Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj, tak to na diskuzích pod hrami od Blizzardu často chodívá... Holt wowkaři. *5*
  • ad pripojení: podle me to tam dali aby se ochranili pred piraty a ja je chapu a podporuju. Jiste tvrde to dopadlo na nas poctive hráče a proto jsem nastvanej . Ale ne na Blizzard ale na vas pirtay. Stači se kouknout do diskuze o piratech a je jasne ktera bije a jak to podporujete.
  • zdeeneek
    A proc tam nejdes ty i spolu s ostatnima trolama, kteri tu neustale dokola opakuji to stejny - bla bla bla, lagy, bla bla bla ... Tak bezte brecet na Blizzard fora vy a neplnte svyma narkama diskuze tady na games.
  • .. ani se mi moc nechce reagovat... navíc nemám tušení co znamená Blizzdron... já hraju po práci, jediný problém s připojením jsem měl první den, kdy prostě byly přehlcený servery... a navíc, mě nevadí číst si názory ostatních o tom co se jim líbí/nelíbí... ale zrovna tvů případ je ten, že jakmile tu někdo něco napíše, hned mu musíš napálit jak je divnej a jak si může dovolit říct, že občas nehraje, když jsou lagy... a teď mi vlastně došlo, proč zrovna ty opět útočně reaguješ na mlj příspěvek... světe div se, ty si přesně ta skupina lidí so jí to muselo nasrat, jelikož jsem se trefil s tím co máš za problém.... no neva, třeba z toho vyrosteš *3* , už ode mě další reakci nečekej, protože ja nemám za potřebí omýlat každému to samé dokola....hawk, domluvil jsem
  • To Robotron - Jo, ty tvoje příspěvky vyvolaly dobrý flame... To chválím! *1*
  • Spolceni hlupcu...
  • Jedinej kdo si tu sere na hlavu si ty, tak buď radši ticho. Myslim že reagoval na to, že diskuze, kde je 1000 komentu, a z toho 999 : proč nemůžou hrát offline singleplayer.
  • Jj, ten obrázek je to jediné, co mě na posledních 5 článcích o Diablu zaujalo. *4*
  • Ringwraith
    Vox populi, vox Dei!
  • Tak jako když se k tomu pozitivně vyjadřoval i Grygar, tak to už doopravdy smrdí nějakým podkuřováním...
  • Ale ten obrázek je z D2, že :)

Hezké statistiky, ale ještě lepší by byla statistika užívaných "povolání" postav.
  • Mně se líbí ten jediný argument, který jsou fanboyové schopni vypotit - koupilo si to šest míčů lidí, takže jsi píčus, když se vůbec opovážíš proti tomu něco říct... LID PROMLUVIL, KLIĎ SE Z CESTY, OTRAPO!!! *5*
  • Aááá tučné úplatky od blizsr*če se postarali o to že budeme o této v uvozovkách hře číst často. PS ten artwork mě pobavil větší hnus sem neviděl
  • Nebudu nejak odhadovat predem, ale snad je bude nekdo jiny nez updaty na balanc wowka. Z horske drahy +100% tady -50% tady kazdej patch mi bylo docela nevolno.
  • Ringwraith
    Ne, prostě když jsou lagy, tak nehraješ. A basta, Tony promluvil.

Tak si najdi život a neseď jen u PC!!
    (Tohle je častá odpověď Blizzdronů na podobnou větu.)
  • Tak to jsem docela neznaly, beru zpet. Tech hp ve dvou hracich bude vic jak dvojnasobek. Ale s dmg jsem to uhodl, to by fakt nikdo neustal. *5*
  • Ringwraith
    Prostě nekomu se nelíbí jak nějaká společnost zametá se svými zákazníky a tak má problémy s šikanou a bijí ho?

Jo, já vždycky říkal, že na samotné hře mi nic nevadí. Vadí mi praktiky Activision-Blizzardu. A pokud ty si na tu hlavu necháš sr*t rád, tak se zacpi uši a zpívej si lalalala Diablo 3 je nejlepší lalalalala.

Jo, chápu, že by jsi asi jen četl o tom jak je Diablo 3 super, ale ignorace problému není jeho řešení.

Edit: Odstraněny zbytečný pindy kolem a nepřístojnosti.
  • Dobrý *1*
  • neklikat je tam vir
  • Murdoc
    Myslím že o co se u blizzardu bát nemusíme jsou updaty.. =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit