Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
Myslis jako cim vic ztizeny hrani, tim vic hardcore? Pak je nejvic hardcore tu hru vubec nehrat :))
-
ja si založil ale pak me to prestalo bavit, nizsi obtiznosti by meli byt v pohode, proste kdyz hra laguje nehrajes. Inferno bych šel s nejakym znamym v parte.
-
Proc ma justin bieber na youtube klip s nejvice shlednutima? Protoze lidi chcou konzum. A konzum s kvalitnim jmenem chytne dvojnasob. Vzdyt ten clovek co psal recenzi snad ani nemel 60tku.
Fans se chvastaji (a tohle jim ted neberu, maji pravdu) ze vetsina contentu a srandy ze az v pozdejsich castech hry. Jak muze hodnotit hru nekdo kdo tam nebyl? Kdyby tam byl tak by zjistil ze to neni tak uzasny a ze ten system ma znacny nedostatky, viz ten prechod A1-A2 za melee classy.
Nebudu tvrdit ze ta hra je odpad nebo tak neco. Libi se mi umeleckej styl grafiky, nektery lokace vypadaji perfektne. Klasicky Blizz umi udelat hru uzivatelsky prijemnou, vypracovat nejmensi detaily. Ma svoje kvality atd. Ale to co udelali s item dropem kvuli RMAH, to co udelali s legendarkama a setovkama, ktery jsou vetsinou horsi jak zluty veci. To co udelali s endgame ve jmenu "farmi nebo chcipni". Ma to daleko k dotazene hre. -
Lagy jsou prostě další nebezpečí, které děla hardcore víc drsný. Deal with it.
-
Ta hra mala zastaviť hladomor a konflikty vo svete.Take naroky co sa vytvorili sa nedalo splnit
-
milion milionu se rekne miliarda a rekne se oneshot ne onehit
-
Jj jsem rád, baví mě to, tak jen ať ladí a ladí. Hlavně na PvP arenu jsem fakt zvědavej. Jinak obdivuju nervy všech těch co si založili HC postavu....na to bych při neustále hrozbě lagu neměl koule...ale o tom by možná mohlo vyparávět těch posledně zmiňovaných 35 %. *1*
-
Tak proč kritizujete hru, která lidi baví?
-
supr statistiky, ale tato veta nedava smysl:-)
- většina hráčů si v průměru vytvořila 3 postavy -
bavit te to muze, znamena to i ze je to tezke ?
-
nevim jak vas ale me na normal obriznosti dokazali nekteri sampioni zabit na dve rany. je pravda ze jsem nevenoval pozornost vybave ale proc bych to mel delat? v kombinaci s mnozstvim fearu, stunu a knocbacku jsme pak jako melee char umiral docela často *13*
-
:D
-
Co apple produkty? A za jakou kvalitu, kdyz vsude ctu, ze hru kterou delali sedum let, teprve ted po spusteni musi upravovat a ladit :)
-
Tak proč má hra všude devítky? Proč si ji koupily miliony hráčů? Proč tolik hráčů baví?
-
no spis se nenajde vic magoru co si kvuli hrani berou dovolenou a za dva tydny po 2-3 h hrani denne se na na inferno rozhodne nedostanes
-
Opravdu dobrý vtip.
-
Chapu, a docela me to mrzi. D2 nikdy nebylo o placeni 15% blizzardu za kazdej vymenenej item. Z pohledu blizzardu se to tak delat ma, maji z toho prachy. Z pohledu hrace je ale "hrat abych mohl hrat" a nebo proste vytahnout kreditku nesmysl. (aspon dle me)
ps: I kdyz jsem to mohl tusit (RMAH, wow style) nikdy me nenapadlo ze D3 bude dalsi grindovacka. Ale ne grindovacka na styl D2, kde muzu hrat a zaroven farmit gear, ale grindovacka na styl MMO, kde farmim porad dokola neco, abych si vydelal na gear, kterej dropuje tam kam nemuzu, protoze nemam gear... -
Za kvalitu si holt musíš připlatit, Blizzard hry neztrácí hodnotu ani po letech (viz apple produkty).
-
Me by se libilo, kdyby se mi zmenila co nejdriv cena pred ocima. Tak za 399Kc bych si to i koupil. Ze zvedavosti :)
-
Přesně tak se to hrát má. Jak jinak myslíš, že blizzard maximalizuje zisky?