Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
Milerad bych ti to daroval, ale mam hru pres anualpass, takze by ti to bylo k nicemu. A to jsem se na hru opravdu tesil.
-
Ale u Diabla 2 si mohl rozehrat stejnou class vicekrat a pokazde si vzit jine skilly, udělat max level nebylo na 4 dny a mapy byli pokaždé náhodně generované. Klidně si ho zahraji i dnes. Zkoušel jsem betu D3 a měl jsem chuť ji po dvou hodinách vypnout, nebylo o co stát.
-
Ty by ses styděl ? To říká každej kdo nedosáhne na to co ti druzí. A není to jen tady v herním segmentu. Tenhle výrok stydět se, je od zainteresovanýho člověka.
Jakejkoliv jinej člověk, kterj by chtěl něco dokázat a vydělat prachy, mít úspešnou firmu atd, by na tohle byl pyšnej. Ty jsi " tvůrce a prodejce " A když to lidi kupují a kupují to lidi, kteří nemají žádnou zkušensot s Diablama tak ano.. byl bych pyšnej. Kolik her vydali Blizzard ? Když vemu ty, které se hrají skor dodnes.. máme to tři značky a každá z nich byla a je hit. Bohužel/bohudík. Pro podnikatele není lepší výsledek než tohle. A v životě bych neřekl proti blizzu že mi okrádá.. protože je čistě na tobě, jestli to hrát budeš a jestli budeš využívat real money. On ti dává možnost volby. Větší prasárna je Origin, kde abych mohl hrát jejich hry, musím je nechat šmejdit mi v PC.. Tak se trochu proberte a přestaňte hatovat věci úplně mimo mísu... -
Hezky. Díki moc. O ďalšiu nepríjemnosť menej. Deň je zase o niečo krajší.
-
Mozna uz mas zapnuty, pokud ne tak pro podrobnejsi rozpis skillu si zatrhni v options kolonku - Advanced tooltips - ci tak nak to tam je ted nevim preste. Potom ti to bude u skillu zobrazovat kolik davaj spelly % weapon dmg, atd.
-
Diablo 2 sem dohral za polovinu co diablo 3 :-d nevim co resis, je to delsi kdyz jedes normalne, spis ono jedno dohrani je cca na lvl 35
Ja mam ted 105 hodin a jeste nejsem ani v hellu, tzn ani v polovine hry jako celku -
Aha, takže nekupovat. Aspoň ušetřím litr na něco, co mi vydrží dýl..
-
S poctivym prochazenim a killazi vsemozny haveti mam nahrano za socku pres 85hodin a to sem teprav pred leorikem na infernu. A to to jeste nepocita kolik hodin sem nacumel v AH:)
-
Mat dve rovnake postavy asi zmysel nema. Staci Ti jedna a modifikovat jej vlastnosti sa da cez vybavenie a gemy. Sposob postupu na preferenciach pri vybere a kombinacii skillov. S monk-om mi obtiaznost normal trvala cca 20 hodin.
-
Milý Sankuri,
robíš si srandu? Prešiel som každý kúsok mapy a každý dung a zabralo mi to 24 hodín. Ok, odrátaj hodinu za nedoladené checkpointy, kvôli ktorým som musel po opätovnom prihlásení prechádzať niektoré lokácie znovu. -
30 hodin, kdyz zabijes/projdes vsechno a prectes veskerej text
-
Pri postupu se vse odemyka automaticky a atributy se rozdeluji taky. Na normal je delka jedne hry 15-20 hodin.
-
Zdravím,
chcel by som len podotknúť jednu vec. "Hateři" (alebo ako sa profesionálne nazývate) majú oproti "Fanboyom" v diskusii jednu veľkú nevýhodu. Hru vlastne nikdy nehrali. Takže akýkoľvek ich argument má omnoho menšiu hodnotu, keďže informácie majú z druhej ruky. Keď budem komentovať situáciu v Iraku, budú mať moje argumenty rovnakú hodnotu ako argumenty Iračana? Vzhľadom na to, že len citujem informácie reportérov a hovorím to, čo si myslia oni, tak asi nie.
Pokladám sa skôr za "casual" hráča. Mám odohraných už pekných pár hodín D3 a jediné na čo sa môžem sťažovať sú občasné lagy. Online pripojenie je fenomén tejto doby, s tým nespravím nič. AH využívať nemusím a zatiaľ nevyužívam. Nemôžem sa sťažovať na niečo čo môžem ignorovať. Hnusná grafika? Ehm. Videli ste hĺbku interiérov a exteriérov? Na niektorých miestach som sa naozaj zastavil a doslova sa kochal výhľadom. A navyše spĺňa svoj účel. Je temná a tmavá tam, kde má byť a je presvetlená tam, kde má byť. Nie je fádna. Jediné čo mi vadí sú slabšie cinematics. A možno by som ešte privítal podrobnejší rozpis skills (% dmg napr.)
Začínam mať pocit, že tak ako sa stalo online pripojenie fenoménom doby tak je aj fenomén na všetko nové pindať. Krásne sa to ukázalo pri SCII, kde diskusie vyzerali rovnako. Teraz už všetci spokojne krochkajú a začínajú zase pindať na SCII:HoS. Ale možno to tak má byť. Najpopulárnejšie umelecké diela sú nakoniec tie najkontroverznejšie.
Janko, Honza, Whatever -
mne to, co opisujes, trvalo na normal 20 hodin
-
S tymi vecami mas zrejme pravdu. Ano, posunulo sa to inde ako bola prva a druha cast. Ale s tym skracovanim mi to nepride take zle. Uz sa budem opakovat, ale podla mna ide pocit kratsej hry na vrub zmeneneho navrhu vychodov z kobiek a prepojeni jednodlivych map. Mne osobne vyhovovalo, ze sa nemusim vzdy vratit cez celu kobku (niekolko poschodi) k vychodu a mozem pouzit teleport pred vchod.
-
12 hodin i kdyz prejdes kazdy kousek mapy a kazdy dung.
-
A koho vlastně kritizuješ, resp. co se Ti nelíbí? Blizzard a Diablo III nebo spíš všichni hráči, co to hrají, a recenzenti, co dávají hře kladná hodnocení, díky nimž nové Diablo takové, jaké je, a vydělává Blizzardu peníze. A co si budem nalhávat, o to tady vlastně jde...
-
Jen pro ujištění. Opravdu se nepřidělují žádné skillpointy při postupu na novou úroveň? Takže na max levelu jsou všichni mágové, barbaři atd. stejní a umí všechno? Takže nemá vlastně smysl hrát 2 x za stejnou postavu?
A reálná délka hry? Pro normálního hráče, ne speedrunera? Stejná jako D2? -
Co jsi nepouzival? Utok? *2* Myslis asi patche, ze?
-
ok beru to je to jen a jen tvůj názor v tom přídě ti nebude dělat problém mi hru darovat s účtem že ? díky napiš mi na mjela chasm666@seznam.cz pokud seš teda tak nasranej a hru mi mužeš darovat děkuji :)