládání mi přišlo přirozenější, intuitivnější a jednodušší (v dobrém), než fast-clicking na myši.
Jsou hry, kterým převedení na gamepad ublížilo (většina FPS), ale jsou hry, kterým naopak prospělo a akční Diablo-style RPG imho patří mezi ně... -
-
No ale když jsem třeba urychleně potřeboval umístit portál, bylo to tak tak. Jako namířit kam že ho chci jen s pomocí šipek. Na druhou stranu to dodalo takový správný adrenalin. Zvlášť při coopu (to mě na PS bavilo nejvíc)
-
-
Dneska už máš analog stick...:)
-
-
To jsem měl i předtim, ale míří se mi s tím špatně z nějakého prapodivného důvodu. Hm, musím si koupit nějaký Dualshock a naučit se to pořádně.
-
-
-
-
nenavidim konzole a vsechno kolem tech kramu
-
OMG jak gamepad?! Diablo je hlavně klikačka u které jsem jednou vyklikal myš. Používat gamepad je barbarství stejně jako kdyby Rytíř Jedi používal střelné zbraně místo světelného meče.
-
Srač..a v nextdegen podobě . Horší to být vážně nemůže .
-
-
Šup šup, vrať se ke svýmu gamepadu a mazej hrát Black Ops, tady neotravuj
-
-
Už jdu pořád ... právě jsem zase rozehrál Daggerfall
-
-
daggerfall neviem rozbehat, na dosboxe, ako sa ti to podarilo?
-
-
-
-
Diablo 3 pro me prave skoncilo, at zije neporazeny kral
-
-
Hmm... tak to ti stačilo hodně málo... stejně se jen stažíš trollit, ale pokud to myslíš vážně, tak jsi teda hov*o hráč.
-
-
ja mam adblock pro mozillu a nevidim zadne reklamy *7*
-
Super gamepad mám a dokonce dva, takže ještě líp. Těším se *4*
-
K reklamě: já teď chvíli proklikával a nic takovýho jsem nezaznamenal *8*
Mám čistou Operu, bez addonů... -
-
S Operou si to moc nerozumí, viz tady
-
-
Miluju Operu *14* *14* *1*
-
-
Já taky, ale tohle je jen náhoda. Proč se vůbec probírá reklama na webu pod článkem k Diablu?
-
-
Protože Diablo už ničím nepřekvapí, zato reklama v řádku ano *3*
-
-
@Teo
To není sranda, něco v tom smyslu opravdu čekám *1* . Slyšel jsem, že to bude podle vybavení, nebo co. Jenže ze začátku vybavení tolik nebude, takže když budu chtít dostat ten a ten skill, budu nucen jít na aukci a něco si koupit. A pak ten skill stejně nedostanu, protože mí na kostce padly dvě šestky, a to je uber cool vypadající buff, který mi posvítí na cestu. -
Skilly se budou rozdělovat náhodně. Při každém postupu na vyšší úroveň vhodíš (zaplatíš) dolar, zatáhneš pákou a s napětím budeš čekat, jaký skill (ne)vyhraješ. *1*
-
O vlákno níž píši, jak mě zas překvapuje *3* . A to ještě ani pořádně nevím jak že to bude s rozdělováním skillů, pokud vůbec nějaké bude.
-
*1*
-
-
-
-
-
V tom případě ses právě postaral o to, že se reklama brzy začne objevovat i v Opeře *1*
-
-
Hraju na PS Dragon Age 2, samozrejme s gamepadem a lepsi herni pozitek jsem z RPG snad nemnel a Diablo podle mne bude mit podobry system ovladani a to ze nekdo nechape jak da firebal a pak hnedka teleport tak doporucuju si nejdriv s gamepadem zahrat nejaky to RPG treba pak pochopite ze je po lepsi rychlejsi a prehlednejsi nez klavesnice kde je 40 tlacitek na nic protoze na ne nemate funkci .....
-
-
Tak přiznejme si, že DA2 je spíš hack'n'slash s trochou keců a gay sexu.
Ale diablo je taky hack'n'slash....
-