Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cti: Jsem fanboy a strasne me stve ze si nekdo bere do ust mou momentalne fanboyovanou hru. Proto se vydavam za nekoho jinyho a snazim se ho pospinit, nemam totiz zadnej jinej argument. A vubec to neni obvious, ze to pise nekdo jinej.
  • V tomto s tebou úplně souhlasím, stejně mě naštval Skyrim... proč panebože musím být online?? No jo, ale to je prostě vývoj... A Diablo za to úplně tak nemůže, tento systém existuje přece už delší dobu... Navíc si nemyslím, že každé studio a každá hra si bude moct dovolit hradit servery pro tento systém, takže toho že to bude ve všem a pořád byc hse vůbec nebál... Blizz si tohle v tomto případě ošetřil procentem z prodávaných předmětů... ale kdo říká, že to bude vážně fungovat...
  • Pěkně řečeno, ať už jsi na jakékoliv straně barikády... +1
  • Pethulla
    no jo, on se ten Blizzard dupal s ochranou jen kvůli pirátům, tak jo
  • Mám pocit, že nějaký text u článku ani být nemusí. Stačí vytvořit nadpis Diablo III, místo textu třeba XxX a diskuze bude stejně narvaná příspěvkama. A pořád o tom stejným - musím být online, není skill tree, je to moc jednoduchý, má to WoW grafiku. Mno, divím se, že mě to ještě baví číst, i když je mi jasné, o čem diskuze bude :-)
  • Tak jo, už se musím přiznat, už to v sobě neudržím. Jsem ve skutečnosti latentní homosexuál, kterej nemá holku ani žádné kamarády a jediným smyslem mého života je prudit a tapetovat na diskuzi na games.cz. Tak to prosím se mnou vydržte, já už jinej nebudu.
  • Docela dlouho uz jsem neslysel, ze byt porad online ma svoje vyhody. Nepovis nam o tom neco? *15*
  • To trol.diskuzni - Mám dobrou přezdívku, že? *3*
  • Pravda, takových lidí je hodně - oni jsou zvyklí si zahrát po večerech doma, vůbec neřeší nějakou mobilitu, neboť jsou celý život zvyklí např. během cestování provozovat jiné činnosti... Nějaké lagy též neřeší, protože mají dost podstatnějších starostí a jejich manželky to jen ocenily, když si zrovna v ten nedělní večer nezahráli. A nějaké srovnávání je jim někde - prostě je to hra, co je dostatečně lehká a je tam v rámci bitev na co se dívat, takže je to cool. *4*
  • Výbava ... postava. Postava ... výbava. Vidis ten rozdil? Rikam diferenciace postavy, ne vybavy. A to ze nesouhlasim = jsi troll uz je ohrany, snaz se vic.
  • z toho se blizzdrone nevykecáš! Běž si strčit dildo +5 do balrogovy díry
  • A jako že si tu budete ty a tobě podobní stěžovat na praktiky Blizzardu tak si myslite že se něco změní nebo co ? To už je fakt směšné nevim co čekáte je to tak jak to je a to vaše pi*ování u každé novinky ohledně toho jak je online připojení na nic a podobné žvásty nic nedokáže. Stejně jsou všichni pořád online když u každé novinky jsou jedni a ti sami schopni pořád dokola. viz Troll.diskuzni. brblat.
  • Tak ono je fajn, že existují i nějaké argumenty pro... S tou pirátskou ochranou se to pochopit dá, ale je to v reálu fakt totální buzerace - to už bych si radši koupil nějaký hardware klíč na to, protože tím bych se vyhnul tomu muset být pořád připojený na internet.

Pro fanboye je to sice možná nepochopitelné, já však dost často hry hraju právě ve chvílích, kdy připojený k internetu být nemůžu a nebo jen omezeně... A Diablo 3 zajistí, že tohohle už si u moderních her ani náhodou neužiju.
  • Ringwraith
    Tak tak.

V tomto případě jsem se unáhlil. Drumor se zdá není Blizzdrone, ale možná spíše ta druhá cílovka Diabla 3.

Starší člověk, který asi moc nehraje, ale pro Diablo 3 zase začne. A někdo takovej asi má tolik vlastních otravných věcí jinde, že už ani nemá sílu poznat, jak s ním špatně Blizzard zachází.

Nemám to těm lidem za zlé. Pro dospělého člověka jsou logicky hry nízko na žebříčku věcí, co musí nějak víc řešit. A tak stačí, že Diablo 3 je zábava a dál se v tom nešťourá.
  • Díky... tak to naštěstí nejsem...
  • Diference mezi postavou ? To se snad rozlišuje gearem ne.. (stejně jako u D2), dude you are again trolling :( -_-
  • Ringwraith
    Další typický argument. *7*
  • To je knizka, doporucuju precist.

BTW. Argumentu tu padlo na vsech diskuzich pod clanky o Diablu 3 asi tak pul bilionu ale nekteri jsou k nim proste hlusi...
  • Blizzdron(e) = člověk, který by obhajoval kroky Blizzardu, i kdyby si kvůli tomu měl s nadsázkou nechat prohnat kulku hlavou a který nesnese byť jen pomyšlení na to, že by jeho modla mohla být někým kritizována.
  • Ringwraith
    Což je plně legotimní kritika praktik Blizzardu.

Své hráče svázali a hru udělali tak, aby hráče co nejvíc nutila do nakupování itemů, a singleplayer hráč z toho má nemá nic pozitivního, jen problémy.

Udělat to někdo jinej, tak je hráči sežerou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit