Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já vim, že nejseš Čech, ale neznalost neomlouvá. "Díki" se píše "díky". Nemusíš děkovat. Nyní žiješ v lepším světě.
  • Ale stejně měla ty samé prvky. Jen se měnil její tvar. Vědel si, že v téhle oblasti jsou 2 jeskyně a určitě jedna Elite. Konkrétně si vzpomínám na první akt a Rakanoshe nebo jak se jmenoval. Fallen Shaman to byl. Ten tam byl pořád.
  • Ona celkove stabilita hry je dost spatna. Je sice pekny ze za sampiony a jiny elitky je na hellu/infernu buff +15% magic/gold find a ten se stackuje. Jenze k cemu me to je kdyz mam napr. 3x nasstakovano, pokrajim naky elity na 4 stack, padne me nakej ten rare drop a hra me kickne z battlu tak rychle ze ani nestihnu posbirat drop. Kdyz ma battlenet naladu tak je to cca kazdych 15 min a to fakt neni nic prijemnyho.To je akorat tak na uninstall ci zlomeni klavesnice v afektu:D
  • Upřímně, D2 má lepší grafiku než D3. Někdo, kdo tomu rozumí, by nám mohl osvětlit, co je to za styl, ale D2 je hezky detailní a všechny pohyby postav jsou takový....jak to říct...přirozený. A hlavně, nikdo se tam neklinbá, jako ve trojce. Schválně koukněte do menu an svůj charakter, jak sebou klimbá? Proboha proč? D3 je Warcraft. Proč si to už nepřiznáte?
  • Sacred 2 byl sice rozlehly, ale brutalne stereotypni po par hodinach. Na druhou stranu byl sexy a mel koule !
  • Tak a teď jsi trefil hřebík. "prasáckým způsobem reflektování vývoje herního průmyslu".

Uděláme s tím něco? Absolutně ne. A kdo za to muže? My hráči. Protože díki nám se herní společnosti přesunuli z garáže do mrakodrapu a obrovských kampusu. Díki nám je jejich jedinou myšlenkou generace zisku.

A zase jednou AH mužeš ignorovat když chceš a připojení na internet v dnešní době není problém. A když vypadne tak jsem jenom rád, protože se sebou začnu aspoň na chvilku něco dělat.
  • Jediný důvod proč se mapy generují při každém přihlášení je, že není reálně nenáročný a jednoduchý způsob jak je na serveru uložit a přenést v rychlosti klientovi.
  • turrican byl skvělej...ale raději mám lost vikingy...ty jsem hrál asi 6x..zlatý silicon and synapse :D
  • Trol.diskuzni
    Raději graficky k dokonalosti vyvedenou skvostnou 2ku, než naprostý komerční wowkoidní paskvil, který se opovažují vydávat za nový díl série Diablo...
  • sankuri
    Ale bylo:-) Akorat ze tam se ta oblast generovala od zakladu cela
  • No, s těmi staty to není úplně fér, ale nějak nechápu, proč cpát hrozně moc síly k Necromantovi, kdžy je ten charakter postavenej na tom, že se mu musí zvyšovat mana. Je pravda, že to dává víc možností, to ale neznamená, že víc možností znamená lepší hru. A co máte všichni s tim dlouhym vývojem? Dyť Blizzard zrušil Blizzard North, projekt komplet shodil se stolu a začal znova...nový lidi, preprodukce od začátku...vymýšlení příběhu...systémů..atd...takže se Diablo 3 datuje od roku 2004? Cca 8 let. Na hru mají delší životnost, jsou koncipovaný jako dlouhotrvající hry - rts, mmorpg a orpg (čímž je diablo). To se podepíše na vývoji, když navíc nespěchaj.
  • Asi jo. Joo to za mych mladych let...*zapina Turrican 2*
  • Délku hry jsme už probírali, tak to už nebudem roztahovat zbytečně.
  • Diablo neni a nikdy nebylo RPG. Body do statu se stejne rozdelovaly podle predem daneho mustru, kdo to udelal jinak, pokazil si build. A jmenuje se to Diablo, protoze je tam hlavni padouch, erm, Diablo? :D
  • Na druhou stranu, teď máš znovugenerující oblasti po každém novém přihlášení. Jestli si dobře vzpomínám, tak to v D2 nebylo. Nevím jak to bylo v Sacred 2 ale v jedničce mě ta rozlehlost koncem hry spíš unavovala. Tím pádem to opět vychází z pocitu a chutí hráče, co je dobré a co ne.
  • Trol.diskuzni
    "Takže ještě jednou pro všechny, kteří si myslí, že hateři typu "nemůžu to hrát na chatě", "auction house je špatný a všichni si koupí co chtěj", "nemůžu rozdělovat body do statů" jsou podle někoho relevantní kritikou, ať si vrazí facku."

Myslím si, že o relevantnosti daných argumentů rozhodně nerozhoduješ ty, nýbrž každý čtenář diskuze sám za sebe... Pro tebe to relevantní není, pro někoho jiného ano.

To, co píšeš dále, je tvůj pohled na věc a možná by se i dalo považovat za všeobecně pravdivý (kromě té dokonalé hratelnost - taková hratelnost neexistuje a nikdy nebude). Problém je však to, že "Diablo 3 není Diablo.". O to tady kráčí...

A ty attention-whorish online aukce, díky kterým lidé musí být neustále připojení k internetu, jsou prasáckým způsobem reflektování vývoje herního průmyslu...
  • sankuri
    tyden a neco 12-15 hodin denne
  • Ten můj příspěvek je kritickej jak k Diablu, tak k rádobykritikům typu "chata, ah" apod. výmluvy. (vraž si facku)
  • sankuri
    Delsi a vetsi oblasti, delka hry je skutecne zarazejici, kdyz si vzpomenu jak byl brutalne rozlehly takovy Sacred 2.. generator map v D3 je totalni vysmech, ano je tam ale tech negerovanych oblasti v pomeru ke generovanym je opravdu hodne, takze takovy ten znovuobjevovaci efekt jako v D2 se nekona.
  • yuri337
    "nemůžu rozdělovat body do statů" ano, to je relevantní kritika, protože to je snad hlavní důvod, proč chci hrát jakékoliv RPG, to ho přece podle mě definuje. Ne jen sbírat lepší zbraně, to můžu jít rovnou hrát dooma. Vlastně nechápu proč se hra jmenuje Diablo3, když z původní hry si nezachovává ani ty nejzákladnější principy.. A ty roky vývoje tam rozhodně poznat nejdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit