Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediné co se mi mění před očima je error 37 s novým errorem 73
    Pro mne klesl Blizzard na samé dno.
  • Error 37, Error 37, Error 37... Co to do háje má být? Opět to nefunguje.

Bude mi ještě nějaký BlizzFAG tvrdit, že tohle je v pořádku a hraní offline na chalupě je blbost?
  • Vlastně nechápu proč se hra jmenuje Diablo3, když z původní hry si nezachovává ani ty nejzákladnější principy..

Jsi si jistý, že víš o čem mluvíš?

Základní princip Diabla (opět záměrně nepíšu číslo), je pokud tedy mohu soudit, kosit tuny potvor a sbírat věci co z nich padnou. Jaký princip z těchto dvou základních nebyl zachován?

Jo a mimochodem v Baldurs Gate 1+2 taky na každým levlu nepřidělujes body do statů znamená to, že to není rpg? =)
  • Tak ja se za 3 minuty odloguju protoze ted hned stejne hrat nebudu tak se priprav a zkousej to :D
  • Hmmm ja asi 100 pokusu a nic...
  • Ať jde Blizzard s těma svejma serverama do háje,tohle neni možný. *16* *16* *16*
  • Jsem se zkusil nalogovat a na ctvrtej pokus jsem se normalne prihlasil ale chybu to hlasi to je fakt.
  • 37
  • Tak to se logli asi pred dost dlouho dobou... ted se prihlasit neda...
  • 401 :(
  • Trol.diskuzni
    400!
  • U nas hrajou vsichni.
  • Takže je to dobře že mají využití :)
  • No pokud jsi jeste ani jednou nebyl na AH, jde videt ze jeste nejsi moc daleko. Spolehat se ze si vsechen equip najdes sam je hooooodne naivni.
  • Nakrmim trosku hatery...
    Servery D3 uz nekolik hodin hazou error 37 opet a nelze se pripojit... Podle hlasky jsou opet pretizene... takze nekdo mozna hraje... netusim...
  • kež by error 37
  • Kde se vzaly ty pluska? Koukám, že je tady dost trollů. No jo, všichni ostatní to hrajou... *1*
  • Třeba v D2 je taky nikdo na nic nepoužíval :) . Ale D2 nebylo jakési hybridní MMO, hm...
  • Ne sry, kupovat si resource na casteni spellu za prachy fakt nebudu. *15*
  • Tadysi nekdo tezce vytira s celym dablem ....http://heredur.drakensang.com/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit