Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem se hrozil ovládani na joyPadu u Dungeon Siege 3 a odmital jsem ho, ale pak jsem to testnul a hraje se to nádherně ,mnohem lépe než na klavesnici s myši. Joypad u Diabla 3 tedy jen uvitam *4*
    • Samozrejme, protoze je to konzolova splacanina... tak zmrsenou serii aby clovek poheldal... to je argument ajk noha huh...
  • Kesis
    Tak v takomto prípade už očakávam port na Wii
  • mouse > all
  • Tak jako proč ne. Tohle nikdy neměl být letecký simulátor, na který nestačí 300 tlačítek. Osobně dost věřím tomu, že se to na gamepadu může hrát lépe, než na klávesnici a na myši. Však o tom, že gamepady nejsou pouze tou "zoufalou alternativou pro krabičky kam nejde připojit klávesnice" svědčí i to, že se čím dál víc protlačují do PC hraní. A ten úspěch je jen díky tomu, že na ně PCčkáři přecházejí. Takže to fakt tak zlé nebude :-D
    • To že na PC se používají čím dál častěji gamepady je způsobené "kvalitou" portů her na PC. Tohle bys měl ale vědět.
  • Vzdyt na diablo vam staci jedno tlacitko je snad jedno jestli je na mysi ci gamepadu primitivni hra pro primitivy click click click click click click click *1*
  • hmmm tak to mne moc nepotěšili, ja sem na ovladani na gamepadu levej a rozhodně preferuji myš + keys. Takže to dopadne stejně jako to DS3 na který jsem se tak těšil ale na myšce je to nehratelný.
  • tak nakonec s PC legendardi klasiky udelaly Cartoon blbost pro konzole
    • A Warcraft 3, Starcraft a WoW snad nejsou cartoonove?
      • Ale tohle je diablo :D
  • Má pravdu ten chlapec *5*
  • ja mel ve wowku 4 charaktery na levelu 85 s ilvlem 380 takže jsem mel beta klič mezi prvnimi jako verny zakaznik
  • Sakra redakce kašlete na to... začínám si myslet, že tydle bomby hážete mezi fanatický český PCčkáře schválně a pak sklízíte jejich slzy v diskuzích.
    • Jo ta reklama je docela ubohá, ještě že se dá odfiltrovat jako všechny ostatní :)
      • ups vedle, sry :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit