Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Hry, se kterými ideově nesouhlasím, zásadně nehraji. *3*
  • Ano sice maji na vyssi obtiznost vice HP a DMG ale to neni jedine. Taky maji vice abilit zaroven: vortex, molten, jailer, vampiric atd.
  • Takhle to je přece u všech her :)
  • Error 37,takže ee
  • Pánové, tohle není obyčejnej překlep, když to napsal asi třikrát. Zamyslete se. A hlavně, piště pravopisně správně.
  • Navic jsem cekal, ze na vyssi obtiznosti budou mobove vypadat jinak, falleni byly barevni, zombies taky, aspon tak si to pamatuju z D2. Ted je vsechno absolutne stejny.
  • zatím neexistuje ale otevře se se spuštěním aukce za reálné peníze... *11* *10*
  • nazívat větší damage a větší počet životů nepřátel za větší obtížnost to chce hezkou dávku naivní zaslepenosti. To není větší obtížnost to je jen větší opruznost
  • K něčemu by ten hráč ty goldy použít měl.
  • Ne, tim ukazuju rozpor mezi tim jak barbar chcipne s gearem za milion na par ran a DH s gearem za 100 to projede.
  • Není nad to si zpříjemnit odpoledne čtením komentářů od provokáterů a rádoby znalců her, které nehrali :)
  • "staci veci z aukce"? A to je jako dobře?
  • Kdyz mas DH tak staci veci z aukce (klidne i bez vit) co maji 150+ resp 100+ (kde tolik neni) dex, stala me 100k + 70k za 700dps crossbow a projel jsem to s 12k hp az k magde. Za barba nestacilo ani 50k hp a 700 resisty *5*
  • Super pařba, ale pak přijdeš s melee charakterem do prvního aktu na inferno a zjistíš, že aby ses dostal přes první akt, potřebuješ vybavení z aktu dva a výše. A to tě nehorázně naštve. Že člověk musí farmit equip, aby se dokázal ve hře posunout, to beru, ale že to je udělané takhle stupidně, to je smutné. Celé farmení se pak smrskne na to, že nefarmíš equip ale goldy, za které si koupíš lepší vybavení na AH a pak máš šanci se posunout dál.
  • Hraju leda error 37
  • Trol.diskuzni
    Ano, Diablo 1 či 2 a s láskou. *3*
  • Od tý hodiny co Blizz pustil dneska servry tu je mrtvo. !!

I hateři hrajou blaženě Dijáblo :)
  • Lol. Ty u toho i fapuješ?
  • Mel jsem ten samy problem. Mas bugnutej nakej item na postave kterej zpusobuje nestabilitu a padani hry. Staci zmenit eqip a pojede ti to v pohode nez zase narazasis na nakej bugnutej item:) Parbe zdar!
  • Jsem na konci nightmare, lagy jsme videl asi tri a spadlo mi to snad jednou jedinkrat do menu pokud se pamatuju... jinak to jede v klidu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší