Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
o bezcennosti toho co zminujes bych treba i souhlasil, to nic nemeni na veci, ze takove problemy se dali ocekavat ... klidne me dejte minusy, ja tu neobhajuju blizzard (imho wow je nejhorsi mmo na trhu, i kdyz ho hraje nejvic lidi). pokud s timdle nekdo nepocital, tak by si mel priste dat vetsi praci a zjistit si o te hre vice informaci, nez utrati sve penize.
-
A ty sis je precetl? Opravdu *1* ? Co kdyz tam je (nebo priste bude), ze pokud v aukci neutratis 100 dolaru rocne tak ti ucet zrusi tak budes chrochtat blahem? A co kdyz jsem si je precelt a nesohlasim s nima muzu rozbalenou hru vratit? ne ne a ne a ne proste nechat si sr*t na hlavu, je tvoje kredo nastesti ne vsech
-
tak koukam, ze z jednodenniho vypadku to najednou nejelo ani v nedeli a kazdou stredu - ovsem pokud to v tu stredu byva rano- pak se mi to zda vcelku ok, to ze se pripoji hodne lidi a nejde hrat - to je ovsem zly , ja vetsinou hravam vecer *9*
Lexx, Ome, Andy
Ze by to bylo az tak spatny? Je fakt, ze Wow me proste chytit nedokazal, i kdyz jsem to nekolikrat zkousel, ale diablo2 se mi libilo moc...jako takova jednoduche odreagovacka na par odpoledni, velmi jednoducha, ale diky tomu maximalne relaxacni (dohral jsem to za vsechny postavy, ale jen na tu prvni obtiznost - nejak jsem pak nemel motivaci to kvuli predmetum projizdet znova na vyssi obtiznost)...
Myslite, ze bych mohl byt zklamany, kdyz od toho zadnou extra hloubku a propracovany svet (ala Skyrim, Mass Effect) necekam? Prepokladal jsem, ze trojka je v tomhle stejna, akorat ma hezci grafiku atd.. prece diablo2 taky nebyl zadnej revolucni umeleckej titul.. bylo to jen prijemna oddychova arkada...
Kurna , trochu jste me zvyklali, hrozne kratky a tak... ale prece jen nez se to probehne na tech 5 povolani (i kdyz zase to asi pojedu jen na normal) tak to nejakou hraci dobu udela? navic ty posty tady o tom, ze na normal mne zadny zajimavy vybaveni nepadne jsou trochu demotivujici... ve dvojce sli diky horadickove kostce udelat celkem zajimavy veci ... -
Koupis? jako poradny predmety tedy o dost lepsi nez ti bezne padnou stojej klidne 10.000.000 goldu to nez nazbiras tak ti to snad padne samo *1* a ikdyz se poohlidnes po nejakem levnejsim za 1M (ty drazsi stoji kolem 80M) tak si zpocitej kolik itemu na sobe mas a jak dlouho ti potrva nez tolik goldu vyfarmis...
-
Jenomze oni s tim maji takove problemy jenom kvuli bezcennymu AH, bezcennymu global chatu a bezcennymu facebuku misto friends listu, jinak by to ani zadny maintenance/shutdowny prakticky nepotrebovalo.
-
Nejelo to v den vydani, prakticky vubec a ted posledni nedeli odpoledne az vecer, pravidelnou udrzbu mivaji ve stredu mela by skoncit do 11h, ale nekdy se jim to protahne. Ovsem vcera to nejelo jen kvuli udrzbe ta zkocila dopoledne, nejelo to protoze Blizzard na konci mesice dodal do obchodu dalsi (do te doby vyprodanou) davku krabic s hrou.... A pak taky to nejde kdyz ma clovek vypadek netu, ze se to casto nestava? Ne ale jako na potvoru co jsem si koupil DIablo mel jsem doma uz 4 vypadky. *11*
-
u potravin si zkontroluju datum spotreby, stejne jako si u hry co si kupuji zjistim, co je vubec zac. a pokud technicky funguje na principech mmo her, at uz to je mmo, nebo jen singl hra, tak s necim takovym musim pocitat, nez utratim svoje penize. pokud utracim penize a ani pomalu nevim za co, tak je chyba na jine strane. a o jakych narocich to mluvis? precetl jsi si vubec smluvni podminky, ktere si odsouhlasil pred prvnim hranim?
-
oni ti splachovaci mozna na rozdil od vas nasranejch pochopili, co si kupuji za hru. neni to sice klasicke mmo, ale technicky to funguje na stejnych principech ... a svete div se, ono to prinasi stejne porodni bolesti, jake kazde nove mmo. ja s timdle proste predem pocital, nez jsem dal blizzardu sve penize ... nerikam, ze me to vcera potesilo, kdyz jsem po 3 dnech mel konecne volny vecer na hrani diabla a neodehral ani minutu. ale jak rikam, s tim jsem proste pocital. pokud nekdo utratil penize za diablo 3, potvrdil smluvni podminky a ted tu breci, tak pravdepodobne ani chudak nevedel, co si to kupuje za hru ...
-
D3 bych oznacil jako takovy mini-wow 4man raid :D
-
No tak treba zrovna ja jsem si chtel zahrat po 5 dnech, kdy jsem na to nemel absolutne po nocnich naladu a nejelo to 20 hodin. Navic, kdyz clovek zjisti, ze je to jen diky prijebanymu AH, ktery stejne nepouzivam, tak jsem to mel sto chuti blizzardu omlatit o hlavu.
Tak jsem si alespon vcera ulevil a trosku zakritizoval. Ve skutecnosti to neni tak spatna hra, ale cekal jsem mnohem vic. Uz te firme neverim, od vydani W3 je pro me v kopru. -
LOL. Tak tohle je fakt až nezdravě pozitivní přístup. Nevím, jestli se na všechno koukáš jen z tý lepší stránky, ale pokud jo, tak si asi šťastnej člověk. Kdyby ti třeba v obchodě prodali zkažený potraviny, ale ty by ses chtěl najíst, protože bys měl hlad, taky by sis dokázal říct no co, aspoň zhubnu? Nebo to, kdy máš na co nárok, toleruješ jenom Blizz?
-
Dave, lagy jsou hlavne pri nalogovani, ale behem hrani to obcas laguje nic ,ale co by te omezovalo v hrani, horsi vsak na teto hre je, ze hru proletis za par hodin a jsi na konci, obsah je opravdu velice chudy, rozmanitost itemu je prakticky nulova, vsechno vypada podobne, jak jsem jiz psal, dohral jsem hru na 3 act NM obtiznost a ve hre nemam zadny duvod proc pokracovat, navic aukce "dalsi skvelej napad od blizzu" ti vlastne postaci k tomu, ze kdyz ti nic nepadne, coz na nromal urcite ne, tak si vse koupis tam, takze opakovatelnost hrani ta tam ... samo fanboyove ti budou tvrdit, ze hru musis dohrat na inferno a podobne blaboly, ale na to ze tahle hra se jmenuje Diablo 3 bych od toho ocekaval daleko vice, nez jen narychlo udelany beckovy titul.
Pockej si radeji na Grim Dawn od tvurcu TQ vypada to podstatne lepe nez zklamani roku zvane D3 -
diky, tak jestli byla odstavka jednou (vcera), tak to nema smysl resit.. tady podle te diskuze to skoro vypada, ze se neda trefit chvile kdy to zrovna jede... *1*
-
Jo, ale to sedí tak první minutu, pak začneš ty růžové poníky krájet na půlky *1*
-
Pod tohle se musím podespat. Jako já to spláchnul. V době vydání jsem byl marod a neměl jsem náladu na nic. Ale druhej den po vydání ta hra už šla bez problu se lognout.
Bohužel mne taky dost překvapilo, že po tom co provozují WOW pro miliony lidí.
SC2 a hlavně celej battle net jim na tom jede, tak nebyli dsotatečně připraveni.
Ale tohle už asi není jen případ Blizzu. KDyž byla closed beta pro předobjednávky GW2, tak taky museli mít přesný číslo, kolik lidi bude v betě ne ? A logovac problémy měli stejně.
Dneska to každej podceňuje, nebo nechce zbytečně vynaložit větší úsilí, než pokladaji za nutné. -
Dostanu mraky mínusů teď.
Hraji od vydání. Za tu dobu když nebudu počítam přímý start.. 1-3 dny poté, takmne osobně hra spadla 1x. lagy mám jen po nalogování do hry prvních 20 vteřin.
A údržba byla včera a značně se jim prodloužila. Ovšem krom včerejška jsem toho nahrál víc než dost. Takže je na tobě, jestli jsi ochotnej sem tam vydržet jejich údržbu, než to fixnou na 100 pro.
Ještě pro Info. Já to píšu jako někdo , kdo s hrou nemá problém a náramně se u ní baví.
Hater napíše jak je ta hra hrozná atd. Ale vše kvůli jednomu dni, kdy jim hra nešla.. Bohužel, nemají real life a nic jiného napráci, než jen čekat kdy se lognou :) -
Ono ani tak nejde o to, jestli jsou nejbohatší nebo ne. Ale já se strašně divím, že firma, která tolik let provozuje WoW, se nedokáže vyhnout naprosto stejným problémům, které určitě řešili i při spouštění WoW a tudíž všechno tohle už znají. A i ten prvotní nápor při spuštění museli očekávat.
-
Jak moc jsou ty vypadky serveru zly? Hru teprve planuju koupit a podle zdejsi diskuze se zda, ze to kazdy druhy den nefunguje... Byvaji ty udrzby v nejakou rozumnou dobu (rano, poledne) nebo to nebezi i po vecerech? dik
-
Jejich čísla mi nezajímaj. Nemám představu kolik uklízeček pracovalo na Diablu.
Ale jsou to trapné kometáře, které se opakují již od včera.
S tím wow a uklízečkama. -
Kam jsem se zařadil ? BTW ta hra nemá omezenou životnost.
Rok má 365 dní a jeden den teď nešlo Diablo a mluvíte tu o s*aní na hlavu ?
Taky nejsem zrovna unešenej, že se to hraje Online. Ale tak máte snad život a jiné aktivity když diablo zrovna nejde ne ?
Ještě teda ze strany Blizzu. Kdo Vám kálí na hlavu ? Se svým produktem si můžu dělat co chci a jestli se to lidem nelíbí, tak ať to nehrajou. NIkdo Vám na hlavu nekálí. Je to jen na nás, jestli to budem hrát a ne. Dnešní trend je takový, že 80 % lidí si to crackne a jede. Kde pak mají zisk ? Nechci obhajovat DRM, ale byl to logickej krok, bohužel. A kdo za to může ? Piráti a neříkejte že ne. Umínuskujte mne, je mi jedno kolik toho bude, je to stejně ubohý. Když se objeví fanboi, je tu hafec ---- , když se objeví hater je to to samé. Ubohá to společnost.