Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není to spíš tím, že cokoliv nás tehdy na obrazovce poslouchalo, mělo koule? :)
  • hateri jsou k smichu, hlavne me bavi ty radoby duchodcovske kecy ve stylu "joo za mych mladych let, to byvalo jinaci Diablo" jako by chteli donekonecna hrat porad to same a jakakoliv zmena nebo inovace byla zlo... ale chtel bych videt ten sh1tstorm, kdyby Blizz vydal jen preskinovanou dvojku :D
  • facku si dej ty, rozmazlený fracku. někdy se stane, že internet vypadne, a pak můžeš leda tak *** u úvodní obrazovky.
    další věc je fakt, že lagy jsou problém (dej si facku) a latence kolísající v rozmezí 200-700ms na EU server není normální (v BF3 mám latenci na server 25-50).
  • arkanoid ma ale koule, narozdil od diabla !
  • Jak si představuješ 10x víc contentu? Máš na mysli předměty, příběh, nadstandard?
  • sžijete* A propó, kdo mě vezme za slovo s arkanoidem?
  • No vypada to spis, jako kdyby 5 let a 90% lidi delalo jen cinematics
  • Už jsem se jednou omluvil a omluvím se i tobě. Neznamená to, že jsi hru nehrál. Špatně jsem to formuloval. Smím se ale zeptat, kolik času jsi při té hře strávil?
  • Takže ještě jednou pro všechny, kteří si myslí, že hateři typu "nemůžu to hrát na chatě", "auction house je špatný a všichni si koupí co chtěj", "nemůžu rozdělovat body do statů" jsou podle někoho relevantní kritikou, ať si vrazí facku. Ta hra má dokonalou hratelnost, systém skillů a statů je vylepšenej a záleží už jen na věcech,co nosíte a na tom, jak se zžijete se skilly. Plus pro Blizzard. Ale ještě jednou. Na tý hře mě štvou akorát lagy, už mě takhle jednou zabili. Na ah jsem ještě ani jednou nebyl a hrát na chatě je tak hloupá a trapná výmluva, že se k ní vyjadřovat nebudu. Každopádně Diablo 3 není Diablo. Few years ago Blizzard decided change it from dark gothic rpg into science fiction guitar hero rip-off - příběh, atmosféra. Jestli říkáte, že to je jen klikačka, tak nechápu, proč raději nehrajete arkanoid. Hovádka boží.
  • Koncim Nightnare zatim... Ale tys me nepochopil... me je jasny, ze ten build nevydrzi do inferna... ale proste to meneni skillu dle potreby se zdaleka nevyrovna pozvolnemu zesilovani postavy budovanim buildu... aspon co se tyka atmosfery... a aspon pro me...
  • sankuri
    Tjn na to jak dlouho to vyvijeli a kolik ma Blizz prachu tam melo byt tak 10x vic contentu minimalne
  • Trol.diskuzni
    Jde na ní vidět maximálně tak to, že po cca deseti letech koncepce/vývoje už nevěděli, jak dál, tak vzali dva vývojáře a uklízečku z WOW-development týmu a nějak to za půl roka spíchli. *3*
  • Ruku na srdce, opravdu je na té hře vidět 6letý intenzivní vývoj prakticky největší a nejbohatší herní společností na světě?
  • Trol.diskuzni
    Diablo III se stalo velmi kontroverzní hrou...
  • lol co to meleš, si tu realitu transformuješ za běhu aby ti to zapadalo to tvojeho vysněnýho obrazu, fakt je ale ten, že Drda to nazval nikoli dokonalým titulem, vole, ale dokonalým produktem, vole.
  • Jo to se omlouvám. Je samozřejmě pravda, že kolikrát se i fanoušek od hry a společnosti odkloní. Co se týče té ždímačky na peníze. Přemýšlel jsem nad tím a muj postoj je takový, že si za to hráči mužou sami. Od doby D2 se herní společnosti příliš posunuli. Díky obrovským ziskum a následným vstupum na akciové trhy se z nich stali akciovky s množstvím vlastníku. A každý z nich samozřejmě preferuje strategii co nejvyššího výnosu. Proto je logické, že je to ždímačka na peníze. A za to mužeme jenom my, protože díki nám se z her stal fenomén.
  • to je snad jasne, ze maguicka teplakovka je lepsi nez obycejne i kdyz pekne provedene celokovove brneni.. to da rozum :D
  • sankuri
    Dostal jsem se do poloviny Inferna, to uz snad do kolonky "ani nehral" nespada.
  • přesně tak, je nádhernej, moh bych o něm vyprávět 10 minut... a je hodně podobnej oldskool RPG obrazkum, muzes nanej koukat, a domýšlet si "příběh" postav, atd.

Samozřejmě, D3 je oproti tomuto feelingu hra absolutne plochá :( Narozdíl od Diabla 1.

Jo taky řikám sbohem...

Hodně lidí nato šlo přímo z WOWu, tem to ani neprijde a vyhovuje jim to.... neco jako wow dung to je... akčnější atd. Mě, jako fandovi serie, to přijde jednoduše upplně naprd. Duvody sou na další post, kterej se mi uz nechce ani psat :X
  • Milý cechi,

předpokládám, že jsi myslel Lovere. Jestli ano, smím se zeptat jak jsi to z mého příspěvku vyvodil. Pokud vím, tak podprahovou správu jsem tentokrát nepřiložil.

Nevím co tou Starter edition myslíš. Vysvětli a pouč mě.

Když jsi všimneš tak já jsem svuj argument rozvil a připsal jsem vlastní zkušenost. Tím co jsi napsal ty, jsi jen potvrdil muj argument. Citování recenzentu. Bacha, já neříkám, že je to špatně. O něco svuj argument opřít musíš. Ale v případě, že ho chceš zapáleně obhajovat, cizí názory nestačí.

Janko, Honza, Whatever

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit