Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale je to dost úderné na to aby si to ty korporace všimli? Jedna věc je, když jdeš někam kde tě vidí, druhá věc když napíšeš správu na fórum. Nemá tu stejnou váhu. Protestovat se dá i tak, že přestaneme jít velrybí maso. Ale o protestech tahle diskuze není. We will have to agree to disagree.
  • A obecně neplatí že mágové jsou ze začátku slabší ? Já si to myslím u většiny her.
    Ano u skeleton kinga to šlo, ale jen díky těm buggům atd, než to blizz fixnul.
    A třeba za nekrouše si dám butchera v D2 bez toho, aniž by se ke mně přiblížil.. Takže co ?
    Srovnáváme mága/necrouše, nebo obecně ?
  • @Janko, Honza, Whatever: Takže když se mi nelíbí vybíjení velryb tak mám obtěžovat běžné lidi a když se mi nelíbí jak zacházej velké korporace s hráči jejich her tak mám jít za korporaci? To nedává trochu smysl ne? Ber tohle jako že sem vzal baner a šel mezi lidi.
  • Za celou dobu me diablo kiklo celkem dvakrat a pokazde to bylo kdyz zacala nejaka odstavka serveru. Nic takovyho jako kazdych 15 minut kick se mi zatim nestalo ani kdyz bnet nema naladu.
  • Skoncil maintenance update a vsichni hateri zase klikaji ! :D
  • ANo, ale má se vyvíjet " příběhově " a to je to sžití. Mít pocit, že ty seš ta postava a rozhodnutí, která děláš mají vliv. U Diabla je RPG téměř jen na okrasu. Protože i u jiných her je RPG spíš přívlastek, než danej žánr.
    Nikde si ve " skutečnosti " nedáš bod vitality, po tom co si sejmul třeba holuba ze střechy.
    Ale můžeš si říct, jo jsem lovec a můžu vklidu si hrát na trosečníka v KDo přežije. Sžít se s postavou se prostě máš s její mentální stránkou. S jeho názory atd, když to ta hra má.
  • Jo? Tak si vem v D2 čarodku, nepoužívej žádné lahvičky a nedávej ji žádné itemy, používej jen jeden skill, který máš od začátku a dojdi, řekněme k panu Kováři v klášteře a zabij ho.

Protože tohle přesně se dalo udělat D3 hned po releasu až do skeleton kinga.
  • A kazdej komu se neco libi je tupa ovce a blbec co skocil tem nenazrancum z blizzardu na spek...
  • Tak jinak. Jestli chceš bojovat proti velkým korporacím, tak obhajovat svuj názor někde, kde ho ty korporace budou vidět. Jestli se ti nelíbí, že Japonci vybíjejí velryby (což se samozřejmě nelíbí ani mně) tak vezmi banner a jdi do ulic.
  • Tím že je budu ignorovat nic nezměním. To je jako by jsi řekl "Když se Ti nelíbí že Japonci vybíjej velryby tak je ignoruj.". Pokud chci něco změnit musím otevřít oči ostatním. Pokud nechtěj, jejich věc, nevnucuji se jim. Jen zde obhajuji svůj názor a na to mám právo. Když mě přesvědčíš že se pletu rád toho nechám.
  • Trole diskuzní. Ty, který si nehrál D3 vysvětluješ o čem ta hra je a není ? Jestli si hrál betu nebo ten free pass, který je pouze po SKeleton kinga tak nám tu říkáš co je a co není ?
    Navíc vynášíš D2 do nebes a jak si u ní strávil stovky hodin, ale u D3 nebereš v potaz její obtížnosti , jaké mělo i D2 ? :) Nejsou tam identifikační svitky ? No a ? to z toho nedělá špatnou hru. Hold se vrať do doby bronzový, kde tohle frčelo. A ještě dodatek. Normal obtížnost D2 je stejná, né-li lehčí než D3.
  • To říkaj lidi, kteří si váží gramotnosti ale ví, že překlepy s ní nemají níc společné.
  • No vžít do role i tím, že tu postavu nějakým způsobem vedeš a ona se tím vyvíjí.
  • Nee! Proc jen ti fakani nezustali u lega nebo u kaceru na provazku...bych jim dal takovy diablo nebo wow, az by jim kozich byl malej. Asi uz rodice stoji za kulovy v tyhle dobe.
  • Trole: Překvapivě normálně se s tebou diskutuje. Trochu jsem se bál. :D Ale jak říkáš, tebe baví zahrát si to kdekoliv, já zase hraju jenom doma. Takže sme zase u toho, že jaká je D3 hra nemužem určit, protože je pro každého jiná.

avp8: Gratuluju tvým schopnostem vnímat podprahové správy, které zahrnuji do těch normálních. Jediný jsi mně odhalil, jak jsem závislý. A jestli nechceš podporovat velké korporace, tak je ignoruj úplně a nekomentuj.
  • ROle play game = RPG není o přidělování statů ani tetrisu v inventáři.
    Pravej význam RPG je vžití se do role...
  • TOhle video neberu. Teď to nemyslím nijak špatně. Ale 89 lvl , objevený všechny checkpointy a on tam do názvu dá dohraný čas ? .... trapný. Jeho itemy nejsou vidět. Vzhledem k tomu, že tam nepoužije ani jeden heal pot, tak počítám že je nabušenej jak Arný zamlada a to se pak hraje jinak. Zkus s tím progresovat třeba inferno teď.. Garganaut ti lehne na dvě rány..
    Proto to beru jako krok k dobru, protože si můžu udělat build, tak abych nemusel hrát odznova..
  • Lahvičky to spíš usnadnili, identifikační scrolly jsi stejně sebou nenosil když byl v táboře Cain, automatické sbírání peněz je stejná maličkost jako klikání na ně a AH nepoužíváš, jestli to chceš mít těžší.

Ale souhlasím s tebou, přizpusobilo se to myšlence hra pro každého. Bohužel dneska to dělají všechny větší společnosti. Duvod jsem už říkal. Nicméně, mně například nevyhoval Skyrim právě kvuli své "RPG-čnosti". Tohle je akční, rychlé a rozvíjí to příběh D2. A hlavně jsem schopný to po hodině vypnout a dát si pauzu. Což je vysoce ceněné jak mím okolím, tak mou školou. :)
  • Jestli jsi rád za to že Ti vypadne net a ty můžeš místo hraní hry na něm závisle jít dělat něco jiného, tak je něco špatně, ale s Tebou.

A co naděláme s "prasáckým způsobem reflektování vývoje herního průmyslu"? Nekupovat jejich hry, je to snadné.
  • Trol.diskuzni
    Možnosti: Při cestách vlakem, během volna při exkurzích, pro relax na dovolené či výletech, během volna ve škole, při dočasných problémech s internetem... Chci mít prostě možnost hrát hru, na kterou jsem si koupil licenci, kdykoliv se mi zamane - a Blizzardu to může být úplně putna, nakolik hypotetická ta možnost je. Já hry hraju často tehdy, když nemám ideální přístup k internetu a tedy se mě to velmi dotýká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší