Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaujimavy je ten Archon na Mastery. Vyskusal som ho (na Azmodanovi), ale nepresvedcilo ma to. Ma to urcite silnejsie DPS, ale zdal sa mi zranitelny. Chyba potom pristup k defenzivnym skillom. Urcite zalezi na sposobe hrania. Viem si to ale predstavit.
  • sankuri
    Ja jel vpodstate celou dobu (akorat jsem obmenoval runy za silnejsi) tento build:
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#miXdYS!bYW!ccaccZ
    Na Hell a Inferno jsem pak obmenil Magic Weapon za Energy Armor s Force Armor runou.
  • Tak ten nádhernej obrázek v titulku ukazuje, čím D3 mohlo být. Sbohem gotický feelingu. Sbohem hororový feelingu. Sbohem Blizzarde North. Buď vám země lehká.
  • Pouzival som Electrocute a Disintegrate ako DPS skilly, k tomu Teleport, Wave of Force, Diamond Skin a Meteor. Az na finalnych bossov to islo dobre.
  • sankuri
    Mno nevim s wizardem jsem zacal mit problemy s dmg az nekde v druhem aktu inferna. Doporucuju vyhnat co nejvic dps a Magic Weapon vymenit az na Hell za Energy Armor. Vpodstate vsechny obtiznosti jsem jel stylem: Nabehnout/naagrovat velkou skupinu mobu (pokud bylo moc rangedu tak nahodit diamond skin), Frost Nova to vsechno zmrazit a Wave of Force to najednou zabit, pokud nahodou neco zbylo tak to dosmahnout desintegratem:-)
  • Prošel jsem D3 na NORMAL za barbara bez jediné smrti a vůbec nějaké krizovky a to včetně Diabla samotného. V AH jsem se ještě vůbec nebyl ani podívat, protože k tomu nebyl jediný důvod ani motivace. Je pravda, že toho nepadá nic moc, ale zase naopak se dají docela solidní věci nacraftit u kováře. Ani náhodou jsem neměl pocit, že by AH bylo potřeba používat...jak říkám, vlastně jsem tam ani nebyl a nevím proč bych tam chodil (to se může samozřejmě změnit v dalších obtížnostech). Blizzardi jsou právě dost chytří na to, aby z AH neudělali povinnost (a tím zkazili celou hru), ale spíš malou nepovinnou (ale o to víc návykovou) drogu....klidně bych se vsadil, že to jde celé projít i bez použití AH celkem bez problémů ;-)
  • that awkward moment, when nobody gave any single fuck about diablo... budou to "vylepšovat" a tunit jako wow, do doby, kdy to získá společenskou úroveň středně rostlý pandy ve světě wowu... hráčskou základnu to mít bude, jistě to bude zábavný, co už samozřejmě je (předházím pár mínusům, ačkoliv i tak jich bude dost) ale jinak z toho bude zas jen supr titul, jehož možnej pokračovatel (nedejbože dlc) bude zas jen a pouze 6,5-7/10 (rozumným pohledem, recenze zcela jinde, jak jinak) *10*
  • sankuri
    Vtip je v tom ze u GW2 je ten hype zaslouzeny, D3 je jen nalesteny prd:-)
  • Tak teraz davam vsetkym DIII haterom za pravdu. Ten skur*eny blizzard. Pri pokuse nainstalovat novy patch sa DIII dostalo do nekonecnej slucky /vraj konflikt verzii US/EU - doteraz to bolo jedno/ a podla battlenet fora sa to da vyriesit len opatovnym stiahnutim klienta - okolo 8 GB. Mozem ich os.rat. Este stastie ze na tom nie som zavisly ako niektori chudaci. Takto si dam zopar piv a budem spat ako dudok. Gute Nacht.
  • Možno sa mýlim, ale ako som prešiel prvú obtiažnosť s dvomi postavami mám pocit, že pravdu majú tí čo hovoria, že celá hra je nastavená tak, aby bolo potrebné AH používať. Väčšina predmetov bola podľa vlastností úplne inde, ako som potreboval. Ak to poctivo hráš bez použitia AH, tak klobúk dole. Musí to byť oveľa ťažšie a zdĺhavejšie. :-)
    Ale určite máš pravdu, že to trochu mení (kazí) hru. Všetkého je všade veľa, nie je to žiadna vzácnosť. Ťažko možno volať predmet 'zriedkavým', ak je možnosť kúpiť ho na AH v počte desiatok kusov. Tiež sa kôli tomu vytráca možnosť niekomu taký predmet darovať, kedže je ich a lepších plný AH. Možno aj to bude predmetom úprav od Blizzu.
  • Ježiš co je to za argument? A komu padly ty itemy co se prodavají na aukcích? To jako když mi na každou obtížnost nepadne legendárka tak je blbě systém dropu? To je trošku mimo ne? A ano pokud mi většinou padají itemy pro Wizarda (asi mám být inteligentní barbar) tak je jen na aukci vyměním za goldy a ty pak za itemy pro sebe, to je vše, ale opět nestojí u mě člověk z blizzu a nedrží mi u hlavy bouchačku, abych používal aukci.

A co toto, což tě strká zase do aukcí?
    Mno v D2 by člověk farmil oblasti na které stačí do zblbnutí, tady je holt aukce kterou se to dá ukrátit, ale zase ti nikdo nedrží u hlavy kvér.

Hra je skrz naskrz udělaná jako Diablo (záměrně nevádím číslo) prostě gerátor potvor k zabíjení a generátor dropů z nich padlých. A prostě eliminovat problém goldsellingu mi přijde dost obtížné pokud ne nemožné (estli máš nějaké geniální řešení pochlub se). A že to legalizovali pod sebou je nejelegantnější řešení, dělo by se to stejně omezit to prakticky nejde, tak to uděláme přímo my. A zkus se na tu problematiku podívat věcně bez citového zabarvení a dojde ti, že to udělali nejlíp jak mohli. A ano dokonce na tom i vydělávají peníze.
  • Jen je škoda že to tak moc lidí nedělá no. Ale blizz chápu alespoň proto, že chce mít všechny svoje hry stejně laděné, ikdyž diablu by možná podle old-school hráčů měla připadnout lepší/pestřejší/temnější především grafika.
    Ale u jiných her je ten stejný problém. Jistě se sem tam liší, ale většinou jde vidět, že (no spíš trochu dřív tak 2010) hry co visí na koupeném enginu (Unreal Engin 3) mají základní, trošku poupravený render a vypadá vše stejně. I sám Epic se diví, že všichni používají jejich "preview" render, když mají možnost si to upravit. Ale komu se do toho chce když si koupili licenci že *13*
  • pěkný videa :-)
  • Spíš se mi to zdá (nakupování nejlepších věcí v AH) demoralizující. A ze zkušeností u sebe vím, že jak začnu někde, kde je to možné, na úkor času a hledání kupovat ty nejlepší věci, začne to být rutina a vše se začne bortit a hra přestává bavit. To je celý problém nějakých připlácení za věci do hry, byť už jen za herní finance/materiály, chytne a nepustí, nechci vidět ty lidi po zpřístupnění real AH v D3. Stejně tak jak jsem jednou hrál Gladiatus s příplatky (vyšlo mě asi na 400,-, už nikdy nic takového proto neudělám) sem jen trávil čas v Aukci a hledal to nejlepší, k vůli ničemu jinému sjem tam nechodil. Ale nemůžu mluvit za ostatní, takže hodně štěstí, ať tě to nadále baví, já budu radši hledat alternativní možnosti se slabšími předměty, než nakupovat to nejlepší a o nic se nestarat. Je to sice dobrý pocit mít všechno nej, ale taky je to po čase hnusný problém.
  • Ringwraith
    Vrací se to k tomu, co už pár lidí říkalo. Diablo 3 je prostě jako hrací automat, co tě má obrat. Tahat za páku (hraní) je sranda a vidina výhry (skvělej item, uspokojení z dokončení hry, atd.) žene lidi dál.
  • A v tomhle souhlasim s Ringwraithem, docela mi to pripomina World of Tanks, kde te nikdo nenutil kupovat premium acc, ale bez nej expis rychlosti slimaka a na provoz tanku musis farmit prachy... takove znacne free-to-playove
  • Ringwraith
    A co ti, co sice nejsou přímo nuceni do nakupování v aukci, ale padají jim většinově šmejdský itemy, což je pomalu do těch aukcí strká? Neužili by si hru lépe, kdyby jim padalo něco pořádného?
    http://www.youtube.com/watch?v=hI4peeO3yzY

