Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
btw treba ve wowku vim že existuje nejaka evidence itemu ktere vam padli, neco vam padne a na battlenetu (na oficialnim foru) o tom mate zaznam co komu padlo. tak nemohla by treba ta aukce nejak takhle zpetne kontrolovat ze davate item, ktery vam skutecne padnul? to znamena pokud vam neco padne offline, nemuzete to dat do aukce, pokud se pak pripojite a neco padne, muzete prodavat.
zda se mi ze technicke reseni by bylo mozne najit -
Zřejmě ale díky těmto aukcím nemusíme platit měsíční poplatky. Ať si klidně lidi kupují itemy za real moneay když na to mají. Mě to neotravuje a možná díky tomu i něco získám. Tak proč ne.
-
Myslis ze prachy nacheatovat nejdou?
-
Nemá to WoW grafiku, má to WoW engine.
-
Trochu strasidelne vzhledem k mym osobnim zkusenostem s druhym dilem, kdy jsem pri prechodu na patch 1.18 (z 1.13 tusim) prisel na Nightmare za Paladina o 50% sance na zasah. Z asi 80% na 30%. Takze postava na odpis. No snad se podobnych problemu nedockaji hraci i ve tretim dile.
-
Konecne jsem pochopil smysl clanku. Do diabla pridaji pandy
-
stejne aukce v singleplayerovce je kravina, chteji na tom jen rejžovat ja vam to rikal ješte ped dvema lety ale nikdo mi neveril *13*
-
pokud nemáš dvacet mínusků, tak je co zlepšovat
-
proč by se te postave melo zamknout nakupovani itemu? stačilo aby se ji zamklo prodavani itemu navic podle me technicky by to jiste nemel byt problem vyresit.
-
To bude tim ze vsechny skilly pracuji s dmgu zbrane a ne s bodikama ve skill tree. Chapu ze s wizardem/sockou se ti to nezda ale tuhle zmeny vitam.
-
Taky bych čekal jako krok k fanouškům/haterům patch, co umožní offline singl bez aukce. Nechci vidět, že začíná i Blizz kecat *10*. Doufám že alespoň vydají nějaký text s vysvětlením, proč to nejde.
-
Jak kdy, někdy se zasměješ, třeba nad lidskou blbostí... ale někdy (konkrétně u někoho s nickem trol.diskusni) ti je k pláči a vyměnil bys i život za smrt. Navíc už trollové vymřeli nebo co.
-
Sakra, on je to fakt Artwork... moje chyba.
-
On je to Fanar *3*
-
Já to myslím obecně ... já sem s D3 spokojený.
-
Snazim sa,ale nejde mi to asi. :D
-
Neviem,podla sa to hra uplne rovnako ako D2,az na to ze je to ''jednoduchsie'' a menej debilne.
-
I ty, Brute (trolluješ)? *1*
-
Já bych klidně akceptoval DRM, RMAH, a hnusnou wowkovou grafiku kdyby k tomu přihodili pořádný gameplay jako za starých časů kdy člověk neměl 100her na 8hodin ale 8her na 100hodin.
-
No mi docela vadi, ze zatimco skilly nerfuji jak o zivot, na bugy zatim zvysoka kaslou. A hardcore si nedokazu predstavit, pokud bych treba mel wizarda, spolehal se na force armor a pak mi ho nekdo zabil na 1 ranu protoze blizzard zmenil vlastnosti skillu a nikomu o tom nerekl ;-)
Jinak je dobre ze se hra bude menit, to byla vec co me drzela u D2. Vadi mi ze se to bude menit spis v zavislosti na potrebach aukcni sine nez na potrebach hry. Po pravde hru tak zavislou na predmetech jsem nikdy nevidel. Napriklad moje wizardka ma na max. lvl bez vybaveni dmg necelych 9 bodu, wtf? S vybavou pak asi 25000, u lip vybavenych je bezne 50k a vic.