Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se prý hraje lépe s gamepadem, videoukázka aukce
22.9.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Trochu mi přijde, že se pan autor po spoustě kiksů snaží trochu zalíbit širšímu veřejnému mínění :P
-
Už se těším, až vyjde D3 na konzole. Zejména kvůli tomu, že nebudu muset být připojený "imrvére" k síti :) Microsoft na svůj Live žádný Battlenet nepustí :) Peace!
-
-
Tak je to jasný, to si D3 tedy nezahrajete, protože bez battlenetu to x360 nepůjde :D
-
-
loool looooooool looooooooooooooooooooooooooooool *12*
-
Velmi rad by som tymto sposobom flusol do tvare vsetkym tym kritikom grafiky D III do tvare toto: D III ma zjavne daleko temnjesiu grafiku nez D II sice to nieje az taky masaker ako D I ale zatial je isto okulahodnejsia nez grafika D II v dobe jeho vydania o animaciach racej ani nehovorim.Skoda len ze monk vyzera jak Rasputin.
-
tak doufam ze kdyz uz teda delaji ovladani na gamepad tak at proboha udelaji normalni ovladani na mys+klavesnice ty demence co se ted deji u portu z konzoli kdy vyvojari nejsou schopni normalne naprogramovat ovladani pro mys fakt nechapu viz Dungeon Siege 3 a deus ex HR bez patche jesteze ten patch vysel tak brzo :)
-
-
Diablo 3 je primarne delane pro mys a klavesnici ... gamepad zatim jen testuji kvuli pripadne verzi pro konzole, ktera je chystana na pozdeji ...
-
-
Ale no tak...ten článek není zas tak dlouhý, aby se musel spoilerovat! ;))
-
aby to nedopadlo primarne na PC jako crysis 2 :)))))))))))))))
-
-