A co toto, což tě strká zase do aukcí?
    http://www.youtube.com/watch?v=u8CBbeSAjVo

Takže ne, hra nikoho NENUTÍ do aukcí. Ale je skrznaskrz udělaná tak, aby tě tam dotlačila. Blizzard neměl problém gold sellingu vyřešit tím, že to legalizoval pod sebou. Měl to prostě eliminovat. Ale to by z toho neměl prachy. A ty jde především.
  • Prvni cast je napsana dobre, v tomhle je ta aukce dobra vyhoda.

Druhej odstavec je stejnej prujem jak trollovani.

PS: hru jsem hral a opravdu nekdy laguje tak, ze mobove mlati a nejde to videt.
  • Presiel som obtiaznost 'normal' najprv s monk-om a potom s wizardom. Pri monkovi som sa poucil a s wizardom som pravidelne po par leveloch navstivil AH a za cca 10 - 25 tisic kupil co najlepsiu zbran, gem a pripadne vybavenie. Potom sa to s wizardom zdalo jednoduche, ale ku koncu je OP vcelku dobra vec. Je to tam prehustene silnymi nepriatelmi a odstup si treba udrzat. Ale aj tak to bol kombajn (nezakapl som ani raz). Taktika - kupit na AH co najlepsie vybavenie - fungovala dobre az do polovice posledneho aktu, ked som uz nedokazal najst nic lepsie ako som mal. Ak bolo nieco lepsie, tak pre postavy o par levelov vyssie. Aj to zacalo byt citit a uz som mal co robit, aby sa nedostali blizko. A vobec som si neuvedomil, ze s wizardom moze byt Diablo na konci vacsi problem ako s monk-om. Pri jeho teleportoch, sile a rychlosti som len utekal a casu na nejake ucinne kuzlo bolo malo.
    Napriek tomu, ze metoda nakupovania lepsieho vybavenia na AH sa moze zdat nefer a sposob cheatovania, odporucam ju pouzit. Evidentne sa s nou ratalo, lebo to co vypadavalo aj z tych najlepsich bossov bolo smiesne.
  • Ono hlavně místním trotlíkům nedochází, že spousta lidí si hru koupila PŘEDEVŠÍM kvůli hraní na battle netu. Osobně jsem hrál všechny diabla na BN a je to mnohem zábavnější než si to šudlat sám. Takže ti se určitě nevztekají a jsou jedině rádi, že jim tam nikdo nespamuje kupte goldy a itemy na www.xxx.xxx, ale vše je hezky a přehledně v aukci, kde to má blizz pod kontrolou, vše je čisté a legální, lidi co si itemy chtějí koupit tak je kupují bez rizika nějaké oblože a lidi které aukce nezajímá do ní nejsou nijak nuceni a ještě si blizz vydělá nějakou tu kačku. Jednoduše geniální, geniálně jednoduché.

Pro místní trotly: doufejme, že takovouhle ochranu jako ma D3 bude mít za chvíli každá hra a lidi jako vy chcípnou vzteky a hned bude na tom světě krásne.

PS: jak všichni víte, žr to laguje až je to prakticky nehratelný, když ste hru viděli max na jútúbu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit