Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky proto jsem to nikdy nepouzival...
  • FeebeEWN
    to já nevím, ale hraje se mi za něj znatelně líp. předtím sem už pomalu začal expit alta.
  • Shania
    Jen dotaz, zajímalo by me, kdyby se GW2 prodalo taky sest milionu, budes rikat to stejny?:) rek bych ze ne
  • To je prazdny arugment, singl postavy by aukce nemely.
  • Oni dneska neco delali z wizem?
  • FeebeEWN
    v pohodě :) ať si balancují. konečně můžu hrát za wizarda na 55 lvlu s dps 3200+ na hell normálně. včera sem ještě měl brutální problémy s každou elitou. teďka si je docela dávám a chcípání není na denním pořádku :)
  • Kdyby udelali poradnou betu, klidne i pro o moc min lidi, ale za to az do konce, nebyl by to ted takovej prusvih
  • Pak to bylo z 1.03 na 1.08.
  • yuri337
    Diablo 2 nemá patch 1.18, poslední byl 1.13, tak neplácej blbiny.
  • p.s. 2 tak by jim bylo umožneno kupovat jen za realne penize *4* .
    ja jen že lide argumentuji že duvod proč je to online je že jinak by nešli udelat aukce
  • p.s. a jo pak by si nacheatovali prachy *13*
  • Sotva muze byt overpowered kdyz se trefi pouze ve 30ti procentech pripadu. Kazdopadne tahle vec nemela nic spolecneho se skilly, ale s body ve statech. A cely to byl nejaky prapodivny bug rekl bych. Nerikam, ze by mohl D3 postihnout stejny problem, ale pravdepodobnost, ze se neco stane je ze zkusenosti s D2 docela vysoka.
  • keby dali Blizzard moznost prejst na offline singleplayer bez aukcii a coop, idem bez vahania do toho. Ale to sa nestane.
    Ako pozeram, hra ma na disku 7,7 GB takze pocitam ze grafika, hudba a filmy su v PC. Lenze ked som skusal moege emulator na betu, tak ten si pravdepodobne tahal predmety a monstra zo suborov .mpq pretoze ich trebalo kopirovat do adresara s emulatorom. Takze to mohli spravit aj off ale kvoli aukcii je to tak ako to je.
  • Podobne balancuje DICE BF3 a patch od patche je mi z toho vic a vic blivno. *11*
  • Tak rendering se dá upravit (viz zaklínač 1 což je licencovana Aurora, ale rendering je plně přepracovaný). I když Blizzard to zrovna moc neřešil no. Já jen popřel tvrzení o grafice a nahradil ho vyšším stupněm, který zahrnuje daleko více věcí :)
  • "Stejně jsou všichni pořád online když u každé novinky jsou jedni a ti sami schopni pořád dokola. viz Troll.diskuzni. brblat."

+1.
  • Jsou horší věci na světě... Ber to jako poučení pro příště. *4*
  • I ty, Brute? *1*
  • co jiného by se taky dalo čekat prvně od blioware ded blizsr*č co bude dál crytek *8*
  • Ja si D3 koupil. Priznam se ze jsem podlehl reklame. Prvni ani druhy dil jsme nehral,tak si rikam : ''neco na te hre musi byt,kdyz o tom vsichni tak basni''. A lituji. Lituji kvuli nutnemu pripojeni(MMO tituly hraji bez problemu,s touhle singleplayer hrou jsou problemy porad),lituji i kvuli hre samotne. Jak tohle muze distavat vysoke hodnoceni,to mi hlava nebere.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit