Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • (Nevim jestli budu taky troll, ale risknu to)
    Neni diferenciace mezi postavama, jedna 60tka DH muze to samy co druha 60tka DH (netvrdim ze je to nevyhoda, ale neni to navazujici na D2)
    Hra ma lvling fazi a endgame fazi (aspon me to tak prijde) = wow
    Linearni ziskavani skillu = wow
    Endgame je inferno, sklada se z aktu ktery hodne pripominaji jednotlivy tiery raidovani na wow (taky docela subjektivni)
    Tvrdilo se ze budou stovky ruznych buildu, ale stejne vetsina buildu na inferno barbara ma 4+ abilit stejnych. Za DH jsem to jeste moc nekoumal, ale typuju 2-3 budou dycky stejny.
    Grafika je subjektivni, to asi nema cenu srovnavat, ale myslim ze inspirace tam taky je.
  • Podle me maj nejvetsi problemy ty, co se druhejm snazi problemy vnucovat ;)
  • Hru chcem hrať vo svojom volnom čase, nie keď má Blizz online okno.
  • Skoda ze hrajes single. Ja hraju MP a je to super.
  • Ano, Diablo hraju... a kupodivu se u něj bavím... a ano, taky mě štve, že musím být pořád online, ale dost mě mrzí, že většina příspěvků v diskuzi vůbec není o hře... lidi, jetli máte nějaký osobní problémy (nedokážu si typnout věkový průměr přispěvatelů), jako že vás třeba rodiče bijí nebo že máte problémy se šikanou a potřebujete se někde anonymně vypovídat... zkuste linku důvěry jo? a nepruďte pořád dokola s tím jak je vše na h**vno...
  • Ja zkusil Barbara a Witch Doctora ale zkusenost mam dost podobnou jenom za baraba je to diky cleave a rupture rune jeste lehci :D
  • http://pc.hrej.cz/clanky/diablo-iii-nebezpecny-precedens-rozpracovano-4063/
  • heartless_cz
    no tak slova jako tank nebo carry nejsou z wow...asi jsi mladší ročník
  • Ringwraith
    Já řvu jak by mi mohlo být ublíženo.

Tím, že bych musel trpět kokotský singleplayer lagy ve většině her. Chceš to? Já ne. A proto chci, aby si to "nebezpečí" uvědomovali i ostatní.
  • Ty voe, klidně to ber jako post-bolševické spiknutí... *1* Je mi to u Blizzardu. *5* *6*
  • heartless_cz
    Ono to není 2x ale dokonce více jak 2x resp 3x při třech lidech. Záleží to i na hrané obtížnosti. Na netu se válí tabulka s hp a damage nárůsty za každého člověka a obtížnost. Na infernu to je, co si pamatuju 440% na hp a 15% + za KAŽDÉHO hráče.

tady:
    http://gaming.stackexchange.com/questions/69047/diablo-3-difficulty-scaling-per-added-player
  • 2Rys - no proste monk se support buildem
  • Normal obtiznost s meele charem je uplne easy peasy prave diky ten stunum fearum a knockbacku...
  • PreidaQ
    V tomhle případě už bude konstruktivnější, když si zajde postěžovat si na nejbližší nádraží.
  • PreidaQ
    V tomhle případě už bude konstruktivnější, když si zajde postěžovat si na nejbližší nádraží.
  • možna bys mohl nekdy prihodit argumenty jinak to beru jen jako trolling
  • Ale proč takový nářky ihned.. Pragmaticky si počkej až opadne hlavní zájem, a až autoři budou mít nějaký čas na opravu za sebou... Praxe je vždy jiná než teorie a prostě nový věci nefungují ihned 100%. Nejsou to snad ani dva týdny od spuštění a vy tu řvete na okolí jak je vám ublíženo...
  • Za to se tedy omlouvam. Muzes mi teda doporucit nazev pro treba monka nebo barbara, kterej ma stit (a nebo nema) a snazi se stunovat vsechny moby, chytat od nich dmg a dela spis supporta nez dmg? Treba barbar v tom byl docela dobrej.
    Kdyz jsme hrali druhej akt tri DH tak jsme kitovali jako sefove ale stejne, bez toho "supportera" to stalo za prd.
  • Dneska je uz Troll kazdej, kdo ma jiny nazor, s kterym nesouhlasi. Sem vcera pod clankem o Minecraftu napsal, ze by se mi libila v adventure modu fyzika a byl jsem hnedka jasnej Troll :)
  • na tohle používaní výrazu z wowka jsem trochu alergickej, nevim o tom že by v diable byli nejaci tanci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit