Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
jo jsou silnejší ale když hrajou dva tak se mužou doplnovat, treba jeden jim dava cc nebo je nejak oslabuje, a druhy dela dps
-
Takovi uz tu samozrejme jsou. Kazdy kdo si dovolil byt jedno negativni slovo na D3 byl troll a hlasita mensina. Sami vsak neprekonali nutkani kazdyho takovyho "trolla" komentovat a snazit se ho banishnout. *15*
-
Třeba je to extrémní flegmatik. *3*
-
Jo, to je taky fakt. Takoví by se asi našli.
-
Jo, můžu se z toho pos*at.
Když ani Blizzard neumí zajistit 100% fungování svých serverů, tak co teprve jiní, kteří se můžou prodeji Diabla 3 inspirovat a taky začnou cpát always-online do svých her.
Kdybych měl 100% jistotu, always-online zůstane jen u Blizzardu, tak je mi fuk. Ať se s tím Diablo 3 hráči vypořádají jak chtějí. Ale tu jistotu nemám. -
PreidaQ, Amaroun: Ringwraith kritizuje to, ze nekdo je schopnej rict ze je to dobre ze to laguje, pac to nejde upiratit.
-
Ne. Má jít na Blizzard fórum a říct jim, že se mu ty lagy nelíbí.
-
Ve dvou lidech to neni uplne dvojnasobek. To by tankove neustali. Navic hodne casto se mi stava, ze kdyz soluju inferno a na champ mobech chcipnu tak se bugnou a okamzite doplni hp do plna (ne jejich hp regen, ale okamzite). Kdyz jsou dva hraci, tak se to nestava.
-
A ty se s toho můžeš pos*at? Je to jeho věc ne? Třeba čeká na odladění...
-
A to má hrát s lagy jenom proto, aby tím vyjadřoval nesouhlas s tím, že mu to laguje?
-
Blizzard to ma lehky. By me zajimalo, jak se jim podarilo vychovat takovyhle lidi, kterejm nic u jejich produktu nevadi, i kdyz hra nefunguje, nebo laguje. To je silnejsi vira a uctivani, nez ma kdejaka cirkev, nebo sekta :)
-
A co to pomuze? Jasne ze je to trochu lepsi, ale neni to tak ze kdyz jdou 2 jsou nepratele 2x silnejsi kdyz jdou 3 tak 3x?
-
jo mas pravdu sekl jsem se *13* no tak teda bilion
-
devítky má protože je to diablo (DIABLO!!), miliony hráčů si jí koupili protože jí udělal blizzard (hráli wowko :D), baví je to protože to má všude devítky a koupili si to miliony hráčů *15* a dle zdejších diskuzí stejně spousta lidí ani nechápe že dohrát to na normál neznamená dohrát diablo..
PS: mě diablo 3 přijde jako fajn gamesa.. dobrá bezduchá mlátička na odreagování a hlavně o tom moc nepřemejšlet.. což sem od toho chtěl.... abys neřek že sem jen nějákej kiddo hater -
Chápu, že se teď chlapci posnaží, když se doslechli o mé kritice té jejich MSORPG sratchky pro věrné ultracore-WoWečky, avšak mnou to rozhodne neotřásne -> furt je to nepovedený komerční derivát něčeho, co by se teoreticky dalo nazývat nástupcem Diablo 2! *5*
-
Nesouhlasim, koupili si ji jen ti co si ji koupit chteli, sice jsou prodeje velke,ale taky na tu hru cekalo hodne lidi. Ale jinak nejak super zazracne ty prodeje nejsou proste ty desitky milionu hracu co by to zwarezili kdyby to slo, si to nebezeli koupit!
-
Posloucháš se?
Ty jsi zaplatil peníze za hru, kterou někdy nejde hrát kvůli lagům a jediný co na to řekneš je :"proste kdyz hra laguje nehrajes".
Koupíš auto, co občas nejde nastartovat... no tak prostě nejedeš.
Máš práci a občas není na výplaty... tak prostě děláš zadarmo.
Koupíš si dovolenou s plnou penzí, ale občas není snídaně... tak prostě nejíš.
Jestli "proste kdyz hra laguje nehrajes" není nechávání si sr*t na hlavu, tak už teda nevím co....... -
S Monkem jsem vyloženě problémy neměl, ale přiznám, že jsem během normalu stihnul tak minimálně 10x chcípnout...někdy kvůli lagům ale častěji kvůli své nepozornosti nebo stylem "na co láhvičku, toho už dosekám";) Později jsem ještě rozjel Demon Hunterku a nevim co se děje, ale občas chcípám i u komoňů (bílý potvory). Buď ji mám nějakou slabou a nebo jsem si na ní ještě pořádně nezvyknul.
-
Miliarda je tisic milionu, a one hit kill se za nas normalne rikavalo. Jak se rekne reagovat k veci?
-
Asi 12h expeni na 60tku, potrebujes nejakyho hi-lvl kamarada co ti 3x killne diabla.